|
Tasarımıyla köklerine ışık tutan yeni Nissan Z Proto tanıtıldı
-
-
İç kapı kollarındaki havalandırmalar, ilginç bir fikir (:
-
arka tasarımı güzel değil , eski modeller daha karizmatikti
-
Eski tasarımların far kısımları daha agresif duruyordu, bu tatlı olmuş.
-
Ben biraz Jaguar F type hissi aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burun fazla uzun !
bu yüzden fazlasıyla dengesiz !!!
-
Tasarım Nissan 240Z ile 300ZX ikilisinden ilham almış ki bence harika bir tasarım ortaya koymuşlar...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cizgiler düz desen düz değil, oval desen oval değil. Hic begemedim ordan burdan toplama sacma sapan bir tasarım 2/10
-
Bazı firmalar bazı modellerini eski tasarımdan iyi yapacağına kötüye gidiyor.
Misal bu araç ve yeni supra tasarımları çok kötü eskiye nazaran.
Spor Arabaları yumuşatma merakı nereden ve kim tarafından uygulamaya sokuluyor acaba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lınc -- 16 Eylül 2020; 14:5:27 > -
Datsun/Nissan 240z'nin modern hali olmuş. Çok da güzel olmuş.
-
yumuşatma derken? eski supra(a80) yenisine(a90) göre daha oval ve yumuşak hatlara sahip.
-
Eskiye olan hayranliktan vede z4 karoserine sahip oldugundan + eskiye gore daha kisa olmasindan on yargili davraniyor olabilirim. ;)
ben a90'ın bu halde olmasından daha mutluyum. tamam belki motorunda o japonluk yok ama en azından sınıf olarak genlerini koruyor. bir nissan gtr ya da honda nsx(bu zaten super araba) gibi super araba fiyatına çıkmadı. daha alınabilir tam anlamıyla sports car.
arabayı toyota üretip +600hp yapıp çok daha yüksek fiyatlar istese bu kadar mutlu olmazdım. araba kimliğini kaybetmiş olurdu. belki jdm ruhu eksik ama sports car ruhu hala var.
-
240z aşığı olarak ben çok beğendim.
-
Kim üzdü seni sürmeli
-
Bana ön ızgaranın aşırı köşeli oluşu estetik açıdan rahatsızlık veriyor.
-
O değil de ABD'de YouTube'da trendlere girdi bu. Garip geldi.
-
üniversite öğrencilerimi tasarladı.. bu ne lan
Datsun S30 hayranı olarak çok beğendim... Ama eski 240z daha karizma duruyor bana göre Türkiye'de bulunan Bir kaç eski Datsun S30 lar için adamlar fena fiyatlar çekiyor ??
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Datsun/Nissan 240z'nin modern hali olmuş. Çok da güzel olmuş. |
Tasarım Nissan 240Z ile 300ZX ikilisinden ilham almış ki bence harika bir tasarım ortaya koymuşlar...
|
yumuşatma derken? eski supra(a80) yenisine(a90) göre daha oval ve yumuşak hatlara sahip. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X