Şimdi Ara

TAŞDELEN İMKB LİSESİNE GİDEN VARMI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AdmaG

quote:

Orijinalden alıntı: AwerlawK

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayaga

quote:

quote:

quote:

ANADOLU BÖLÜMÜNDEN TAŞDELEN İMKB LİSESİNİ TUTTURDUM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DUYDUĞUM KADARIYLA BAYAĞI BİR ÇETE KAVGA AKSİYON ÖRGÜTLENME VARMIŞ GİDEN VARMI NASIL OKULDUR ÇORAPLARININ İÇİNE KATI SABUN KOYUP BANA VURMAZLAR DİMİ

ben orda solid kursuna gidiyorum düz mü ama onu bilmiyorum bende kazanmıştım ama düz ü tercih ettim

dayak atıyolarmı gelene geçene gerçekten çok korkuyorum boyunlarını kırıp çöpede atamam çok korkuyorum
    />
    />
    />

bişey yapmayınca karışmıyorlar liselerde hep öyle

+1
    Ayrıyetten arkadaşlarını düzgün seçersen, arka planda ve beladan uzak durursan problem olacağını sanmam.Yani önüne gelene sataşmazlar biraz sigara parası isterler o kadar para yok anahtarlık var diyince gidiyorlar.Zaten o tipler hergün okula gelmezler çoğunlukla okul çıkışlarında olurlar.

Edit : İmla

daha çok korktum şimdi sigara parasımı sigaramı içiyorlar ne yaptım ben yaw
    mis gibi çekmeköy imamhatip lisesi varken
    />

Dostum benimde lise çekmeköye çıktı bilirim oraları sende oturuyormuşsun orada ben dershaneden çıkınca dershanenin önünde görürdüm onları dershaneden sevgililerini felan beklerlerdi.Ya aslında o kadar korkucak bir şey yok ama yolda şimdi görsem onları kalbim 1-2 saniye küt küt atar yani (gerçi ben onlara hiç bulaşmadımda ama yanımda arkadaşımı gasp ettiklerini hatırlarım).Sen kendi halinde olduktan sonra bir şey yapacaklarını sanmam bu arada okul saatlarini biliyor musun ??

çekmeköy fıar sitesinde oturuyorum aytemiz petrolün yanında
    evet çok korkutucu oluyorlar buralarda çok var yanlarından geçerken küt küt benimde atıyor ama sadece bikere para istemişlerdi cebimde 2 lira vardı yok dedim bende ne arar dedim bişey demediler ama korkudan gebericek gibiydim inşallah kötü bişey yaşamam

Bendensin .Benim yaptığım gibi arka planda kalırsan iyi olur. Bide okul tam gün mü yarım gün mü ???

aslında hiç bişey bilmiyorum gittik kayıt olcaz dedik bişeyler doldurduk tamam dediler geldik birinden öğrenicez okul saatini ne anlık yaşıyorum yaw

Takma kafana diyeceğimde sen takmadan duramayacaksın dostum bu durumu.Ben yatmaya gidiceğim şimdi yarın uzun uzun konuşuruz istersen pm de atabilirsin ben elimden geldiğince cevaplarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ANADOLU BÖLÜMÜNDEN TAŞDELEN İMKB LİSESİNİ TUTTURDUM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DUYDUĞUM KADARIYLA BAYAĞI BİR ÇETE KAVGA AKSİYON ÖRGÜTLENME VARMIŞ GİDEN VARMI NASIL OKULDUR ÇORAPLARININ İÇİNE KATI SABUN KOYUP BANA VURMAZLAR DİMİ

ben orda solid kursuna gidiyorum düz mü ama onu bilmiyorum bende kazanmıştım ama düz ü tercih ettim

dayak atıyolarmı gelene geçene gerçekten çok korkuyorum boyunlarını kırıp çöpede atamam çok korkuyorum
    />
    />
    />

bişey yapmayınca karışmıyorlar liselerde hep öyle

+1
    Ayrıyetten arkadaşlarını düzgün seçersen, arka planda ve beladan uzak durursan problem olacağını sanmam.Yani önüne gelene sataşmazlar biraz sigara parası isterler o kadar para yok anahtarlık var diyince gidiyorlar.Zaten o tipler hergün okula gelmezler çoğunlukla okul çıkışlarında olurlar.

Edit : İmla

daha çok korktum şimdi sigara parasımı sigaramı içiyorlar ne yaptım ben yaw
    mis gibi çekmeköy imamhatip lisesi varken
    />

Dostum benimde lise çekmeköye çıktı bilirim oraları sende oturuyormuşsun orada ben dershaneden çıkınca dershanenin önünde görürdüm onları dershaneden sevgililerini felan beklerlerdi.Ya aslında o kadar korkucak bir şey yok ama yolda şimdi görsem onları kalbim 1-2 saniye küt küt atar yani (gerçi ben onlara hiç bulaşmadımda ama yanımda arkadaşımı gasp ettiklerini hatırlarım).Sen kendi halinde olduktan sonra bir şey yapacaklarını sanmam bu arada okul saatlarini biliyor musun ??

çekmeköy fıar sitesinde oturuyorum aytemiz petrolün yanında
    evet çok korkutucu oluyorlar buralarda çok var yanlarından geçerken küt küt benimde atıyor ama sadece bikere para istemişlerdi cebimde 2 lira vardı yok dedim bende ne arar dedim bişey demediler ama korkudan gebericek gibiydim inşallah kötü bişey yaşamam

Bendensin .Benim yaptığım gibi arka planda kalırsan iyi olur. Bide okul tam gün mü yarım gün mü ???

aslında hiç bişey bilmiyorum gittik kayıt olcaz dedik bişeyler doldurduk tamam dediler geldik birinden öğrenicez okul saatini ne anlık yaşıyorum yaw

Takma kafana diyeceğimde sen takmadan duramayacaksın dostum bu durumu.Ben yatmaya gidiceğim şimdi yarın uzun uzun konuşuruz istersen pm de atabilirsin ben elimden geldiğince cevaplarım

saolasın dostum biraz moralim düzeldi bende yatmaya gideceğim çok teşekkürler

• hayatının nasıl daha iyi daha güzel olacağına inanıyorsan o okulu seç imkanlar doğrultusunda abicim..
  • Tasdelene komsu bir semtte oturuyorum ve o okulu biliyorum biraz iti kopugu mevcut olan bir okul ama hersey sende biter , takilmazsan sikinti olmaz.belki ilk zamanlar para falan isterler kendini savunabilecek kapasitedeysen savun ama adam eger o an tekse. Savunamam diyorsan cebinde cok para tasima . Bisey olursada cidden bana soyleyebilirsin ordan tanidiklar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Tasdelene komsu bir semtte oturuyorum ve o okulu biliyorum biraz iti kopugu mevcut olan bir okul ama hersey sende biter , takilmazsan sikinti olmaz.belki ilk zamanlar para falan isterler kendini savunabilecek kapasitedeysen savun ama adam eger o an tekse. Savunamam diyorsan cebinde cok para tasima . Bisey olursada cidden bana soyleyebilirsin ordan tanidiklar var

öncelikle teşekkürler
    kendimi savunamam nefes darlığı+göğüs kafesimde çukur var çok riskli bişey olur 6.sınıfta bi keresinde az daha ölüyodum ahstaneye filan götürmüşlerdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.