Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Taşınabilir 4 TB M.2 SSD USB 3.0 Satın Al 20 Şubat 2024 15:39 1 1 Taşınabilir 4 TB M.2 SSD USB 3.0 Merhaba,Elimde 2 adet sıfır 4 TB M.2 SSD var. İkisini de yurt dışından gelirken yanımda getirdim. Type-C bağlantısına sahipler. Ürünlerin kutularında USB 3.0 ve 3.1 olduğu belirtiliyor ve bilgisayara da bağlayınca öyle çıkıyor fakat aktarım hızları biraz yavaş. Örnek olsun diye bir görüntü de ekledim. İkisini de deneme yapmak için açtım ve denemelerini yaptım. Yanında taşıma kılıfı, bağlantı kablosu ve ara bağlantı parçaları mevcut. Fiyat olarak tanesi 2500 TL, ikisini almak isteyen olursa ufak bir pazarlık payı vardır. Farklı kargo firmaları ile de gönderim yapabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Taşınabilir 4 TB M.2 SSD USB 3.0 Alınık Assassins Creed Origins Deluxe Edition ALINIK DIABLO 3 VE THE LAST OF US Satılık sıfır Uncharted 4