Tamam, boşanmış ebeveynlerim var ve her 4 günde bir ev değiştiriyorum. Gerçekten bir oyun masaüstü bilgisayarı yapmak istiyorum ama birkaç günde bir onu bir evden diğerine taşımak zorunda kalmak istemiyorum! Herhangi bir anlamı olan internetin çoğu bana bunu yapmamı söylediği için kendiminkini inşa etmek istiyorum ve ben de aynı fikirdeyim! Arkadaşlar ne yapmam gerektiği hakkında bir fikriniz var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabir14 -- 29 Nisan 2023; 16:30:30 > |
Taşınabilir bir bilgisayar oluşturmak...
-
-
Monster vb Oyun dizüstü bilgisayarlarını araştırabilirsin.Amerika'yı yeniden keşfedeceğim der isen de iyi yolculuklar.
-
bir bot mesaj daha. ama reklam linki yok. takip edin o da eklenecek bir müddet sonra.
-
Harbiden de botmuş ve bugün linkleri eklemiş. Bunlar nasıl işler. Yapay zeka buralara da mı düştü. Dur şikayet edeyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: E_Y_B_H_P_THarbiden de botmuş ve bugün linkleri eklemiş. Bunlar nasıl işler. Yapay zeka buralara da mı düştü. Dur şikayet edeyim.
yok artık.. harbiden de reklam eklemişler. geçen konudaki mesaja eklenen reklamdan kesinlikle emindim. çünkü başlangıçta gerçekten reklam yoktu. burada da gördüm ya artık rahat uyurum bu gece.
-
Yakında bu başlık çöp kutusuna taşınır. Kardeşim süper öngörülüsün.
Gerçi şu cümleyi yazmış birini de nasıl tanımıyorsak :)
Alıntı
metni:Herhangi bir anlamı olan internetin çoğu bana bunu yapmamı söylediği için kendiminkini inşa etmek istiyorum Ahaha şunun gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 29 Nisan 2023; 23:2:55 >
-
bizim ingilizce de onlara böyle görünüyor olmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X