Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By..Emre

An itibari ile Hepsiburada.com dan almıs bulunmaktayim hdd yi.

Simdi bir soru aorucam size arkadaslar .

HDD yi degistirmeden once Hesapları 3 hesap var da hepsini Ayrı ayrı DEAKTIF etmem gerekiyor mu ? Vede yeni HDD yi takinca Otomatik New User kullanici cikıyor hani direk ordan mı HDD geri yukleme yapıcam yedekledigim hdd yi ?

Evet, öylesine bir hesap oluşturuyorsunuz. Sırf PS4 menüsüne gelebilmek için yani. Sonra yedeği geri yükleyince o hesap kalkıyor zaten eski PS4'ünüzünden farkı kalmıyor.

Hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 20 Temmuz 2015; 22:37:00 >
  • Rehberiniz için çok teşekkür ederim bugün bimeksten aldim üstüne birde 43 liralık bi para kazandim yıl sonuna kadar başka bi alisverisimde kullanicam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam ihtiyacım olan şeydi. Bugün hepsiburada dan aldım bu harddisk i. Direk montajını yaptım video yardımı ile. 500 gb da taşınabilir diskim oldu.

Eline sağlık
  • Sanırım wd harici diskleri uymuyor bu yöntemi yapmaya. Aslında harici disk desteği gelse xbox one gibi süper olur.

• Aynı harrdiskten Alıp bende takmıştım zamanında hiç bir sorun yaşamadan gayet keyifle kullanıyorum herkese tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 hafta önce bu hdd yi alıp taktım. Gayet iyi güzel çalışıyor.

• peki bunu taktiktan sonra usb takiyoruz sonra direk makineyi aciyormuyuz yoksa 7-8 saniye basili tutup yeniden sistem software yüklemi diyoruz?
  • USB yı takıp makineyi açıyosun. Önüne secenek ler gelecek. En alttakini seciyosun. USB yi tanımazsa bi 8 9 saniye basılı tut öyle aç. Unutma fat32 formatlı olacak usb

• Ps4 içinden çıkan hd arabellek boyutu kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Ps4 içinden çıkan hd arabellek boyutu kaç

8 MB olması gerek.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Hocam ben 2 gün sonra bu yöntemi yapıcam dediğin hd yi yurt dışından altım tek sorum olacak ben kardeşlik ile kullanıyorum makinayı ve yedek alıcam gösterdiğin gibi arkadaşımın hesabını deaktıf yapmam gerekecek mi? Yoksa yedek aldığım için bi sorun çıkmaz mı?

• Hocam sen zayıfladın mı ?
  • teşekkurler guzel bir rehber olmuş uygulamayı dusunmuyorum ama yinede izledim sıkmadı video ve bilgilenmiş oldum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Hocam ben 2 gün sonra bu yöntemi yapıcam dediğin hd yi yurt dışından altım tek sorum olacak ben kardeşlik ile kullanıyorum makinayı ve yedek alıcam gösterdiğin gibi arkadaşımın hesabını deaktıf yapmam gerekecek mi? Yoksa yedek aldığım için bi sorun çıkmaz mı?

Hocam valla kardeslikle alakali bilgim yok fakat sorun olacagini sanmiyorum. Siz yine sorun sorusturun yine de.

@TheDC, 7 ayda 24 kilo verdim

• Hard diski aldım, gelmesini bekliyorum. Artık 500GB alan kesinlikle yeterli gelmiyor, diskten oynadığımız oyunların dahi HDD'ye yüklenmesi gerekiyor. Mediamarkt'ta 259 lira + kargo ile 265 lira civarına geliyor, gayette makul bir fiyat...

Bu arada sağolasın İbrahim, gayet faydalı bir video hazırlamışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 12 Ağustos 2015; 10:09:51 >
  • Hocam bende sıfır 1 tb lık modeli var onu kullansam sikıntı olur mu sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Starbury61

Hocam bende sıfır 1 tb lık modeli var onu kullansam sikıntı olur mu sizce ?

Aynisinin 1tb lik modeli ise olur. :)

d3vstator, rica ederim dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Hard diski aldım, gelmesini bekliyorum. Artık 500GB alan kesinlikle yeterli gelmiyor, diskten oynadığımız oyunların dahi HDD'ye yüklenmesi gerekiyor. Mediamarkt'ta 259 lira + kargo ile 265 lira civarına geliyor, gayette makul bir fiyat...

Bu arada sağolasın İbrahim, gayet faydalı bir video hazırlamışsın...

Evet gow 3 remastered aldım bugün bakayım dedim oyun disk şeklinde kurulum yaptı 41 gb yer kapladı disk olmasına rağmen böyle bir de psn den indirsem yandım. Silmekte zor olur.

• Beyler bu ekledigimiz hdd icine dijital oyunlarimizida yukluyebiliyormuyuz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.