Şimdi Ara

Taşınabilir diski PS4 diskine çevirin. (2 TB HDD - video anlatım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
62
Favori
18.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler güle güle kullanın. Amazondan hiç alışverişim oolmadı digital kod dışında , Tr de bulursam alırım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Hocam hangi hd yi taktiniz? Marka ve modeli paylasirmisiniz ?

http://www.amazon.com/gp/product/B00FRHTSK4?th=1&psc=
    1
    Bu modeli aldım hocam.

Bu aynısı galiba, kutudan çıkarması zor oldu mu? Bir de garantisi gidiyor galiba çıkarınca değil mi?

http://www.kliksa.com/urun/seagate-2-tb-25-usb-30-backup-plus-portable-siyah-tasinabilir-hard-disk-stdr2000200/901925170

• dark dragon kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbir şey kullanmadan direk tırnağım ile çıkardım hocam sorun değil çıkarmak kolay yani.

Garanti şartlarını bilmiyorum sorun olursa geri koyabilirsiniz kutusuna öyle garantiye gönderirsiniz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Uyumludur bende aynısından alıp değiştirdim çok memnunum,kasası tırnaklı rahat sökülüyor içinden samsung harddisk çıkıyor ben 230 tl ye aldım sahibinden sitesinden tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanson -- 11 Aralık 2015; 15:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

Uyumludur bende aynısından alıp değiştirdim çok memnunum,kasası tırnaklı rahat sökülüyor içinden samsung harddisk çıkıyor ben 230 tl ye aldım sahibinden sitesinden tavsiye ederim.

Link verir misiniz, hangi dükkandan aldınız

• MARCO kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan dostum.
    Umuyorum PS 5 çıkana kadar bizi idare eder, daha uğraşmayız bu işlerle..
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-sifir-plusgaranti-plushediye-seagate-2tb-2.5-usb-3.0-bluray-tercihli-250762630/detay
    Fiyatı 250 ye çıkarmış taşıma çantası eklemiş ben aldığımda yoktu.Pazarlık yaparsan ve çantayı almak istemezsen fiyatını düşürebilirsin.
  • http://www.kliksa.com/urun/seagate-expansion-2tb-25-usb-30-tasinabilir-hard-disk-stea2000400/902479744

aldım, anlatıma göre montajı yaptım, 1,77 tb boş alan oluştu, hızı eskisine göre daha iyi gibi ya da bana öyle geldi, üşenmeyip video çekip anlatandan Allah razı olsun. yalnız ps4 ümden videodaki hd den çıkmadı samsung çıktı neden acaba.
  • yedekleme yaparken ps4 içindeki dijital olan oyunların yedeğini alabiliyoruz.ama o yedeklediğimiz oyunları pc ye aktarabiliyormuyuz ? bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btrlpksrgl -- 16 Aralık 2015; 16:34:24 >
  • Amazon'dan ben de 1 TB'lık Seagate aldım. Umarım işe yarar bizden işleme başlicam :) Bu arada arkadaşlar Seagate'in içindeki harddiski çıkarmadan onu da Exfat şeklinde biçimlendiriyor muyuz? PS4'e takmadan önce yani çünkü içindeki disk default olarak NTFS şeklinde, sorun olur mu acil cevap verebilir misiniz?
  • İlk olarak seagate 2.5" 2tb tasinabilir hdd aldim ve icini actim. Videodakileri harfiyen uyguladim ve oldu :) cok tesekkur ederim. Herkeze tavsiye ederim gayet kolay ve basarili :) videoyu ceken hazirlayan ve yardimlari icinde TUNCAY abiye tesekkur ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Amazon'dan ben de 1 TB'lık Seagate aldım. Umarım işe yarar bizden işleme başlicam :) Bu arada arkadaşlar Seagate'in içindeki harddiski çıkarmadan onu da Exfat şeklinde biçimlendiriyor muyuz? PS4'e takmadan önce yani çünkü içindeki disk default olarak NTFS şeklinde, sorun olur mu acil cevap verebilir misiniz?

Evet yapman gerekiyor. İcini actiktan sonrada pc ye baglayip yapabilirsin bir sorun olmaz.

• hocam şu yedekleme işini ben çok anlamadım; benim oyunlarımın hepsi dijital. ben yeni hdd yi taktıktan sonra tekrar internt üzerinden indirirm oyunları. o zaman neden yedeklemem gereksin ki? sadece save dosyalarını ve profillerimi kaydetmeyi düşünüyorum onu da yapabilirim diye düşündüm. Bunun dışında gözümden kaçan bir şey var mı?
  • Nymph()maniac kullanıcısına yanıt
    bekleme surelerınde göz önüne alırsak 10 15 sn fark ıcın bence ssd para vermek pek mantıklı degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejurerak

hocam şu yedekleme işini ben çok anlamadım; benim oyunlarımın hepsi dijital. ben yeni hdd yi taktıktan sonra tekrar internt üzerinden indirirm oyunları. o zaman neden yedeklemem gereksin ki? sadece save dosyalarını ve profillerimi kaydetmeyi düşünüyorum onu da yapabilirim diye düşündüm. Bunun dışında gözümden kaçan bir şey var mı?

Yedeklemenin nesini anlamadın, hepsini indirmek yerine yedek alıp geri yükleyerek daha rahat şekilde oyunlara sahip oluyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onu Amazon 'da geçtiğimiz hafta olan Black Friday indirimlerini baz alarak demiştim. Şahsen indirim haftasında Samsung 850 EVO 500GB 'ı 340 TL 'ye aldım ve mantıklı olduğunu düşünüyorum. Şimdi nerden baksanız iyi bir HDD 200 TL civarlarında ve aradaki 140 TL 'lik bir fark için değer bence.
  • ps 4 için seagate 2 tb mı wd 2 tb mı yardım edebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukfukara -- 23 Aralık 2015; 22:38:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Orijinalden alıntı: dejurerak

hocam şu yedekleme işini ben çok anlamadım; benim oyunlarımın hepsi dijital. ben yeni hdd yi taktıktan sonra tekrar internt üzerinden indirirm oyunları. o zaman neden yedeklemem gereksin ki? sadece save dosyalarını ve profillerimi kaydetmeyi düşünüyorum onu da yapabilirim diye düşündüm. Bunun dışında gözümden kaçan bir şey var mı?

Yedeklemenin nesini anlamadın, hepsini indirmek yerine yedek alıp geri yükleyerek daha rahat şekilde oyunlara sahip oluyorsun.

Ben de anlamadim.simdi oyunlar ps4 te. Harici disc aldim.usb ile baglayip yeni oyunlari direk hariciye indirebilir miyiz.ya da ps4 teki oyunlari tekrar yeni harici diske indirmemiz gerekiyor mu yoksa kopyala yapistir yapip ps4 teki hafizayi acabilir miyiz.
    Burda soylediklerimin hiçbirinin mantikli olduğunu dusunmesem de olsa guzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: fukfukara

ps 4 için seagate 2 tb mı wd 2 tb mı yardım edebilirmisiniz?

yok mu yardım??

• quote:

quote:

ps 4 için seagate 2 tb mı wd 2 tb mı yardım edebilirmisiniz?

yok mu yardım??

Özelliklerine göre değişir. Özellikleri aynıysa hiçbir fark yok, hangisi daha ucuzsa onu alın. Yeter ki 2,5" disk olsun içinde olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.