Şimdi Ara

Taşınabilir Pc tavsiyeniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , yaklaşık olarak 2750-3000 $ arası bir taşınabilir pc alcam ve tavsiyelerinizi bekliyorum. özellikle isteğim bir tavsiye yazarken sadecene ismini yazıp bırakmayın, özellikleri neler, eksileri, artıları vs...

Benim aradağım özellikler. Ekran kalitesi ve ekran kartının iyi olması, uzun pil süresi ile hafiflikve hızlı bir pc.
    HArddiskin büyük olması veya az olması pek önemli deil ve Dvd yazıcı o kadar önemli deil...

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

• casper
  • casperın en son modeleri güzel bence
  • yaaa casper dierek dalga mı geçiosunuz. o paraya casper hayatta alınmaz. gerçi ucuz olsada alınmaz.
  • arkadaş dalga geçmiş galiba...
  • Hp nin "nc8000" serisinde Radeon9600 ile birlikte gelen laptoplar var fiyatları biraz pahalı ama sanırım problem değil. 15" Sxga tft,60gb hdd,512mb ram ,bluetooth,wi-fi,dvd rw gibi özelikleri var pil süresi de 4-4,5 saat gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher -- 28 Şubat 2005, 9:51:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Hp nin "nc8000" serisinde Radeon9600 ile birlikte gelen laptoplar var fiyatları biraz pahalı ama sanırım problem değil. 15" Sxga tft,60gb hdd,512mb ram ,bluetooth,wi-fi,dvd rw gibi özelikleri var pil süresi de 4-4,5 saat gibi...

KATILIYORUM CASPERE PARA VERILNMEZ
  • toshiba olsun çamurdan olsun alayını ezer hp çok bozuluyo (sallama demeyin teknosada çalıştım her gün laptop satıyoduk hp den şikayet vardı ama tohshiba dan asla) ona göre yani!!
  • ASUS W1

Tv-Kartından tutta herşey var
  • ABICIM casper uretıcı fırmamı yaa oda bır yerlerde uretıp etıket vurduruyor..kalıtelı urun ıstıyorsan urununu kendı ureten fırmaları sececeksın hp toshıba vb..
  • Bu arada soylemeyı unuttum acer ın ferarrı serısı notebook ları var oldukca havalı ıst-gayrettepede dısbrıtoru var...fırma ısmını hatırlamıyorum..
  • sony derim
  • Toshiba Qosmio F10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.