Şimdi Ara

Taşınabilir radyo / bluetooth speaker önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum yaz aylarına yaklaşıyoruz, dışarıda masa üstü , veya piknik vs müzik dinlemek için bir ürün arıyorum.

İstediğim özelliklere gelince;

Şarjlı olmalı ( harici/çıkarılabilir/ değiştirilebilir pil olursa daha iyi olur gibi.)
    Öncelik olarak fm radyo dinlenecek, bu sebeple radyo çekimi iyi ve net olmalı
    Ses kalitesi makul/ kabul edilebilir seviyede olmalı.(Fm radyo stereo olursa daha iyi olur, en azından aşağıdaki iki model gibi.)
    Bütçe ( ne kadar ucuz o kadar iyi aslında, fakat bunu al pişman olmazsın diyeceğiniz bir ürün var ise maksimum 120-130 olsun hadi.)
    Nostaljik vs fark etmez. ( Çok kaba olmamak şartı ile)

Forumdan okuduğum kadarıyla;
    Mikado BT-236 3W+3W Siyah SD+MMC+Fm destekli Bluetooth Müzik Kutusu 107 tl
    Rolton E500 15 dolar (vergi falan desek 120-130 tl gibi ) (dahili pil maalesef, ama yorumlar iyi)
    Birde bu, knstar, everton, meier,kemai vs markalar var ama hiç bilmiyorum.

vs , daha bakıyorum. Öneriniz var ise sevinirim. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Nisan 2020; 1:0:48 >

• Mikado MD-10B 5W + 2.5W*2 modeli de var. Sesini duydum gayet güzel. Görüntüsü de fotoğraftakinden daha şık. Düşünebilirsiniz bence.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım. Radyo çekimi ve netliği nasıl acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum maalesef.
  • trkgncr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

• Konu güncel. Araştırmalarım sonucu hiç duymadığım ama bu işi hakkıyla yerine getiren firmaları buldum.
    F/p
    Tecsun
    Retekess
    Xhdata
    Tvidio
    Rodiwow
    Degen
    Sangean

vs ( Bunların alayı Çinli). Şöyle ucuzundan bir f/p ürün bulup geçsem çok iyi olacak.

Aliexpress te vergi ne kadar çıkıyor, bilgisi olan?

• Bu başlığı canlandırsak ŞUNU ALIN diyecek birileri çıkar sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Hoparlör seçimi
    9 ay önce açıldı
    Bluetooth hoparlör tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • retekess veya tivdio v115 olarak gecen model gercekten basarili. nokia bl5c pil kullaniyor ve sarj edilebiliyor. micro sd ye radyo kayit yapiliyor, mp3 oynatiyor, ayrica pasif radyator seklinde bas hoparloru de var ve sesi kucuk ucun icin gercekten iyi. aux in, mikrofon kaydi vs var oglu var bluetooth yok sadece. bu arada radyo olarak gercekten cok duzgun calisan bir urun, lcd ekrani aydinlatmali vs, kanal hassasiyeti, reception gucu falan baya iyi. bluetooth da olup radyo olarak bu kadar iyi bir urun ben rastlamadim. ama sangean retekess tivdio eton vs illa biri uretmistir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.