Arkadaşlar Herkese Selamlar , Amatör Olarak Elektronik ile ilgileniyorum Hobi olarak , Şuanda Kendim İçin Taşınabilir Müzik Sistemi yapmaya Çalışıyorum ;
Elimde Olan Malzemeler
ZK MT21 2.1 Amplifier Reis Solo5 Araç Hoparlörü 16 cm Forx çift bobin 4+4 ohm bass 2 ad. 3s 20a BMs 1ad. 4s 40a bms
Küçğk detaylar
Vıltaj regülatörğ Step Down 3a maks çıkış modül var
Burada sistem elemanlarım belirttiğim gibi , Amfinin Kullanım klavuzu çok karışık geldi ve Anlamadım 19v 5A giriş geriliminde 8-10 inc hoparlör beslenirmyazıyor
Ben bu sistemi Şarjlı olarak kullanmak istiyorum , kapasitesi yüksek bi sistem olsun uzun süreler kullanayım
İlk hedefim 12.6v 33.600mah bir Natarya paketi hazırlamaktı 2 adet 3s bmsyi paralel bağlayarak ( Araştırmalarım sonucu bi sorun olmadığını gördüm ) fakat şuanda gelen sistemde ses bozulması minimum olan voltaj değerini bilmiyorum 24v ile çalışıyor fakat 8ohm hoparlör ister ben 20 üzeri bir voltaj istemiyorum , Şuanda Örnekle
4s 40 ah Bms devresinde 3+3+3+3 Aspilsan 2800mah 18650 bağlayarak totalde 16.8 v gibi bir maksimum kapasite buluyorum Buda yeterli olduğunu varsayalım yetersiz ise araya modül koymak ve çıkış voltajı ve akımını sabitlemek pilin gücüne çok yüklenmek anlamımı taşır Bu Bms devresini Şarj etme konusunda 0 bilgim var Süreler uzuyor şarjda ben bu bms devresini kaç volt kaç amper ile beslemeliyim şarj için araya XL4056 gibi bir step down modül yapmalımıyım şarj işlemi ve anfiye girecek gerilim voltajı için lğtfen yardımcı olun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme