Şimdi Ara

Taşındım ve TV izleyemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yıldır sorunsuz kullandığım bir AverMedia A706'ya sahibim. Fakat yeni bir eve taşınınca bu kartı kullanamaz oldum.
    Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Fakat şöyle bir durum var:
    Apartmanda ortak uydu kullanımı var. Her daireye 2 tane çıkış verilmiş.
    Çok anlamam ama denilene göre D-Smart, Digiturk ve normal anten uyduları takılmış. Ve evindeki çıkışa kablonu taktığında istediğin yayını alabiliyormuşsun. Salonda D-Smart izleyebiliyorum. Fakat diğer odada bulunan bilgisayarıma görüntü alamıyorum. Fikir verebilecek olan var mıdır?
    Unuttuğum bir şey var: Eski ayarlanmış kanallarım çalışmıyor. Yeniden tarama yaptım 9 kanal çıktı. TRT'nin iki kanalı çalışıyor o kadar. TRT Çocuk ve bir şey daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzali -- 28 Mart 2012; 15:33:12 >

• Bence şöyle dene. Salonda seyrettiğin Dsmart ı kapat ilk önce. Daha sonra tv kartını aç. Eğer evdeki gelen kablo hattı paralel ise 1 yeri seyrederken diğer yerden seyredemezsin. Yine sonuç alamazsan Diseq ayarlarını kurcala biraz..
  • Bir şeyi söylemeyi unuttum.
    Eski kanallarım çalışmıyor. Yeniden arattım 9 kanal çıktı. Ve sadece trt çocuk ve trt'nin bir kanalı daha çalışıyor. Yani yayın var ama uydu ayarını mı değiştirmem lazım yoksa hiç anlamadığım şu Diseqle alakalı bir şey mi bilmiyorum.
  • karışık bir durum en yakın teknik servise danış :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzali

Merhaba arkadaşlar.
    2 yıldır sorunsuz kullandığım bir AverMedia A706'ya sahibim. Fakat yeni bir eve taşınınca bu kartı kullanamaz oldum.
    Sorunun nereden kaynaklandığını bilmiyorum. Fakat şöyle bir durum var:
    Apartmanda ortak uydu kullanımı var. Her daireye 2 tane çıkış verilmiş.
    Çok anlamam ama denilene göre D-Smart, Digiturk ve normal anten uyduları takılmış. Ve evindeki çıkışa kablonu taktığında istediğin yayını alabiliyormuşsun. Salonda D-Smart izleyebiliyorum. Fakat diğer odada bulunan bilgisayarıma görüntü alamıyorum. Fikir verebilecek olan var mıdır?
    Unuttuğum bir şey var: Eski ayarlanmış kanallarım çalışmıyor. Yeniden tarama yaptım 9 kanal çıktı. TRT'nin iki kanalı çalışıyor o kadar. TRT Çocuk ve bir şey daha...

yönetici veya kapı komşunuzla görüşerek fikir yürütüp santraldan gelen kablolarında kullanımı hakkında bir sonuca varbilirsiniz belki.

• Bilgisayarını salonda, televizyonunun sorunsuz çalıştığı yerde dene. Televizyonunu bilgisayarının sorunlu çalıştığı yerde dene. Bakalım problem nerde??? Aynı sorun televizyondada olacak mı? Ya da bilgisayarın düzgün çalışacak mı???
  • arkadaşlar merhaba,

benim de bir sorum var, yeni bir eve taşındım. salonda çatıdan gelen bir kablo var, , apt dakilere sorduğumda çatıda digiturk ün uydusunun olduğunu söylediler, kabloyu uydu alıcıma bağladım turksat ta sinyal almıyor, astra uydusunu alıyor sanırım. digiturkun uydusu olmalı. trt nin kanallarını gösteriyor, ancak diğer kanalların hepsi şifreli.
    şimdi ben bu kabloyu kullanarak, nasıl diğer kanalları seyredebilirim.

bir diğer alternatif, kendi çanağımı balkona takacam, kablo cekecem. bununla uğraşmamak için önerileriniz varsa sevinirim.

teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.