Millet bizim dalgayı gerçek sanıp ciddi yorumlar yazıyor :D
quote:
Orjinalden alıntı: HyperioИ
quote:
Orjinalden alıntı: Rob Trujillo
quote:
Orjinalden alıntı: dctcagri
quote:
Orjinalden alıntı: unutma007
Selamlar Arkadaşlar Bu filmin müdavimleri bilir bizim eleman başı derte girince plaka değiştirir o tarz bi muhabbette var bugun osmanlı cumhuriyeti filmini izledim orda tanıtım videosu geçti harbidende Türkiye plakası Bildiğin Tr ayrıca 32 AEJ 13 plakalı araç Audi 6 ve ıspartaya kayıtlı işte ıspatı
bu şaka yada herneyse gülmemizi istermisin :) bukadar kötü montaj görmemiştim :) en azından biraz mantıklı ol, sorgulamada aracın modeli yazmaz
LOL
bu resim fake tamam doğru ama ; arkadaşlar burda demişsinizki modeli yazmaz diye ama isteyen girsin baksın gayette model yazıyor sonra üstteki güvenlik kodu yanlış yazıyor demişsiniz ama harbi deneyin isterseniz siz yazdıktan sonra güvenlik kodu otomatikman değişiyor buda yanlış gibi göstermiş burdada sorun yok .. ama sorun şu ki türk plaklarında "J" harfi kullanılmıyor benim bildiğim birde bu plakada bi araç soruşturmada çıkmıyor yani yalan..
araba a6 diil a8
yuhhh be
FRANSIZ PLAKASI O
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme