Şimdi Ara

TATA Indica 1.4 Basic 2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TATA İNDİCA DİZEL 2007 MODEL Bİ ARABA BULDUM.FİYATI 9000 TL ALICAKTIM AMA Bİ KUŞKU OLUŞTU İÇİMDE BAZILARI DİYO Kİ TATANIN İSTANBULDA YEDEK PARÇASI YOKMUŞ YEDEK PARÇA İÇİN 3 AY BEKLEMEK GEREKİYOMUŞ BENDE ALMADAN ÖNCE Bİ ARAŞTIRAYIM DEDİM..

BİDE BU ARABANIN MOTORUNDA Bİ SORUN OLUR MU BEN ARABAYI HIZ İÇİN ALMIYORUM TEKSTİLDE ÇALIŞIYORUM SADECE AYAĞIMI YERDEN KESSİN DİYE ALIYORM ARABAYI...

TATA KULLANAN ARKADAŞLAR BANA BİRAZ BİLGİ VEREBELİR MİSİNİZ ARABANIN Bİ KÖTÜ YANI VARMI ?

ŞİMDİ ARABAYI ALDIK SONRA MOTORU FİLAN HURDAYA ÇIKMASIN BEN ARABAYI EN FAZLA 1.5 YIL KULLANICAM...
    TATA OLMASSA BANA ARABA ÖNERE BİLİRMİSİNİZ HATCHBACK DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇE 12.000 TL

... TEŞEKKÜRLER ....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tata Indica 1.4 Basic: Kapsamlı Bir İnceleme

Tata Indica 1.4 Basic, uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenek arayan sürücüler için popüler bir seçimdir. Bütçe dostu bir otomobil olmasına rağmen, temel özellikler ve sağlam performans sunar.

Performans ve Yakıt Verimliliği:

Tata Indica 1.4 Basic, 85 beygir gücü ve 114 Nm tork üreten 1,4 litrelik bir benzinli motora sahiptir. 5 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilen bu motor, hem şehir içi hem de otoyol sürüşleri için yeterli güç sağlar. Yakıt verimliliği söz konusu olduğunda, Indica 1.4 Basic şehir içinde 7,5 litre/100 km ve otoyolda 5,5 litre/100 km yakıt tüketimine sahiptir.

İç Mekan ve Özellikler:

Tata Indica 1.4 Basic'in iç mekanı, bu fiyat aralığındaki bir otomobil için şaşırtıcı derecede geniştir. Beş yetişkin rahatlıkla oturabilir ve bagaj alanı da oldukça cömerttir. Temel özellikler arasında klima, elektrikli ön camlar ve merkezi kilitleme bulunur.

Güvenlik Özellikleri:

Tata Indica 1.4 Basic, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS frenler ve EBD ile donatılmıştır. Bu özellikler, sürüş sırasında güvenlik seviyenizi artırmaya yardımcı olur.

Tata Indica 1.4 Basic ile İlgili Yorumlar:

Çevrimiçi incelemeler, Tata Indica 1.4 Basic'in genel olarak güvenilir ve uygun fiyatlı bir araç olduğunu gösteriyor. Sahipler, sağlam yapısından, yakıt verimliliğinden ve geniş iç mekanından övgüyle bahsediyor. Bununla birlikte, bazı sürücüler aracın yol tutuşunu ve süspansiyonunu eleştiriyor.

Sonuç:

Uygun fiyatlı, güvenilir ve temel özellikleriyle Tata Indica 1.4 Basic, bütçe dostu bir araç arayan sürücüler için iyi bir seçenektir. Geniş iç mekanı, sağlam performansı ve temel güvenlik özellikleriyle günlük ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için iyi donanımlıdır. Ancak, yol tutuşu ve süspansiyonu konusunda daha yüksek beklentileri olan sürücüler başka seçenekleri değerlendirmek isteyebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle sana şöyle diyeyim Tata'yı kullanmayan bilemez, o yüzden herkesi dinleme derim bu konuda.

Kısaca bir şey anlatmak isterim..Geçen sene iş yerine sw türü klimalı ve hususi olması şartıyla araç bakıyoruz. İlk Dacia dedik zaten mevcut bir Dacia'mız var SW sonrasında fiyat farkından vazgeçip kafamızda 1001 soru ile Tata'ya gittik oda bayinin önünde reklamı görmekle oldu,yoksa böyle bir araç yok kafamızda..İnceledik aracı deyimi yerindeyse benim içinoyuncak gibiydi test istedim şansıma test aracı dışarıdaymış vakit sıkıntısı dolayısıyla tamam dedim teşhir aracına bakıp çıktım.İlk dediğim "PARASINA GÖRE ARABA".. Herneyse şuan 2011 Tata Marina aracımız var 35.000 Km'yi aştık.

Tata..

1-Parasına göre araba.
    2-Araç dizel ise motor sesi gayet gürültülü.
    3-Konfor pek denilemez.
    4-Kullanılan iç malzeme kalitesi pek iyi değil.

1+Yakıt olarak muhteşem bir araç.
    2+Parçası pek uygun değil açıkcası servis desen o da muallak gerçi benim gittiğim servisten dolayı da olabilir o. Ama parça ve servis sıkıntısı yok diyebiliriz ki zaten senin aracının garantisi yok sanayide bir ustaya gidebilirsin, o da parçayı bulur zaten.
    4+Kliması muhteşem ötesi.
    3+O paraya alabileceğin yaş olarak en iyi araba diyebiliriz.

Şuana kadar bize bir sorun çıkarmadı(Maşallah) ve hergün çalışıyor bu araba yatan bir araçda değil.

Birde gitmesine giden araba durma konusunda sıkıntıları var bence Bizim araçlar arasında ona evin küçük kardeşi gibi bakılıyor çirkin ama sevimli tatlı şey
    Tavsiye ederim kısaca ilk başta dediğim gibi Parasına Göre Araba..

Yalnız yine diyeyim bu araba için Kullanmayan kişilerin dışında pek fazla yorum almayın.

• Bilgi ve Cevap İçin Teşekkür Ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.