ARKADAŞLAR TATA İNDİCA DİZEL 2007 MODEL Bİ ARABA BULDUM.FİYATI 9000 TL ALICAKTIM AMA Bİ KUŞKU OLUŞTU İÇİMDE BAZILARI DİYO Kİ TATANIN İSTANBULDA YEDEk PARÇASI YOKMUŞ YEDEK PARÇA İÇİN 3 AY BEKLEMEK GEREKİYOMUŞ BENDE ALMADAN ÖNCE Bİ ARAŞTIRAYIM DEDİM..
BİDE BU ARABANIN MOTORUNDA Bİ SORUN OLUR MU BEN ARABAYI HIZ İÇİN ALMIYORUM TEKSTİLDE ÇALIŞIYORUM SADECE AYAĞIMI YERDEN KESSİN DİYE ALIYORM ARABAYI...
TATA KULLANAN ARKADAŞLAR BANA BİRAZ BİLGİ VEREBELİR MİSİNİZ ARABANIN Bİ KÖTÜ YANI varMI ?
ŞİMDİ ARABAYI ALDIK SONRA MOTORU FİLAN HURDAYA ÇIKMASIN BEN ARABAYI EN FAZLA 1.5 YIL KULLANICAM... TATA olMASSA BANA ARABA ÖNERE BİLİRMİSİNİZ HATCHBACK DÜŞÜNÜYORUM BÜTÇE 12.000 TL
... TEŞEKKÜRLER ....
twingo bakmanız daha mantıklı hem araç yakmıyor hemde sağlam. Tataya gelince motoru elinizde kalmaz insan gibi kullanırsa burası istanbul parça sıkıntınızda olmaz. o fiyat bandında bir çok hb var çok kaliteli.
Öncelikle İstanbulda bulunamayan araç parçası dünyanın hiç bir yerinde bulunamaz. Böyle bir hurafe de olamaz. Motor konusunda sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama. aracın özellikle plastik aksamında malzemeden kısılmış. Örneğin dikiz aynaları gövde rengi olmasına rağmen (ki bence önemli bi detay) malzemesi beş para etmez bir plastik. Bu ve buna benzer deteylar canını sıkmaz sa değerlendir derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme