Şimdi Ara

tata indica dlx alsam mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
123.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yedek parça fiyatları nasıl pahalımı ayrıca mercedes malzemesi kullanılmış yapımında o nedenle yedek parçası pahalı olaiblir diye düşündüm ve çekindim açıkcası bende tata almayı düşünüyorumda bu konuda bi fikri olan paylaşırsa sevinirim
  • sevgili alptekin ömrünü çürütmek istemiyorsan sakın yaklaşma.satarım umuduyla asla alma.yedek parça konusu bulunduğun şehire göre değişir. git orta kasa toyota al bin çeker tata ya...14 çeşit araç aldım bu güne kadar. huyum kurusun en fazla üç ay binerim bir arabaya sonra sıkılırm. bir tata başıma kaldı birde mazda 626...şu an toyotam var bir yıldır sanayinin yolunu unuttum inanki.son sözüm (s a k ı n l ı k l a) yaklaşma derim.sana bir tavsiye haddim olmayarak.yedek parçası olmayan arabanın piyasasıda olmaz türkiyede... git önce yedek parçasını sor alcağın araba ne olursa olsun...
  • ARAKADASLAR BU TATA İNDİCA NIN 1.4 TDI 70 BEYGRLIK MOTORU VW NİN MOTORUMUDUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuZ06-

ARAKADASLAR BU TATA İNDİCA NIN 1.4 TDI 70 BEYGRLIK MOTORU VW NİN MOTORUMUDUR

VW degil sanirim. VW'nin eskiden urettigi 1.4 motorlar 3 silindirli idi, 1.9 olandan bir silindir cikartilarak yapiliyordu.

tata'nin yeni 1.3 dizelleri fiat multijet diye biliyorum.
  • Arkadaşlar ben Tata nın 2006 model ındıca sını kullandım o fıyata cok memnun kaldım gerek yakıt gerek ozellık ve dıkkat edın gerekse saglamlık bakımından.Bazı arkadaslar toyota dan bahsetmıs arkadas 1-13 bın arası alacagın toyota en fazla 1999 modeldır bu fıyata alacagın tata en az 2006 modeldır.Toyota da sadece onde toyota amblemını ozellık olarak gorurken tata da abs.klıma.hava yastıgı . ebd, ıcten acılır depo ve bagaj kapısı ve en onemlısı dızel yakıt kullanmayı ogrenırsın.Ayrıca abı adam demıs yok elımde kaldı yok bozuldu evet satısı zor bıraz yavas gıder sebeb ı ıse bu arabayı bılmeden sırf laf olsun dıye bos konusan kotuleyen on yargılı kısıler yuzunden. Ben 151000 de aldıgım tatayı sadece yagını ve yakıt hava fılıtresını degıstırerek 175550 km de sattım yarıne ne mı aldım tata ındıgo marına 36000 de yag ve fılıtreler degıstırerek kullanmaya devam edıyorum.Bu paraya ınanın cok bıle ben bınecegım dıyorsanız alın ama alayım 3 gun sonra satarım dıyarsanız almayın.
  • tata indica 1.4 tdi comfort kullanıcılarından yakıt tüketimi ve genel performansı hakkında bilgi verecek var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooloji

bence tata çok iyi bir araç hele fiyatına göre,2009 un 6 ayında aldım aldığım gün antalyaya tatile gittim.. 2000 km kadar yol yaptım hiçbir sorun çıkarmadı. Arkdaşım bir ay önce kaza yaptı aracımla 5 takla attı araç perte çıktı,kazayı ufak tefek sıyrıklarla atlattı. Bence göründüğünden çok daha iyi bir araç.

yapma yawwww

hayatındaki tek mesajı atmak içinmi açtın bu üyeliği
  • o fiyata başka arabaları tercih edebilirsin bence, en iyiside 2004-2005 palio gibi ,o kadar az kilomerede bulamazsın tabiki ama ,daha iyi bir tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaylo

tata indica 1.4 tdi comfort kullanıcılarından yakıt tüketimi ve genel performansı hakkında bilgi verecek var mıdır acaba?

bir indica tdi kullanıcısı olarak yazıyorum.. araç 100km de 5-6lt arası yakıyor, serilik ve performans bakımından euro3 1.4 dizel motora göre normal diyebilirim..2500 devirden sonra turbonun etkisi ile çabuk devirleniyor ama yakıt tüketimi yüksek devirlerde aşırı artıyor.. bunun dışında araç bahsedildiği gibi çok dandik ikide birde arıza yapan bir araç değil..bu yazdıklarım eski kasa indica için yenilerde 1.3 fiat multijet motor varmış hiç görmedim dolayısı ile yorum yapamam..
    Yinede servisinin yok denecek kadar az olması ve olan servislerinde kalifiye olmaması ve orjinal parçalarının yüksek fiyatları sebebi ile tavsiye etmiyorum..örnek olarak serviste 130tl olan balatanın yan sanayisi aksarayda 35tl .yetkili servise şuradan ses geliyor araç biraz fazla yakmaya başladı gibi sorunlarla gidersen direk duymamazlıktan geliyor yada olur öle normaldir gibi şapma sapan konuşuyorlar oysaki oysaki sanayide hayatında hiç tata görmemiş bir usta bile bu sorunları halledebiliyor..yani parçaları aksaraydan alırım yetkili servise de hiç uğramam diyorsan al çünkü yetkili servise uğrarsan aracı aldığına pişman olursun..

• 2008 Tata indica dlx kullanalı 1 yılı geçti. daha öncede dediğim gibi şirket bünyesine almıştık aracı, gerçekten çok memnunuz.. şirkette bir tane 2005 opel corsa van, bi tane de 2006 corsa var açtığı masraf sadece biririnin 6 bin tl geçti. tata ise neredeyse servise bile girmiyor. açıkçası alırkende önyargı vardı tata olur mu olmaz mı diye ama şu an herkesi utandırdı. hatta gücüm yeterse kendime yeni vista dan almak istiyorum
    burdaki ve diğer forum sayfalarında ki yorumları okuyorumda hayatında tatayı sürmemiş, görmemiş hatta tatayı çin malı sanan arkadaşların yorumlarını kahkahalarla okuyorum. İlgilenen arkadaşlarım bu yorumumu dikkate alsın, gözü kapalı alsın eğer düşünüyorlarsa.. gerçek bi kullanıcısı olarak ben kefilim. ayrıca elin hintlisi tata yapmaya başlamış araba yapmaya başlamış gibi bi yorum gördüm. tata 1868 yılından beri var. bünyesinde land rover, jaguar ve daewoo var. adamlar tren bile yapıyor. dünyanın en büyük ikinci kamyon, en büyük 4. otobüs üreticisi.. sadece Türkiye pazarına geç girdiler. Dünya üzerinde 158 model aracı var. Bi Geely, DFM, Chery ile karıştrmayın derim.
    saygılar.

• o yaştaki flash s bile o aracı iki kere cebinden çıkartır..
  • sakın diyorum. başım rahat ama ağrısın istiyorum kullanırken de satarken de diyorsan sen bilirsin tabiki.
  • Bende 2006 Model TATA İndigo 14. TDİ var. Sıfır aldım alırken kimse alma parça bulamazzsın satamazsın falan dedi. Genede aldım. Araba 80000 km de, Bu güne kadar bu araçla Mersinin yaylalarından tutunda, Malatya da kayısı başçelerini içinde kadar girdim. Ön yargılarım yıkıldı araçla ilgili olarak. Yakıt şehir içinde 200 gibi yakıyor. Bir arkadaş ehliyet alacaktı geçenlerde ona araç sürmeyi öyrettim. Sağolsun debriyajın anasını ağlattı baskı balatayı sıyırdı. garanti sonrası ilk kez servise götürdüm ( Mersin TATA servis) Baskı balata komple, debriyaj çatalı, ön balatalar, işççilik tamamına 600 tl ödedim. Diyeceğim o ki ben memnunum. Klima, abs, camlar otomatik, v.s. daha ne isteyim Tabi bu görüş kullanıcıya göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinto

2008 Tata indica dlx kullanalı 1 yılı geçti. daha öncede dediğim gibi şirket bünyesine almıştık aracı, gerçekten çok memnunuz.. şirkette bir tane 2005 opel corsa van, bi tane de 2006 corsa var açtığı masraf sadece biririnin 6 bin tl geçti. tata ise neredeyse servise bile girmiyor. açıkçası alırkende önyargı vardı tata olur mu olmaz mı diye ama şu an herkesi utandırdı. hatta gücüm yeterse kendime yeni vista dan almak istiyorum
    burdaki ve diğer forum sayfalarında ki yorumları okuyorumda hayatında tatayı sürmemiş, görmemiş hatta tatayı çin malı sanan arkadaşların yorumlarını kahkahalarla okuyorum. İlgilenen arkadaşlarım bu yorumumu dikkate alsın, gözü kapalı alsın eğer düşünüyorlarsa.. gerçek bi kullanıcısı olarak ben kefilim. ayrıca elin hintlisi tata yapmaya başlamış araba yapmaya başlamış gibi bi yorum gördüm. tata 1868 yılından beri var. bünyesinde land rover, jaguar ve daewoo var. adamlar tren bile yapıyor. dünyanın en büyük ikinci kamyon, en büyük 4. otobüs üreticisi.. sadece Türkiye pazarına geç girdiler. Dünya üzerinde 158 model aracı var. Bi Geely, DFM, Chery ile karıştrmayın derim.
    saygılar.

bugün yolda gördüm oldukça yüksek ve geniş bir araç konforlu oldugu kesin ama 1.4 benzinlisi çekmez 1150 kg /75 bg öldürür adamı ama dizel olanı düşünülebilir. param olsa kesin almştım

• Motor harİka Şahane marŞi Çevİrmeden motor kendİ kapiyor kasa kaporto buz gİbİ
    Çok temİz herŞey mÜkembel tata almak İsteyenler alabİlİr Çok İyİ haaa motor mercedes yapiyor ha unutma bunu 1 mİlyon ÖmrÜ var bunuda unutma benİm araba km sİ 127 000 de sankİ sifir gİbİ ....kardeŞİm kullanmadan yorum yapanlar var ayıptır...
  • Motor harİka Şahane marŞi Çevİrmeden motor kendİ kapiyor kasa kaporto buz gİbİ
    Çok temİz herŞey mÜkembel tata almak İsteyenler alabİlİr Çok İyİ haaa motor mercedes yapiyor ha unutma bunu 1 mİlyon ÖmrÜ var bunuda unutma benİm araba km sİ 127 000 de sankİ sifir gİbİ ....kardeŞİm kullanmadan yorum yapanlar var ayıptır...
  • Arkadaşlar allah aşkına tata alınır mı yaw ? arabanın tipini gördüm iiçne bndm kullandım yok böle berbat bir araba arkadaşlar çok basit yapılmış motor sesinden başka bir şey yok arabada yol tutuşu falan pöff.Size bir tavsiyem 2000 model tofaş doğan slx 1.6 enjeksiyonlu doğan tatadan kat kat daha iyidir toyota corolaa 1.4 terra çok sağlam bir araba tata arabamı yav doğanı al isteyip modifiyelebilirsin de istediğin kadar bas arabayı koy borbetler 17 jant al sana fena kesinlikle önermem tatayı arkadaşlar
  • Evet tofaştan modıfıyeden bahseden arkadaşım sen alma zaten tata aile arabası sana gelmez.:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizgemi80

Arabanın çok konforlu olması benim için önemli değil,şu an 91 model flash kullanıyorum,sanırım tata daha konforludur.Benim asıl çekindiğim nokta yedek parçası pahalımıdır,satmak istesem elimde kalır mı?yakıt tasarrufu nasıldır ve sağlammıdır????????

Emin olun flash daha konforlu bir araç.

2007 miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 12 Ağustos 2012; 6:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

Orijinalden alıntı: aykutsal

şuanda piyasanın en kalitesizi tatadır belki ama en ucuzuda TATA...

şuanda piyasanın en ucuzu tata değl hatta bence pahalı, şuan sıfır araç alıcak olsam gider dacia alırım..
    ama tata piyasanın en kalitesiz aracıdır demek te yanlış, indica motoru dışında en ufak vidasına kadar city rover la aynı araçtır..roverında piyasanın en kötü aracı olduğunu düşünmüyorum..
    daha öncede söylediğim gibi clio kullandım ayrıca şirket aracı olarak corsa ve 206 da kullandım 3 yıldır tata kullanıyorum..bunların hepsi düşük kaliteli araçlardır ve aralarında bariz bir kalite farkı yoktur..hatta bu araçların hepsi ile kazada yaptım ve şunu söyleyebilirim ki peugeot kadar düşük güvenlikli bir araç yoktur olamaz..
    lütfen aracı kullanmayanlar, bilmeyenler konuya girip atıp tutmasın..

Peugeot ile ilgili ne gibi güvenlik sorunu yaşadınız Peugeot 206 1.4 HDI 2008 Model Van kullanıyorum şu an Allaha şükür hiç kazam olmadı o yüzden güvenliksiz den kastınızı anlamadım ve merak ettim. bu aracı satmadan tata almayı düşündüğüm için bu konuyu baya inceledim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.