Takip. Somestr da yurtdisi dusunuyorum ama cok pahali
RAPSODY TRAVEL la gittim hiç memnun kalmadım sadece aç kaldım çünkü yemek için durmak gibi bir planları yada gidilecek yerler hakkında bi fikirleri olmadığı içindi diye düşünüyorum çünkü tura kayıt olurken en fazla 3-4 saat sürecek diye söyledikleri yolların en aza 3-4 saat olduğunu bunun 16 saate kadar çıktığını öğrendiğimiz zamanlarda bir de yanlış yollara saptığımız yolu uzattığımızda oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta gitmemeniz için ısrar edebilirim kayıt olurken söyledikleri birçok şey sadece katılımı artırmak için olduğu ortaya çıktı daha ayrıntılı soru sormak isteyenler pm atabilir.
RAPSODY TRAVEL la gittim hiç memnun kalmadım sadece aç kaldım çünkü yemek için durmak gibi bir planları yada gidilecek yerler hakkında bi fikirleri olmadığı içindi diye düşünüyorum çünkü tura kayıt olurken en fazla 3-4 saat sürecek diye söyledikleri yolların en aza 3-4 saat olduğunu bunun 16 saate kadar çıktığını öğrendiğimiz zamanlarda bir de yanlış yollara saptığımız yolu uzattığımızda oldu. kesinlikle tavsiye etmiyorum hatta gitmemeniz için ısrar edebilirim kayıt olurken söyledikleri birçok şey sadece katılımı artırmak için olduğu ortaya çıktı daha ayrıntılı soru sormak isteyenler pm atabilir.
Tatilbudur.com ( MIKA TUR ) Kesinlikle tavsiye etmem Ücret iadesinde sorunlar çıkıyor birde bünyesinde kalitesiz oteller var. Uygun aldım derken tam bir hayal kırıklığı.
Tatilbudur.com önce parayı düşünüyor kaliteyi değil . Öyle ki muhattap bile yok. Şikayet olan yorumları sitelerinde onaylamıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: remixindir
Tatilbudur.com ( MIKA TUR ) Kesinlikle tavsiye etmem Ücret iadesinde sorunlar çıkıyor birde bünyesinde kalitesiz oteller var. Uygun aldım derken tam bir hayal kırıklığı.
Tatilbudur.com önce parayı düşünüyor kaliteyi değil . Öyle ki muhattap bile yok. Şikayet olan yorumları sitelerinde onaylamıyorlar.
Alıntıları Göster
Güzel konu . Yaz Erken rezervasyon dönemi için sitelerde erkenden hareketlenme başlamış . İlk defa bu yaz bu tur şirketlerini deneyip tatile gitmek istiyorum ETS ve Jolly tur un iyi olduğunu duymuştum .
Bende kararsiz kaldim jolly mi ani tur mu die sizce hangisi ilk defa tur ile cikcamda ege ve akdeniz
quote:
Orijinalden alıntı: MrCnR06
Bende kararsiz kaldim jolly mi ani tur mu die sizce hangisi ilk defa tur ile cikcamda ege ve akdeniz
Bence yaşı 40 a gelmiş biri olarak yazıyorum. Türkiyede görmeiği yer kalmayan arkadaşlar tekrar tekrar tur şirketlerine para verip kopya tatiller yapmasınlar. THY ile 2 ay önceden alacağınız ucuz biletler ile dünyanın bir çok ülkesine vizesiz tatile gidebilirsiniz üstelik cebinizden türkiyedeki pahalı tatillerden fazla bir para da çıkmaz hemen hemen aynı paraya geliyor. Ben şimdiden 7 ülkeye gittim türkiyede tatil yapmak zengin işi olmuş orta direk olarak yurtdışına gidebiliyorum tabii biraz İngilizce bilmek ve cesaret gerektiriyor yada daha fahiş fiyatlara yurtdışı rehberli geziler de mevcut. Hong Kong ve Tailand tercihiniz olsun. Güzel Renkli Tatiller dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakanonur
Bence yaşı 40 a gelmiş biri olarak yazıyorum. Türkiyede görmeiği yer kalmayan arkadaşlar tekrar tekrar tur şirketlerine para verip kopya tatiller yapmasınlar. THY ile 2 ay önceden alacağınız ucuz biletler ile dünyanın bir çok ülkesine vizesiz tatile gidebilirsiniz üstelik cebinizden türkiyedeki pahalı tatillerden fazla bir para da çıkmaz hemen hemen aynı paraya geliyor. Ben şimdiden 7 ülkeye gittim türkiyede tatil yapmak zengin işi olmuş orta direk olarak yurtdışına gidebiliyorum tabii biraz İngilizce bilmek ve cesaret gerektiriyor yada daha fahiş fiyatlara yurtdışı rehberli geziler de mevcut. Hong Kong ve Tailand tercihiniz olsun. Güzel Renkli Tatiller dilerim.
Alıntıları Göster
mojotur tavsiye ederim
quote:
aslında tur fiyatları yükske gibi gözükse de bazen daha avantajlı olabiliyor.
7 gece paris-benelux turu 700 euro (1650 tl gibi) kişi başı, ulaşım ve sabah kahvaltı dahil.
fransa , belçika, hollanda , luxemburg görülebiliyor
yurt dışına hiç gitmedim , ama 700 euro ile birden çok ülke görme fırsatı..
daha uygun gibi..
quote:
Orijinalden alıntı: psykopat81
quote:
7 gece paris-benelux turu 700 euro (1650 tl gibi) kişi başı, ulaşım ve sabah kahvaltı dahil.
daha uygun gibi..
Bu tür şirketlerle tur yapan var mı? Benelux turu özelinde öğrenmek istediğim, otobüslerle yollar çekiliyor mu ve yol sırasında ekstra tur yazıyor, bunlara katılmayan kişiler ne yapıyor acaba? Gidipte bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: eureka123
quote:
Orijinalden alıntı: psykopat81
quote:
daha uygun gibi..
Bu tür şirketlerle tur yapan var mı? Benelux turu özelinde öğrenmek istediğim, otobüslerle yollar çekiliyor mu ve yol sırasında ekstra tur yazıyor, bunlara katılmayan kişiler ne yapıyor acaba? Gidipte bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Alıntıları Göster
evet bende bu yaz italya ve fransaya gıtmek ıstıyorum,forum ETS VE jOLLY DEMIS,DAHA FAZLA BILGI PAYLASABILECCEK OLAN VAR MIDIR?
quote:
Orijinalden alıntı: b_sevki
evet bende bu yaz italya ve fransaya gıtmek ıstıyorum,forum ETS VE jOLLY DEMIS,DAHA FAZLA BILGI PAYLASABILECCEK OLAN VAR MIDIR?
Alıntıları Göster
ets tur çok kaliteli hele world cardın varsa çok da avantajlı sayısız otelle çalışıyorlar artı voyage otelleri ve maxxroyal etsnin, bildiğim kadarıyla en büyük tur şirketi, 2 yıldır gözüm kapalı oradan rez. yaptırıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: tosbağa 06
ets tur çok kaliteli hele world cardın varsa çok da avantajlı sayısız otelle çalışıyorlar artı voyage otelleri ve maxxroyal etsnin, bildiğim kadarıyla en büyük tur şirketi, 2 yıldır gözüm kapalı oradan rez. yaptırıyorum
Alıntıları Göster
Arkadaşlar kappa tur'dan Prag-Viyana-Budapeşte turu aldık arkadaslarla. Kurban bayramı için. Sizce nasıl bir turdur?
Ben ayarliyim size tatil normal fiyatlardan daha ucuz sekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: CEO
nasıl ayarlıyorsun dostum tatıl?
quote:
Orijinalden alıntı: Gungorio
O nasıl oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro
quote:
O nasıl oluyo
Teyzemin turizm acentasi var yurtdisindan hallediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Pichie Rich
quote:
O nasıl oluyo
Alıntıları Göster
Potur
quote:
quote:
quote:
O nasıl oluyo
Sadece yurt dışı mı yurt içi de var mı? Hangi turizm acentası?
quote:
Orijinalden alıntı: Pichie Rich
quote:
quote:
quote:
O nasıl oluyo
Sadece yurt dışı mı yurt içi de var mı? Hangi turizm acentası?
Alıntıları Göster
Ets ile 2 kere gittik hiçbir sorun yaşamadık
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-385926BEA
Ets ile 2 kere gittik hiçbir sorun yaşamadık
Alıntıları Göster
Konuyu hortlatacaz ama, Jolly,Ets,Pronto,Touristica diğerlerine nazaran müşterilerine daha fazla önem veriyor. Diğerleri turu satana kadar iyi sonra sırtını dönüyor.
Tüm tur şirketleri dahil olmak üzere Yurtdışı turlarda promosyon yok aslında, İndirim yapıp seni götürmesi gereken yere götürmeyip, ektra tur düzenliyor, Türkiyeye geldiğinde bakıyorsun pahalı tur ile aynı paraya gelmiş :)
Eğer çoluk cocuk ailecek gidilmeyecekse ve çok cazip değilse, promosyon bilet alıp gitmek en mantıklısı. Takip edilirse 600 tl ye 2 kişi için avrupanın her yerine bilet bulmak mümkün.
quote:
Orijinalden alıntı: sChAdOw
Konuyu hortlatacaz ama, Jolly,Ets,Pronto,Touristica diğerlerine nazaran müşterilerine daha fazla önem veriyor. Diğerleri turu satana kadar iyi sonra sırtını dönüyor.
Tüm tur şirketleri dahil olmak üzere Yurtdışı turlarda promosyon yok aslında, İndirim yapıp seni götürmesi gereken yere götürmeyip, ektra tur düzenliyor, Türkiyeye geldiğinde bakıyorsun pahalı tur ile aynı paraya gelmiş :)
Eğer çoluk cocuk ailecek gidilmeyecekse ve çok cazip değilse, promosyon bilet alıp gitmek en mantıklısı. Takip edilirse 600 tl ye 2 kişi için avrupanın her yerine bilet bulmak mümkün.
Alıntıları Göster
Tatile gideceklere önemli uyarı: Huzurlu bir tatil yapmak istiyorsanız ET' ye kesinlikle aldanmayın! ETS' nin yaptığı tamamen reklam işletmeciliği. Gerçekte yaptığı aslında insanları aldatmak! Aksi halde tatilinizin zehir olabileceğini şimdiden söylemeliyim. Bu sene ailecek gittiğimiz tatilimiz ETS sayesinden zehir odu!!! Bize satarken gösterdikleri oda ile otele vardığımızda karşılaştığımız oda arasında dünya fark vardı. Otel adı da Alibey Club. Öyle zannediyorum otel de ETS' den başka firmayla çalışmıyor, dolayısıyla otel de sahtekar. ETS ve ALİBEY CLUB birlikte kandırıyorlar tüketiciyi. Neyse.. Kısa bir ayrıntıyı da eklemek te fayda var. Biz bir şekilde tatilimizi tamamladık. (Tabiiki öpücükle değil; biraz daha düzgün odalarda kalalım diye bir de fark ödedik üstüne. Gerçi bu odalar da çok ahım şahım değildi, ama en azından daha az rutubet vardı. Önceliker ise, tam bir g filmi.. üstelik faturamızı da vermediler, bu da ayrı bir enteresan!) Tam otelden ayrılıyorduk, yaklaşık 10 kişi civarı bir grup geldi otele. O da ne?!! .Aynı feryatlar... Söyledikleri şuydu: Bize satılan odalar bunlar değil!!! Siz nasıl bir işletmesiniz? falan filan.. Tam bir rezalet!!! ETS' den bilet alırken iki kere düşünün derim!!! ETS reklamlarla işi kurtarmaya çalışıyor, ama tam bir rezalet.. Bence kendinize başka, adam gibi, dürüst bir tur firması bulun! Saygılar.