Bildirim
Tatil için nereye gidilir
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tabiiki gümbett ordan bodrum merkez birazda turgutreis tamamdır
heee unutmadan katamaran ve halikarnas disco yu unutma -
antalya manavgat sıde falan guselmıs -
ayvalık sarımsaklı ya git
heralde hülya avsarda yakında gelir oaralara
ama cidden söylüyorum ayvalık cok süper bir yer -
şehir falan farketmezse size sabah kahvaltı akşam 5 çeşit yemek ve 22,5 ytl izmir mordogan martı pansiyon dünya tatlısı yer bayılacaksınız sesiz sakin ve serin bir pansiyon mordogan degil pansiyon serin agaçlar içinde yemekler bile dogal kendi yetiştirdikleri sebze meyveleri yiyorsunuz allahtan daha ne ister insan dogal tatil ama şamata gırgır disko bar diyorsanız buraya gitmeyin -
quote:
Orjinalden alıntı: solfasol
Arkadaşlar biliyorum,tatil sezonu kapandı ama biz anca hazır olduk..Tatile gitmeyi düşünüyoruz
Otel,pansiyon v.s farketmez..Şehirde önemli değil pek deniz olsun Akdeniz Veya Ege olsun yeter..
Fiyatlar,Olanaklar nasıl bi anlatın bakem
Ben fethiye ye gidiyorum bi kaç gün sonra...
Gezilecek yer gani..tavsiye ederim.. -
akyaka -
quote:
Orjinalden alıntı: zanetti35
akyaka
Orası nerede hocam.. -
abi didim e gidin çok memnun kalırsınız, denize sıfır tuntaş otel vardı,70 civarıydı galiba, ama denize 30m fln oteller var, 2 adımlık ye, biz gökkuşaına gittik hem ucuz ... ama çok süper ...şiddetle tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X