Şimdi Ara

Tatil için nereye gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum,tatil sezonu kapandı ama biz anca hazır olduk..Tatile gitmeyi düşünüyoruz

Otel,pansiyon v.s farketmez..Şehirde önemli değil pek deniz olsun Akdeniz Veya Ege olsun yeter..

Fiyatlar,Olanaklar nasıl bi anlatın bakem

• tabiiki gümbett ordan bodrum merkez birazda turgutreis tamamdır
    heee unutmadan katamaran ve halikarnas disco yu unutma
  • antalya manavgat sıde falan guselmıs
  • ayvalık sarımsaklı ya git

heralde hülya avsarda yakında gelir oaralara

ama cidden söylüyorum ayvalık cok süper bir yer
  • şehir falan farketmezse size sabah kahvaltı akşam 5 çeşit yemek ve 22,5 ytl izmir mordogan martı pansiyon dünya tatlısı yer bayılacaksınız sesiz sakin ve serin bir pansiyon mordogan degil pansiyon serin agaçlar içinde yemekler bile dogal kendi yetiştirdikleri sebze meyveleri yiyorsunuz allahtan daha ne ister insan dogal tatil ama şamata gırgır disko bar diyorsanız buraya gitmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: solfasol

Arkadaşlar biliyorum,tatil sezonu kapandı ama biz anca hazır olduk..Tatile gitmeyi düşünüyoruz

Otel,pansiyon v.s farketmez..Şehirde önemli değil pek deniz olsun Akdeniz Veya Ege olsun yeter..

Fiyatlar,Olanaklar nasıl bi anlatın bakem

Ben fethiye ye gidiyorum bi kaç gün sonra...
    Gezilecek yer gani..tavsiye ederim..
  • akyaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

akyaka

Orası nerede hocam..
  • abi didim e gidin çok memnun kalırsınız, denize sıfır tuntaş otel vardı,70 civarıydı galiba, ama denize 30m fln oteller var, 2 adımlık ye, biz gökkuşaına gittik hem ucuz ... ama çok süper ...şiddetle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.