Şimdi Ara

Tatil yeri önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayseybi

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

quote:

quote:

quote:

Ets tur gibi sitelerden indirim kovalayabilirsiniz. Bazen gerçekten çok güzel indirimler oluyor.

Evet birkaç tane buldum benzer sitelerden, kampanyalar falan çok fazla. Teşekkürler

Günlük 130-150 liraya çıkabilirseniz, Kuşadası Ephesia Resort Otel. Geçen yaz orada bulundum. Genel olarak aileler var. Hizmet gayet iyi.

Evet oraya birkaç sene önce ailemle gittim orası da tercihlerim arasında, başka önerebileceğiniz bir yer var mı

Bodrum' da Latanya Beach Resort var. Üç yıl önce kıyıları dolaşırken 3 gün misafirleri olmuştum.

Edit: İmla

Tamam oraya da bir bakayım çok teşekkürler

Rica ederim. Bir öneri de daha bulunayım. Didim' i tercih etmeyin derim. Daha rahat bir tatil için; Kuşadası, Marmaris daha iyi olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gökova - Akyaka veya Fethiye ikisi de tatil için güzel yerlerdir. ucuza otel bulunabileceği gibi Akyaka da çadır kampı da vardır...
  • Ayseybi A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kişi başı 100 tl civarı ANTALYA bölgesinde kalacaksanız bütçenizin üstüne çıkmanız gerekebilir.Hayat ettiğiniz 5 yıldızlı bir otelde bu rakamlarda oda bulabilmek helede temmuz ayında gercekten hayal.Vadeden varsada muhakkak bir sıkıntı mevcuttur.

Ortalama temmuz ayında 5 yıldızlı ANTALYA bolgesınde gercekten guzel bır tatıl yapmak ıstersenız 180 tl ıle 270 tl arası mevcut kontenjanlı tesıslerımız mevcuttur.

not:Tursab uyesı bır turızm acetasıyız.

Saygılarımla,
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 29 Mayıs 2014; 22:26:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zafer135

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinanpolat83

http://www.booking.com/city/tr/antalya.tr.html?sid=0231e4f485a3453bbf0e148e96e1dc60;dcid=4

Bütçeni biraz aşarsan Titanic Lara resort çok isabetli olur, şu meşhur gemi şeklindeki otelhttp://www.otelfiyati.com/titanic-beach-resort-hotel gecelik fiyatları 140 lira'dan başlıyor.

teşekkürler değerlendireceğim

geçen yaz bende orada 6 gece tatil yaptım 2700 tl ödemiştim bu yıl aynı dönemde 3700 civarı olmuş ama gerçekten harika bir otel verdiğiniz paraya kesinlikle değiyor havuz seçenekleri çok fazla sahili harika yemekleri çok çeşitli ve lezzetli. ayrıca içki seçenekleri diğer otellere göre daha zengin ve marka içkiler

Gecelik fiyatı 140 lira ise 6 gece nasıl 2700 oluyor anlayamadım. Kaç kişiydiniz

Biz eşimle temmuz ayında bu otelde konaklamıştık yazdığım fiyat geçen senenin temmuz fiyatıdır iki kişilik odada kişi başı fiyatı 230 liraydı iki kişi fiyatı gecelik 460 tl ye gelmişti ve rezervasyonumuzu şubat ayında yapmıştık 140 lira mayıs ayı fiyatıdır bu yıl temmuzda gitmek isterseniz fiyat değişir.. ama kesinlikle tasfiye ederim memnun kalırsınız.

tatil köylerinde sezon dönemleri vardır ve sezon dönemlerinde her ay fiyat ayrı belirlenir ve yaz mevsiminin en güzel olduğu temmuz ağustos dönemi fiyatların en yüksek olduğu dönemdir.
     Tatil yeri önerisi
     Tatil yeri önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 29 Mayıs 2014; 22:29:05 >

• İtalya venedik turları önerebilirim. Harika yerler özellikle italya'nın sahil kesimleri harika. Ntatil turizm şirketini önerebilirim. Ben gittim mennun kaldım.
  • Kuşadası aqua fantasy hotel SPA
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.