Şimdi Ara

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
12.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşimle bana kart çıkartmıştı bizimkiler 11 yaşında tek başımıza b.çekmeceden gidip geliyorduk şimdi 11 yaşında çocuğu tek başına oraya gönder ertesi gün müge anlıya çıkarsın

orda en sevdiğim kayık,hızlı tren,sinemara (şimdiki 5d sinema),birde korku tüneliydi
  • Hızlı tren acayip bir şeydi yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

türkiye'nin disneyland ı idi. pek iş yapmadığı için oyuncakları satılıp kapanmıştı galiba. ama şimdi metrobüs oraa gidiyor. kapanmasaydı büyük paralar kazanacağı garantiydi.

Kesinlikle katılıyorum şuan açık olsa para basardı orası. Öyle bir yer açılsın istiyorum her yere bina yapacaklarına eğlence merkezi yapmaları gerek. Adı bile çok güzel TATİLYA. Vay be içim bi garip oldu çok güzeldi. Su kaydırak tren alabora vazgeçilmez favorilerimdir. Konuşan ağaç vardı

Alıntıları Göster
    küçükken gidiyoduk,bitane etrafında dönen uçak vardı her gittigimde 20 kere biniyodum

• Ben en çok su kayağını seviyordum.
  • ne güzeldi yahu 98-2000 arası defalarca gitmiştim çocukken

--tren

--alabora

--su kaydırağı

--birde labirent gibi bir yer vardı yürüyerek giderdik çıkışı bulmaya çalışırdık kum torbaları vardı buna benzer engeller vardı (bilmem anlatabildim mi :) bunlar en güzelleriydi
  • karne hediyesi oalrak gitmiştim.Fiyatlarını hatırlıyorum

24 saat gezmek 10 tl
    24 saat her makineye binmek 23 TL

Çarpışan araba sırası pide sırasından daha uzun olurdu o sırada yanlışlıkla bi kızın elini tutmuştum hiç unutmam bana bakıp bakıp gülüyordu çok utanmıştım lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

türkiye'nin disneyland ı idi. pek iş yapmadığı için oyuncakları satılıp kapanmıştı galiba. ama şimdi metrobüs oraa gidiyor. kapanmasaydı büyük paralar kazanacağı garantiydi.

Kesinlikle katılıyorum şuan açık olsa para basardı orası. Öyle bir yer açılsın istiyorum her yere bina yapacaklarına eğlence merkezi yapmaları gerek. Adı bile çok güzel TATİLYA. Vay be içim bi garip oldu çok güzeldi. Su kaydırak tren alabora vazgeçilmez favorilerimdir. Konuşan ağaç vardı

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ)

Ben tırsmıştım bunu görünce.Ulan ne günlerdi be

• Güzel yerdi. Şimdi vialand kuruluyormuş. Kurulsun İstanbula yolum düşünce giderim.
  • Avcılar'da otururken çok sık giderdim hey gidi...
  • Hocam ne yaptın ya anılarım depreşti. Şu hız treni yok mu tüm Tatilya'yı gösteriyor sana, su kaydırağı gibi bir yer vardı tahta bir kütük ile aşağı düşüyorduk falan. Arkadaşlarımızla birbirimize az mı su attık orada . Labirentimsi yerde bir bölüm vardı, yerde sürülerce metal silindir vardı. Kenardan destek alarak karşıya geçiyorsun. Orada az kaymamıştım. Ama o zamanlar yaşım küçük olduğu için herkesi ters döndüren alete binemediğim için üst katta yemek falan yerken hep onları izlerdim. Off...
  • su kaydırağı, korku tüneli falan vardı
  • Bir kere gitmiştim sadece.
  • benim üyelik kartım vardı.küçükken tatilya dan çıkmazdım ekle vip üye diye.
  • oraya marmara park yapılıyodu, oraya gideriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk beni dayım götürmüştü oraya.İstanbulda yasamıyorum ama çok beğenmiştim.Hala jetonu durur bende

• Biraz daha yazayım şimdi arabayla o sapağa sapınca hemen görünürdü o devasa tatilya. Böyle araba giriş yerinde sarı koca bir direk vardı ordan girer park ederdik. Özel bir günse kapı önü baya kalabalık olurdu böyle tatilya maskotlu insanlar olurdu ya da devasa şişme modelini asarlardı. Gişelerden kolluk alınırdı gerçi biz hiç almadık kartımız vardı. Kırmızı sarı kolluklar vardı sanırsam tabii en iyisi full her şeye binmeli olan sarı olandı galiba kırmızı olanda bir kere mi ne binme hakkı vardı.

O hız treni tüm tatilyayı dolaşıyordu önce en tepeye çıkıyor sonra aşağıya hızla inip sola yamuk şekilde dönüyordu gerisinde pek heyecanlı kısım yoktu. Su kaydırağı favorimde biz ailecek en son binerdik çünkü kesin ıslanılırdı. Ağacın olduğu yerde bazen gösterilerde oluyordu tiyatro. Oturma yerleri vardı hatta orda. Sinema vardı sağa sola sallanıyordu tekrar tekrar biniyordum ona. Yukarı çıkan mini roketler vardı en tepeye çıkarıp döndürüyordu. Sonra o dediğiniz circunus muydu neydi içerisi karma karışık bir yerdi boks torbaları yere dönen çarklar falan zar zor geçiyorduk ordan böyle ekstra 2 lira verilerek ( o zaman ) girilen mısır temalı şifre çözmeli bir yer vardı firavunlar falan çıkıyordu.

daha devam edecektim maçtan sonra

• ya ben sıra beklemeyi küçükken de sevmezdim, hala da sevmem.o yukarı kaldırıp ters takla falan atan bir alet vardı kemerle bağlıyorlardı.bir o, bir de trene binemedim sıra yüzünden. bir de arkadaşla kaybolmuştuk bir kere orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ankaradan bilirdim Tatilya'yı. Televizyonda filan her gördüğümde ağlardım lan Ankarada niye böyle biyer yok diye.. Sonra Gençlik Parkını öğrendim, mutluyum.
  • Kartımız vardı sınıfça gitmiştik küçükken, güzeldi yav.
  • 5 yaşındayken doğum günü hediyesi olarak götürmüşlerdi beni.Bir de okulla gitmiştik.Daha Bauhaus yeni açılacaktı hatta bi abimiz Babunus ne la derdi.ÇOK GÜZELDİ KEŞKE BİRAZ DAHA GİDEBİLSEYDİM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.