Şimdi Ara

taunus'a gidecek şekilde KLASİK ARAÇ stili jant !? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim beyler işi bitince atarım resimleri
  • krom tampon (eski tipleştirme) denemesi yaptım nasıl durur fikri olanlar paylaşsın
     taunus'a gidecek şekilde KLASİK ARAÇ stili jant !?

2. resim güncellenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 13 Mart 2016; 17:38:15 >

• Bence sikinti farlarda. Tofas farlarina benziyorlar. Daha oldschool yuvarlak far vb uygulama yapilirsa belki bir de izgara 10 numara olabilir. Krom tampon dersenizde sadece ust kismi yapmayin resimdeki gibi. Plakalikla beraber yapin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Bence sikinti farlarda. Tofas farlarina benziyorlar. Daha oldschool yuvarlak far vb uygulama yapilirsa belki bir de izgara 10 numara olabilir. Krom tampon dersenizde sadece ust kismi yapmayin resimdeki gibi. Plakalikla beraber yapin bence

muayene sıkıntısı var hocam yoksa şöyle bişey düşünüyorum bursa sahipli bir proje bu 2012 civarında... jant , ayna ve renk bakımından elimden geleni yaparım ancak bu resimdeki gibi girişmemiz bayagı plan proje ister mustang ön farlar 500 tl / tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 13 Mart 2016; 16:39:09 >

• Hocam siz yanlış kasayı almışsınız... Klasik görünğmde olanlar eski kasa olanlar ve onlara dediğiniz aksesuarlar çok daha fazla yakışacaktır... Yüne de hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Hocam siz yanlış kasayı almışsınız... Klasik görünğmde olanlar eski kasa olanlar ve onlara dediğiniz aksesuarlar çok daha fazla yakışacaktır... Yüne de hayırlı olsun.

gt kasa almak zorundaydım hocam yakınımındı oralara girmeyelim hiç neyse
    bu kasa için önerilerinizi alabilirim elimden geleni yaptım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.