Çok temiz bulunursa taunus. dökük araç ise doğan ya da şahin her türlü kolayca satabilirsiniz. Birkaç yıl binecekseniz kesinlikle temiz bir taunus. Uzun yolda taunus ile alacağınız keyfi birçok araçta bulamazsınız. Taunus lpg ile en az şehir içinde 30 kuruş yakar altını yakar diyen yalan söyler ya da gaz ayarı kısılmış araç yerinden kalkamıyordur. Doğan ve şahin ile aynı lpg'yi yakar. 2.0 ile 1.6 arasında maksimum 5 kuruş lpg oynar. Tavsiyem hidrolik direksiyonlu GTS'dir, klima mevcuttur.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehannnn
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolojici
Sahinimiz vardı , 40 kr yakıyordu. Taunusumuz var , 50 kr yakıyor. (Sehirici degerler bunlar) Ayağım yerden kesilsin diye ocağınıza incir ağacı dikmeyin. Mümkünse broadway bakın.
Ayrıntılı bilgi verir misin?taunusunuz 1.6 mı 2.0 mı?
1.6 kardeş serisi de gl idi galiba. Babam öyle keyif amaclı aldı ikinci aracımız. 4bine alındı 88 model. Komple kaporta boya ve motor yaptırdı yaklasık 3bin de o tuttu döşemeler falan filanla. Gezmesi binmesi cok keyifli araç fakat 50 liralık lpg ile 100 km gidiyor şehiriçi.
Taunus
Taunuslarda 2.0 ların çok yaktığını söyleyenler var 1.6 yı öneriyorlar genelde.2sini de kullanmış olup fikir sahibi olan arkadaşlar var mı?
Dostum hangisine gönlün en veriyorsa onu al. Ben olsam Doğan alırdım. Çünkü gözüme daha hoş geliyor sade bir biçimde düzgünce kullanırsan kimsede sana bir şey diyemez tabi sana kalmış bir olay.
5 yıl taunus kullanmış biri olarak tavsiyem miadı dolmuş araba alacağınıza hiç almayın toplu taşıma araçları ile gezin.
satmadan önceki son 2,5 yılda arabayı yürür vaziyette tutabilmek için yaklaşık 5 bin tl harcamış ve 2500 tlye satmıştım.
ille de araba alacağım diye niyetiniz varsa elinizden çabuk çıkartabileceğiniz araçlara yönelin. örn: broadway
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme