Şimdi Ara

Taurus da,120 Warrior Cleric [Persepolis] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kardeşim ben 8/9 senelik silkroad oyuncusuyum geçen sene oyunu bırakmıştım bu dönem tekrar başladım char araştırıyorum bu char haricinde 2/3 chara daha mesaj bıraktım charın gayet güzel emek sarf edildiği belli telefon numaramı bırakıyorum mesaj veya normal arama olarak ulaşırsan fiyat konusunda daha detaylı konuşabiliriz teşekkürler hayırlı ramazanlar. 05357231492 @Persianboy
  • Guncell....
  • Guncell
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

pm

Bu kisiye cok guvenmeyin yine bu england44 olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok bu arkadas degilde iWannaDance adli biri olabilirmi ki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamatik2

quote:

pm

Kardeşim sen neyin derdindesin ?ben bu siteye 2009 yılından beri üyeyim bir kişi bir yanlışımı görmedi görmezde sen önce kendini sorgula biraz insanlara çamur atarken.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamatik2

quote:

pm

Kardeşim sen neyin derdindesin ?ben bu siteye 2009 yılından beri üyeyim bir kişi bir yanlışımı görmedi görmezde sen önce kendini sorgula biraz insanlara çamur atarken.

İnsanlara derken demek tek kiside degilsiniz :) ben sana bir sey demiyorum sadece bu arkaasimiza yardimci oluyorum dikkatli olmasi lazim cunku elindeki kiymetli bir karakter ve senin yazis tarzinda england44 adli bir hirsiz bir cok kisiyi dolandirmaya calismisti bir zamanlar ki madem 2009 dan beri burdason biliyorsundur sende veya elbet karsilasmissindir. Bu kadar alinacak bir sey yok ben dikkatli olmasini soyledim isteyen ustune alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncell :)
  • Guncell :)
  • Guncell.... !
  • Sener beye bana guvendiginden dolayi tesekkur ederim, Char aracisiz ve internet uzerinden SATILIP kendisine TESLIM EDILMISTIR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.