Şimdi Ara

Tavan folyo kaplama ve ruhsata işletme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
126.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzcengel

Arkadaşlar Bende bu tavan kaplatmayı düşünüyorum. Bütün yorumları okudum ve ikileme düştüm:) Benim aracım Clio III aracın rengi kumsal beji fakat cam tavan var ama önünde arkasında cam bitiminin olduğu yerlerde aracın rengi var orayı camın renginde kapmatman istiyorum rhsata işlememe gerek varmı? yolda ceza yermiyim(yeterince trafik cezam varda:) ) ve ne kadar patlar bu iş:) yardımcı olursanız sevinirim...

İkilem diye birşey yok.Bir kısım arkadaşı,çevresi vs yaptırdıkdan sonraki duruma göre bir kısmı ise yasal boyutuna göre yorum yapmış.Yasal olarak ruhsat bilgilerinizde yazan bir şeyi değiştirirseniz ( Renk,adres,yakıt türü vs) bunu ruhsata işletmek zorundasınız.

Gelelim sizin gibi olan bir araca,normalde bu kadarlık bir folyoyu polis kolay kolay farketmez i farketse dahi sorun da yapmaz çoğunlukla.Ama polis veya muayeneye gittiğiniz yer bu aracın rengi çift renk der ise ve bunu ruhsata işletmek zorundasınız diye söylerse de kanunen niye bunu diyorsun diyemezsin.Ruhsat değişimi yapmak zorunda kalırsın.

• kaplama neden boyadan daha avantajlı ?
  • Merhabalar arkadaşlar,

Folyo Kaplama ve Cam Filmi konusunda ULTRA GARAGE olarak sizlere yardımcı olmak isterim. Ultra Garage bir Cam Filmi ve Folyo Kaplama , Görsel tasarım firmasıdır.

Hertürlü Oto Cam Filmi, Cam Filmi, Araç Folyo Kaplama, Tavan Folyo Kaplama, Araç Kaplama, Şeffaf Kaput Filmi Kaplama, Folyo Kaplama, Karbon Kaplama, Karbon Fiber Kaplama, Folyo ve Karbon Folyo Kaplama, Far Temizleme, Xenon Montaj, Filmli Cam, Tavan Parlak Folyo Kaplama, Motorsiklet Kaplama, Angel Eyes Montaj, Carbon Kaplama, Carbon Fiber Kaplama, Araç Renk Değiştirme işlemleri yapılır.

Adres: Ressam Halim Sk.No:2 Bahçelievler, E-5 Bahçelievler Kadir Has AVM Arkası, Gold Bilgisayar Arkası, Istanbul, Turkey

İnternet Sitesi :http://www.ultragarage.org
    İnternet Sitesi :http://www.ultragarage.org/forum

Saygılar.

• Arkadaşlar peki folyo araçla aynı olursa işletmeye gerek varmı benim aracım mavi ve mavi karbon yapsam tavana sorun olurmu??
  • Renk konusunda muayenede sadece aracın öüne ve arkasına bakılır. Tavan kaplıysa ruhsata işletmeye gerek yoktur. Aracın tamamı kaplanırsa ( başka bir renke ) ozaman gerekiyor ama aynı renkse mat veya parlak fark etmez ruhsata işletmenize gerek yoktur.
  • teşekkür ederim.
  • Buda yaptığımız Parlak Tavan Folyo Uygulamalarından biri.

Tavan folyo kaplama ve ruhsata işletme

İnternet Sitesi :http://www.ultragarage.org
    İnternet Sitesi :http://www.ultragarage.org/forum
    Facebook :http://tr-tr.facebook.com/pages/Ultra-Garage-Folyo-Kaplama-Cam-Filmi/180871478645987

Iletişim

Adres : Ressam Halim Sk.No:2 Bahçelievler, E-5 Bahçelievler Kadir Has AVM Arkası, Gold Bilgisayar Arkası, Istanbul, Türkiye

Telefon : 0542 437 70 80

İnternet Sitesi :

http://www.ultragarage.org
    http://www.ultragarage.org/forum

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Orijinalden alıntı: yavuzcengel

Arkadaşlar Bende bu tavan kaplatmayı düşünüyorum. Bütün yorumları okudum ve ikileme düştüm:) Benim aracım Clio III aracın rengi kumsal beji fakat cam tavan var ama önünde arkasında cam bitiminin olduğu yerlerde aracın rengi var orayı camın renginde kapmatman istiyorum rhsata işlememe gerek varmı? yolda ceza yermiyim(yeterince trafik cezam varda:) ) ve ne kadar patlar bu iş:) yardımcı olursanız sevinirim...

İkilem diye birşey yok.Bir kısım arkadaşı,çevresi vs yaptırdıkdan sonraki duruma göre bir kısmı ise yasal boyutuna göre yorum yapmış.Yasal olarak ruhsat bilgilerinizde yazan bir şeyi değiştirirseniz ( Renk,adres,yakıt türü vs) bunu ruhsata işletmek zorundasınız.

Gelelim sizin gibi olan bir araca,normalde bu kadarlık bir folyoyu polis kolay kolay farketmez i farketse dahi sorun da yapmaz çoğunlukla.Ama polis veya muayeneye gittiğiniz yer bu aracın rengi çift renk der ise ve bunu ruhsata işletmek zorundasınız diye söylerse de kanunen niye bunu diyorsun diyemezsin.Ruhsat değişimi yapmak zorunda kalırsın.

Benim aracım da cam tavan. Aynı resimdeki tavan gibi, kenarlardaki sac kısımlar siyah folyo kaplı. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı.

• Ön tampon, aynalar ve spoyleri folyo kaplatsak problem olurmu?
    kaput ve tavan da diyeceğim ama anlaşılan ruhsata işletmek gerekiyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoba44

Ön tampon, aynalar ve spoyleri folyo kaplatsak problem olurmu?

Ön ve arka farklı renkte olursa işletmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: cordoba44

Ön tampon, aynalar ve spoyleri folyo kaplatsak problem olurmu?

Ön ve arka farklı renkte olursa işletmen gerekir.

Arka tamponuda mı kaplatmalıyım?
  • Renk değişimindeki tespitte görevli sadece öne ve arkaya bakar yanlara ya da tavana bakmaz.
  • Bu folyo kaplatma işinde son durum nedir arkadaşlar?

Sadece tavan kaplama yapılsa ruhsata işletmek gerekiyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

Bu folyo kaplatma işinde son durum nedir arkadaşlar?

+ bende merak ediyorum
  • quote:

Aracın sadece tavanı kaplanacak ise ruhsata işletilmesine gerek yoktur. İkinci renk için aracda %30 renk değişikliği olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acypower -- 18 Eylül 2012; 9:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acypower

quote:

Aracın sadece tavanı kaplanacak ise ruhsata işletilmesine gerek yoktur. İkinci renk için aracda %30 renk değişikliği olması lazım..

Cevap için teşekkür ederim.
  • Hort

Tavanı piano tarzı parlak ama şeffaf kaplama yaptırmayı düşünüyorum fiyat / malzeme / kalite olarak neler tavsiye edebilirsiniz.
  • ZSARA kullanıcısına yanıt
    Forumda son bilgi doğru bulunsun istedim.
    Aracımı dün muayeneye götürdüm. Tavan folyo kaplı ve 2. renk olarak ağır kusurla araç muayeneden geçemedi. Belge verdi isterseniz ruhsata işletin isterseniz folyoyu sökün dedi.
  • Tavan kaplama var ise rutsatta çift renk gözükmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyuksel

Forumda son bilgi doğru bulunsun istedim.
    Aracımı dün muayeneye götürdüm. Tavan folyo kaplı ve 2. renk olarak ağır kusurla araç muayeneden geçemedi. Belge verdi isterseniz ruhsata işletin isterseniz folyoyu sökün dedi.

Sağolasın hocam, iyi oldu bilgilendirdiğin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.