Şimdi Ara

Tavşanlarım Öldü =(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cinsini hatırlamadıgım 2 tane tavşan aldım biri kız arkıma biri kendime . . . bi gün uyandıgımda benim tavşanım kas katı kesılmış ve ölmüştü . . . aradan 1 hafta geçti sevgılımınkide öldü cok sağlıklılardı bi anda bu sekilde ölmeleri şüpe oluşturdu bende bi anda acaba bi sebebi warmıydı . aldıgımız adam 17 sene yaşar dedi bırak 17 seneyı 17 gün yaşamadı . . . ama ufak büyümeyen cinsten bşydi. . . neden öldügü hakkında bilgisi olan warmı:/

• quote:

Orjinalden alıntı: Krystal

cinsini hatırlamadıgım 2 tane tavşan aldım biri kız arkıma biri kendime . . . bi gün uyandıgımda benim tavşanım kas katı kesılmış ve ölmüştü . . . aradan 1 hafta geçti sevgılımınkide öldü cok sağlıklılardı bi anda bu sekilde ölmeleri şüpe oluşturdu bende bi anda acaba bi sebebi warmıydı . aldıgımız adam 17 sene yaşar dedi bırak 17 seneyı 17 gün yaşamadı . . . ama ufak büyümeyen cinsten bşydi. . . neden öldügü hakkında bilgisi olan warmı:/

fazla marul havuç verdiysen cırcırdan ölmüştür

• Bazen hasta hayvanlar hormon veriyorlar daha çok yaşasın diye. Sizinkilerde öyle olmuştur...
  • benim yavru tavsanim cok saglikli ve topik bir seydi yilbasi tatine girmeden turkiyeye gelicektim arkadasa biraktim 1 ocak saat 00 00 da hayata gozlerini yummus tavsanin atilan torpillerden odu patlamis sofranin ustunde ekmek yerken ziplamis ve havada can vermis
  • büyümeyen tavşan varmı???varsa nerden bulabiliriz
  • Benim 5 yıldan beri beraber yaşadığım köpeğim öldü, senin yine tavşanların ölmüş, onlara bağlanmadan ucuz kurtulmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 22 Şubat 2009; 11:16:36 >
  • bulman mumkun kardes cuce tavsan diyorlar yalniz yavruyken alirsan eger her tavsan cucedir petshopcularin o hikayelerine kanma yetiskin bir tavsan al zaten belli eder cuceligini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda köpek saldırdı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.