Bildirim
Tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
wave secenekler arasında en uyguunu biraz bekleyip c6 alabilirsin -
Bütçen Nedir bana göre 1.000 civarı onn için alabileceğin hem bada yeni çıkmış olabilir ama s.a e hergün yeni uygulamalar yükleniyor ve hepside çok kaliteli Sana tavsiyem nokia alma
nokia tasarım ve 1-2 özellik geliştirerek aynı telefonları bize satıyor 5230 5530 5800 x6 ve n8 nde incelemelerinde gördüğüm gibi hepsinin menüsü aynı biraz farklı olsa daha iyi olmazmı sence benim tercihim sen bir wave al ve memnun kal xperia x10 bir internet satıs sitesinde 1200 tl ye satılıyor oda senin tercihin ama bence wave al -
neredeyse hepsi aynı işletim sistemi olduğu için menüler aynı pek fark yok -
yorumlar için saolun wave baktım gerçekten güzelde nokia nın modelleride ilgimi çekio şu andada nokia kullanıyorum sasung un yeni çıkcak modeli galaxy s nasıl bu yazdıklarımdan iyi midir -
quote:
Sana tavsiyem nokia alma
nokia tasarım ve 1-2 özellik
geliştirerek aynı telefonları bize
satıyor 5230 5530 5800 x6 ve
n8 nde incelemelerinde
gördüğüm gibi hepsinin menüsü
aynı
N8'in menüsünün saydığınız cihazlara benziyor olması onun diğerlerinden farksız bir cihaz olduğu anlamına gelmiyor. Asıl değişiklik sistemin altyapısında oldu. Menüye bakarak aynı cihaz olduğunu söylemek çok cahilce bir yorum. -
Wave i denemeden başka telefon alma. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrechn
yorumlar için saolun wave baktım gerçekten güzelde nokia nın modelleride ilgimi çekio şu andada nokia kullanıyorum sasung un yeni çıkcak modeli galaxy s nasıl bu yazdıklarımdan iyi midir
gücün yetiyorsa tabiki galaxy s en iyi tercih.olmadı wave alırsın ama nokia alma bence. -
Aralarında en uygunu Wave -
genel olarak samsung wave diyosunuz ama bu yazdığım bütün modellerde android sistemi var mı bu konularda biraz cahilimde -
hocam wawe en mantıklısı -
en uygun wave duruyor hem fiyat olarak da diğerlerine göre uygun tek prüz, nedir bu android? sitede gezdim biraz araştırma yaptım android varsa telefonu uygulama yönünden çok zengin buluyor herkes. baktığım kadarıyla wave de bu işletim sistemi yok ne kaybettirir bunun olmaması -
quote:
Orijinalden alıntı: emrechn
en uygun wave duruyor hem fiyat olarak da diğerlerine göre uygun tek prüz, nedir bu android? sitede gezdim biraz araştırma yaptım android varsa telefonu uygulama yönünden çok zengin buluyor herkes. baktığım kadarıyla wave de bu işletim sistemi yok ne kaybettirir bunun olmaması
bada yeni bir işletim sistemi ve program ve oyun desteği android kadar yok.android için yazılan daha çok program ve oyun var.eğer ben çok değişik oyun oynarım,program yüklerim tele diyorsan androidli bir galaxy s tercihin olmalı.yok bunlar çok problem değil ise uygun fiyatlı bir wave senin tercihin olmalı. -
öncelikle teşekkür ediyorum tavsiyelerniz yönünde bu hafta sonu wave alıcam ancak son bir sorum olacak bunun sitemine yeni dediniz bu sistemde de güncelleme çıkıyor mu çıkıyorsa nasıl ediniliyor yardımcı olursanız sevinirim -
Bildiğim kadarıyla cihaz güncellemesi henüz çıkmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X