Şimdi Ara

Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilhan032

quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Golf 7 önerilir ama yeni astra hb de güzel ona da bakmanı öneririm!

astra 0-100 15 saniye

albea bile 11 saniye

1,3 dizelinden mi bahsediyorsun?

bilmiyorum bir sitede öyle gördüm.

Bende şaşırdım bu araba nasıl bu kadar hantal olur die?

Tavsiye

• tabiki golf
  • Oha tüm site golf diyor o kadar iyimi o araba bea ilk defa vw kullanıcısı olacamda
  • Bu 3'ü arasından golf tercih edilir.
  • Babam berlingo diyor abim 301 diyor bunların + ları - leri nelerdir arkadaşlar ??

-GünceL.
  • golf tabikide berlingo alıp napıcaksın ticari + vergi

güncellendi
  • Berlingo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Berlingo

ne yönden berlingo kardeşim ?iyice battı ticariler kışl astiği de çıktı vergi her yıl muayne ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: danielbruno

Babam berlingo diyor abim 301 diyor bunların + ları - leri nelerdir arkadaşlar ??

-GünceL.

bi golf değil
  • quote:

quote:

Babam berlingo diyor abim 301 diyor bunların + ları - leri nelerdir arkadaşlar ??

-GünceL.

bi golf değil

Anlamadım kardeşim ??
  • quote:

quote:

Berlingo

ne yönden berlingo kardeşim ?iyice battı ticariler kışl astiği de çıktı vergi her yıl muayne ???

Konuyu bulduğum ciddiyete göre cevap verdim. O yüzden berlingo dedim.

• quote:

quote:

quote:

Berlingo

Konuyu bulduğum ciddiyete göre cevap verdim. O yüzden berlingo dedim.

Peki Kardeşim
  • -GünceL.
  • Ya arkadaşlar cevap yazan yokmu yha
  • quote:

Ya arkadaşlar cevap yazan yokmu yha

hocam öncelikle hangisini alırsanız alın hayırlı olsun diyeyim. kazasız belasız binersiniz inşallah...

en önemlisi direksiyona oturduğunuzda içinize sinmesidir aracınızın.o nedenle gönlünüz hangisinden yanaysa ona öncellik vermeye çalışın...

yazan arkadaşlar kısa kısa cevaplamışlar ama ben de kendilerine katılırım ve seçenekler yukarıdaki araçlar ise içinden golf'ü öneririm ben de...

c-elysee ve peugeot 301'i özellikle inceledim autoshow'da...ankaradan gezmeye gelirken,bu araçlardan birini almayı düşünen bir yakınımın ricası üzerine araçları detaylı inceledim...döndüğümde de kendisine bu ikia racı da unutmasını söyledim...herkesin görüşüne saygı duymakla birlikte, bence bu iki aracı bizlere sunmak hiç yakışmadı iki firmaya da... içi nispeten geniş,bagajı büyük ama ucuz araç yapacağız diye bu kadar kalitesiz üretime hiç gerek yoktu... tamamen filo satışlarından pay alabilmek için (linea'nın karşısına) yapılmış araçlar... uygunsuz görüş açıları, koltukları ve konfor(suzluğ)u, iç plastik kalites(izliğ)i ve hiç güven vermeyen kaporta yapısıyla,şöyle söyleyeyim yazık etmişler...biraz büyümüş albealar da diyebilirsiniz...iki araca da birer defa oturmanız yetiyor , bu araçları almamanız için... marka fanatikliği olarak algılamayın naçizane olarak gördüklerimi paylaşmaya çalışıyorum... 0 araç satın alırken ikinci elini düşünmek erken ama satmak istediğinizde de golf,focus,astra gibi araçları daha rahat satabilirsiniz...

bu nedenle eğer listenizdeki araçlardan birini önerecek olursam bu kesinlikle golf olur...

ama aynı paraya daha çok yüksek donanım seviyesi + 5 yıl garantili olarak bir de hyundai i30 bakmanızı öneririm.bilmiyorum bir araç bakmak için daha vaktiniz var mıdır.ama sizi temin ederim harcadığınız zaman için pişman olmayacağınız bir araç...

saygılar.

not: 2008 octavia 1.6 elegance kullanıyorum. torpil geçmemeye çalıştım :)

• hmm..
  • Güncel
  • C-elysse ve 301e bir tek ben mı ısınamadım. Bana itici geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.