Şimdi Ara

Tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Orijinalden alıntı: scerdem

quote:

quote:

quote:

quote:

Aga uydu alıcısının esprisi digiturkun kutusuna gerek olmayışı diye biliyorum, bi süre digiturk filan bağlatmayı düşünmediğim için önemli olabilir, ama aradaki farkla dışardan alıp aynı şeyi sağlayabileceksem dediğin gibi de olabilir.

dediklerini göz önünde bulundurursam

lg 669s
    philips 6877k
    samsung 6340 yada 6140
    allah nasip ederse samsung 6710.

dostum peki burdaki sıralama nolmalı ?

Hocam digiturk'ün harici CI+ modülü sadece sanırım LG tarafından veriliyor. Yani televizyonu Samsung alırsan Digiturk CI+ modül takamazsın diye biliyorum yani satılmıyor. LG'nin kampanyası var o da 55 ve 65" lere. Sana tavsiyem Digiturk alacaksan bile, harici uydu alıcıyla birlikte al. Çünkü TV'nin üzerindeki uydu alıcısını kullanırsanız;

Televizyona hem sinyal alıp işleme yükü hem de bunu panele yansıtma yükü binecektir bu da televizyonu yavaşlatacaktır. Sıralama ise;

1. Philips 6877K
    2. LG LM669S
    3. Samsung 6710, 6140, 6340

quote:

dostum 6140 hz olarak performans açısından memnuniyetsizlik yaratırmı diğerleriyle kıyaslayınca?

Onlar gerçek HZ değerleri değildir. Kafanıza takmayınız.

Kardesim bu televizyonu neden sadece teknosa ve kliksa satiyor yoksa ben mi bulamiyorum? Eger hakkaten boyleyse fiyati kafalarina gore belirliyorlar demektir. Sadece amblight olayina kafayi taktigim icin onu alicam heralde

Doğrudur. Sadece Teknosa satıyor. Çünkü oraya özel bir üretim televizyondur. Kliksa zaten Teknosa'nındır. Fiyatı çokta kafalarına göre belirlemiyorlar. Bence de onu almalısın.

dostum teşekkür ederim,
    şayet yılbaşında bi indirim yaparlarsa alıcam, yoksa mecburen daha uygun modellere bakıcam.

Al tabi hocam. İndirim olur bende bekliyorum.

benide yazın, cumartesi pazar kampanya olursa alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aga uydu alıcısının esprisi digiturkun kutusuna gerek olmayışı diye biliyorum, bi süre digiturk filan bağlatmayı düşünmediğim için önemli olabilir, ama aradaki farkla dışardan alıp aynı şeyi sağlayabileceksem dediğin gibi de olabilir.

dediklerini göz önünde bulundurursam

lg 669s
    philips 6877k
    samsung 6340 yada 6140
    allah nasip ederse samsung 6710.

dostum peki burdaki sıralama nolmalı ?

Hocam digiturk'ün harici CI+ modülü sadece sanırım LG tarafından veriliyor. Yani televizyonu Samsung alırsan Digiturk CI+ modül takamazsın diye biliyorum yani satılmıyor. LG'nin kampanyası var o da 55 ve 65" lere. Sana tavsiyem Digiturk alacaksan bile, harici uydu alıcıyla birlikte al. Çünkü TV'nin üzerindeki uydu alıcısını kullanırsanız;

Televizyona hem sinyal alıp işleme yükü hem de bunu panele yansıtma yükü binecektir bu da televizyonu yavaşlatacaktır. Sıralama ise;

1. Philips 6877K
    2. LG LM669S
    3. Samsung 6710, 6140, 6340

quote:

dostum 6140 hz olarak performans açısından memnuniyetsizlik yaratırmı diğerleriyle kıyaslayınca?

Onlar gerçek HZ değerleri değildir. Kafanıza takmayınız.

Kardesim bu televizyonu neden sadece teknosa ve kliksa satiyor yoksa ben mi bulamiyorum? Eger hakkaten boyleyse fiyati kafalarina gore belirliyorlar demektir. Sadece amblight olayina kafayi taktigim icin onu alicam heralde

Doğrudur. Sadece Teknosa satıyor. Çünkü oraya özel bir üretim televizyondur. Kliksa zaten Teknosa'nındır. Fiyatı çokta kafalarına göre belirlemiyorlar. Bence de onu almalısın.

dostum teşekkür ederim,
    şayet yılbaşında bi indirim yaparlarsa alıcam, yoksa mecburen daha uygun modellere bakıcam.

Al tabi hocam. İndirim olur bende bekliyorum.

benide yazın, cumartesi pazar kampanya olursa alıyorum.

Alın tabi hocam. Ne demiştim sana Philips iyidir :)

• Samsun ve lg nin 3d si arasinda ki farklar kafami cok karistiyor varmi uzman yorumlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasındaki farklar çok önemsiz, onları Philips ile kıyasla ve ona göre karar ver derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsewen

Samsun ve lg nin 3d si arasinda ki farklar kafami cok karistiyor varmi uzman yorumlari

aktif 3d daha iyidir...
    ama kişiden kişiye değiyo bu tarz şeyler denemek gerekir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

panasonic plazma st50, led et50,philips pfl5507h-pfl6877 bunlara yogunlaşın bence,bende bunlar arasında kaldım karar veremiyorum bir türlü :)

bende aynı durumdayım, modellerde aynı naptınız karar verebildinizmi birine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

panasonic plazma st50, led et50,philips pfl5507h-pfl6877 bunlara yogunlaşın bence,bende bunlar arasında kaldım karar veremiyorum bir türlü :)

yok hala karar veremedim, şu konudaki plazma kullanan arkadaşın başına gelenhttp://forum.donanimhaber.com/m_70012987/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70026327 logo yanıgı,dikey çizgi belirmesi gibi sorunları ve fazla elektrik tüketmesi yüzünden st50 den sogudum

şimdi önceliğim et50 nin ucuzlamasını ve yanında gözlük hediye edilmesini beklemek :) arkasından 5507 ve 6877 şuan için sıralamam bu şekilde yani

• SONY 46HX750http://www.sony.com.tr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx750
    SONY 46HX755http://www.sony.com.tr/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx755
    bU MODELLERİ ALMANI TAVSİYE EDERİMM..pLAYSTATION DA KULLANCAKASINN EN İYİ VERİMİ SONY LERDEN ALIRSIN..
    2D DEN 3D YE ÇEVİRİ ÇOK İYİİ.. 3D İZLEMEK İSE Bİ HARİKAAA..BİRAZDA ŞANS OLACAK ELEKTRONİK EŞYALARDA...KOLAY GELSİNN..
  • quote:

quote:

quote:

yok hala karar veremedim, şu konudaki plazma kullanan arkadaşın başına gelenhttp://forum.donanimhaber.com/m_70012987/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70026327 logo yanıgı,dikey çizgi belirmesi gibi sorunları ve fazla elektrik tüketmesi yüzünden st50 den sogudum

şimdi önceliğim et50 nin ucuzlamasını ve yanında gözlük hediye edilmesini beklemek :) arkasından 5507 ve 6877 şuan için sıralamam bu şekilde yani

iyi oldu o konuyu gördüğüm, görmemiştim ben saol. beraber takılsak iyi olacak
    yalnız sıralamanı soracağım sana. 6877 neden son sırada, şaşırdım biraz. fiyatı yüzündenmi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi oldu o konuyu gördüğüm, görmemiştim ben saol. beraber takılsak iyi olacak
    yalnız sıralamanı soracağım sana. 6877 neden son sırada, şaşırdım biraz. fiyatı yüzündenmi?

forumdaki albani usta 6877yi tavsiye etmiyor,kullandığı lg panel ve pasif gözlük teknolojisi yüzünden, 5507yi ise tavsiye ediyor panelinin sharp ve samsung üretimi olduğu için
    Ama 6877deki 3taraflı ambilightda aklımı çelmiyor değil :] öte yandan panasonic'inde sorunsuzluk oranı daha yüksek,bilemiyorum,araştırmaya devam.. :]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her şey panel demek değildir, eyvallah biri Sharp panel diğeri LG panel ise Sharp'ı tercih etmek ister ama önemli olan üzerine işlenen görüntü teknolojisi. O görüntüyü işleyecek olan yazılımlar. Philips'in iyi olduğu konu bu yazılımlar tam olarak. LG panel kullanıyor ama tüm görüntüleri LG muadillerinden çok daha iyi. Apple, Samsung ekran kullanıyordu ama onun retina ekran kalitesine Samsung ulaşamamıştı. Bu da aynı şekilde, o yüzden gönül rahatlığı ile 6877 alabilir, 3 taraflı ambilightın cazibesine kendinizi kaptırabilirsiniz :) Gerçekten sinemada film izliyormuş gibi atmosfer yaratıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.