Arkadaşlar merhaba Yeni sistem topluyorum bu ara . Monitör konusunda karar veremedim henüz . Bu iki model arasında kaldım Bu iki model arasında kalmamdaki sebeplerden biri 2k çözünürlük olması benim için 2k olmalı. 165 hz olması , 1ms . gsync uyumlu olması , stantların her açıya ayarlanabilir olması tercihlerim arasındaydı. curved ekranlar tercihim değil düz ekran olmalıydı. Bütçe olarak da 3.500 - 4000 arası . bana bu iki seçenek kaldı . Asus VG27AQ mu Yoksa PG278QE mi. Bu arada PG278QE ile PG278QR arasında nasıl bir fark var. PG278QE hakkında pek bi detaylı incelemeye rastlayamadım. onunla ilgili ayrıca deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar olursa sevinirim. Geçelim ana soruya . Asus VG27AQ mu Yoksa PG278QE mi . Asus VG27AQ ips yeni çıkan monitör Tuf gaming Deneyimleyen arkadaşlar oldumu. oyun tarafında nasıl bir performans sergiliyor. Oyun ağırlıklı olarak yeni monitör alacak olsanız hangisini seçersiniz ?
Ben de bu ara monitör bakıyorum. Oyun oynamayacağım ve fotoğraf düzenleme için yüksek çözünürlüklü iyi bir ekran arayışındayım. VG27AQ aklıma çok yatıyor ama önceki hafta Vatan'da listelerdeyken şimdi aratınca çıkmıyor. Geçen hafta yazdığım adresi yazıp siteye girersem sayfasına ulaşabiliyorum. ABD Amazon'da da geçen hafta vardı, şimdi arayınca gelmiyor. Ürünle ilgili bir problem mi oldu acaba diye işkillenmeye başladım :)
VG27AQ IPS panelli bir ekran. Diğerleri IPS değil sanırım. E ve R arası farkı ise bilemiyorum.
igtxİ
kullanıcısına yanıt
Oyun tarafında tn paneller genelde tercih ediliyor. VG27AQ da ise yeni tekoloji elmb artı olarak hdr var . Parlaklık değeri de iyi seviyede. Oyun tarafında da nasıl bir deneyim veriyor merak ediyorum. Evet vatanda vardı kaldırmışlar listeden sebebini bende bilmiyorm henüz :) itopya ve hepsiburada da mevcut VG27AQ fotoraf düzenleme video film lerde iyi deneyim vereceğinden eminim. Oyun tarafında deneyimi merak ediyorum diğer ips panellere göre