Şimdi Ara

Tavsiye - Benq 1070 - 1110 - Viewsonic Pro7827HD - PJD7828

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.El lambaları az kullanılmış veya sıfır takılmış BenQ 1070 - 1110 mu 1800-2000TL aralığında

yoksa yurtdışından şu an indirimli olan Viewsonic Pro7827HD'mi 649,21USD (2.500-TL)

Viewsonic PJD7828 sıfır garantili 3.000-TL

Optoma GT750XL satıyorum 1-2 güne.Bugün yarın karar verip alacağım.

Kafam allak bullak oldu. Dışarıdan görüşlere ihtiyacım var biraz.

Yorum yaparsanız sevinirim.

Karşılaştırma:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezayirli -- 23 Ocak 2018; 13:51:19 >

• @cezayirli

Dostum bir gelişme var mı? Ben de projeksiyon alma arefesindeyim. Fiyat uygunluğu olarak Viewsonic 7720 düşünüyorum. Sen ne dersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir86 -- 29 Ocak 2018; 11:1:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydemir86

@cezayirli

Dostum bir gelişme var mı? Ben de projeksiyon alma arefesindeyim. Fiyat uygunluğu olarak Viewsonic 7720 düşünüyorum. Sen ne dersin?

Sabahtan beri araştırıyorum. Dediğin gibi gibi açık ara f/p TÜrkiye'de en iyisi Viewsonic PJD7720HD duruyor.
    3 yıl projektör 3 yıl lamba garantisi var. 2.699-TL'ye bulunabiliyor. Kupon kredi kartı indirimi 2.600-TL'ye mal edilebilir.
    Menünün Türkçe olmadığını ve otomatik keystone olmaması gibi eksiler okudum ama benim için çok önemli değil.

Bu fiyatın 200-TL altına amazondan ViewSonic PRO7827HD alınabiliyor. 1500-1800 aralığında az kullanılmış 2.el arıyordum nerelere geldik. 1500-TLye 2.el düşerse alacağım, millette haklı niye versin?

Hala araştırma ve takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

@cezayirli

Sabahtan beri araştırıyorum. Dediğin gibi gibi açık ara f/p TÜrkiye'de en iyisi Viewsonic PJD7720HD duruyor.
    3 yıl projektör 3 yıl lamba garantisi var. 2.699-TL'ye bulunabiliyor. Kupon kredi kartı indirimi 2.600-TL'ye mal edilebilir.
    Menünün Türkçe olmadığını ve otomatik keystone olmaması gibi eksiler okudum ama benim için çok önemli değil.

Bu fiyatın 200-TL altına amazondan ViewSonic PRO7827HD alınabiliyor. 1500-1800 aralığında az kullanılmış 2.el arıyordum nerelere geldik. 1500-TLye 2.el düşerse alacağım, millette haklı niye versin?

Dostum az önce viewsonic teknik servise sordum 7720 ve 7828 ikisi de alınabilir pek fark yok dediler. 300 TL 7720 daha ucuz fakat sadece arkadaki giriş portları çok az benim için hiç sorun değil. Fiyatı uygun olsunda. Bir yandan da acaba çok mu para veriyoruz değer mi diye düşün müyor değilim. Daha önce çinden aldığım ikiyüz liralık led projeksiyonla idare ettiğimi düşünürsek öyle malesef. 200 lira için yurtdışı ile hiç muhatap olmaya gerek yok 3 yıl tr de garanti var. Ben de senin dediğin gibi 2. el ürünlere bakıyordum baktım çok pahalı vazgeçtim ne çıkacağı da belirsiz. Örneğin tek cihaz vardı kafamda(EPSON TW-5300) vazgeçmek zorunda kaldım 2. eli çok pahalı sıfırını söylemeye gerek yok zaten stok da yok üretim de, o yüzden viewsoniclere yöneldim. Takipte kalalım haberleşelim..

• quote:

quote:

quote:

@cezayirli

Dostum az önce viewsonic teknik servise sordum 7720 ve 7828 ikisi de alınabilir pek fark yok dediler. 300 TL 7720 daha ucuz fakat sadece arkadaki giriş portları çok az benim için hiç sorun değil. Fiyatı uygun olsunda. Bir yandan da acaba çok mu para veriyoruz değer mi diye düşün müyor değilim. Daha önce çinden aldığım ikiyüz liralık led projeksiyonla idare ettiğimi düşünürsek öyle malesef. 200 lira için yurtdışı ile hiç muhatap olmaya gerek yok 3 yıl tr de garanti var. Ben de senin dediğin gibi 2. el ürünlere bakıyordum baktım çok pahalı vazgeçtim ne çıkacağı da belirsiz. Örneğin tek cihaz vardı kafamda(EPSON TW-5300) vazgeçmek zorunda kaldım 2. eli çok pahalı sıfırını söylemeye gerek yok zaten stok da yok üretim de, o yüzden viewsoniclere yöneldim. Takipte kalalım haberleşelim..

Projeksiyon beklenti işi.... Ne beklediğin çok önemli..
    Daha önce Optoma GT750XL kullanıyordum. 720p kısa mesafeden iyi bir projeksiyondu.
    Fakat pikselleri görmeye başlamıştım. Kesinlikle Full HD bir cihaza ihtiyacım var artık.

Epson 5300 hala uygun fiyatlı projeksiyonlarda hala ilk 10 içinde yer alıyor. Kullananlarda memnun.
    Bu yüzden uygun fiyata 2.el bulman zor gözüküyor.

Benq, Optoma da bakabilirsin.
    Ben 2.el 1500-1600 sıfır 2200-2300 bandındayım. Bu fiyatlar zor ama imkansız değil :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

@cezayirli

Projeksiyon beklenti işi.... Ne beklediğin çok önemli..
    Daha önce Optoma GT750XL kullanıyordum. 720p kısa mesafeden iyi bir projeksiyondu.
    Fakat pikselleri görmeye başlamıştım. Kesinlikle Full HD bir cihaza ihtiyacım var artık.

Epson 5300 hala uygun fiyatlı projeksiyonlarda hala ilk 10 içinde yer alıyor. Kullananlarda memnun.
    Bu yüzden uygun fiyata 2.el bulman zor gözüküyor.

Benq, Optoma da bakabilirsin.
    Ben 2.el 1500-1600 sıfır 2200-2300 bandındayım. Bu fiyatlar zor ama imkansız değil :)

Bu fiyat bandında bana da uyar fakat nereden bulacaksın ve marka ne olacak?

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 30 Ocak 2018; 21:5:17 >
  • Arkadaşlar projeksiyonlarda tarama hızı olayı yokmu? 100 Hz..200 Hz.. Maç seyrederken saha suluboya dökmüş gibi mi oluyor?
  • Selam : Optoma GT750XL için ne düşünüyorsunuz ? benim hiç projeksiyon cihazım olmamıştı ilk olacağı için yeterli olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: km132009

Selam : Optoma GT750XL için ne düşünüyorsunuz ? benim hiç projeksiyon cihazım olmamıştı ilk olacağı için yeterli olur diye düşünüyorum

GT-750 ilk projeksiyon için yeterli olabilir tabiki de, beklentiniz nedir bilmek gerekiyor.
    Kasa mesafe ve 3D için oldukça iyi...
    Benimde ilk projeksiyonumdu fakat artık pikselleri görmeye başlamıştım. Full HD'ye geçmek için sattım.
    Sahibindende GT-760 görmüştüm onlara da bakabilirsin, 3D Sync hariç daha üst seridir.
  • cezayirli kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. sahibinden de bir tane perde dahil gt 760 ı 1250.00 ye satıyordu birisi Ankara da olduğum için ilk başta emin olamadım sonra da sattılmıştı
  • Pro7827 kullanıcısı olarak cihazı tavsiye ederim, kaynak kaliteli olduğu zaman fiyatına göre mükemmel performans gösteriyor. Ben kontrast gri perdeyle kullanıyorum araştırmalarım sonucu en iyi görüntüyü bu perdeyle alacağımı öğrendim ve perde seçimimi bu yönde kullandım. Pro7827 başlığında epey fotoğraf eklemiştim bakabilirsiniz. Bu arada içlerinde rec709 renk skalasını destekleyen tek sinema projeksiyonu pro7827hd, evet lümen olarak pjd7828 daha yüksek ama bu daha önce konuşulmuştu gündüz ağırlıklı sunum vs. kullanılmadığı sürece gece kullanımlarında çok yüksek lümenli cihaza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tepeb kullanıcısına yanıt
    Valla benimde aklımda pro7827 almak var ama öncelikle para (fiyat oldukça uygun aslında 3.000-TL)
    daha sonra da fan sesi aklıma takılıyor.

1.600-TL'ye cillop optoma HD25 kaçırınca toparlayamadım...
    Hayırlısı bakalım...
  • quote:

Valla benimde aklımda pro7827 almak var ama öncelikle para (fiyat oldukça uygun aslında 3.000-TL)
    daha sonra da fan sesi aklıma takılıyor.

1.600-TL'ye cillop optoma HD25 kaçırınca toparlayamadım...
    Hayırlısı bakalım...

Bazı kartlara taksit yapıyor ..75 tl bonus var..Gerçek değeri 4000 civarı ..Kaçırma derim..Eo modda ses kaybolup gidiyor..Filme ,maça konsantre olunca zaten hiç duyuyorsun..RGBRGB renk çemberi ,rec.709 sinema renkleri gibi üst düzey özellikleri cezbediyor..Sunummark. aradığınızda çok yardımcı oluyorlar..Gönlünüze göre olsun..Seveceğiniz bir cihaz alın ..

• cezayirli kullanıcısına yanıt
    Naaptınız dostum? Bir cihaz aldınız mı? Yada karar verdinizmi?
  • aerius123 kullanıcısına yanıt
    Maalesef alamadım hala. Hala bakıyorum 2.elde de çok hareket yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.