Şimdi Ara

tavsiye(cevaplarsanız memnun olurum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu işi bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.kampanyadan htc w8x sipariş verdim yolda.bir arkadaşımda lg g2 kullanıyor 2-3 aydır.takaslama durumum da var.öyle uzman bir tel kullanıcısı değilim.bu işletim sistemi konusunu biraz okudum kafam karıştı.benim için kamera güzel olacak arasıra da oyun oynarım.daha çok oğlum oynar.elimin altında laptop olduğu için teli sosyal ağlarda fazla kullanmam.arasıra çok lazım olursa teldeki resimleri face de paylaşırım.sizce htc yi mi kullansam yoksa anlaşırsak lg g2 ile takaslıyayımmı.

• G2 yi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2 1500 liraya alınacak en iyi telefon, htc w8x ise 600 e alınacak en iyi telefon. fiyatından dolayı hangisini alırsan al doğru karar vermiş olursun. takas için tek kriterin fiyat olsun..
  • htc yi sipariş ettim zaten.arkadaşda g2 den memnun değil.sinyal sorunu gibi birşeyden bahsetti.fakat hep g2 yi almak istedim.htc hızlıalda kampanya ya girince onu sipariş ettim.şahsi fikrim takaslarsa g2 ile bunu takaslayacam.fakat bu sinyal sorunu(tel beklemede şebeke kapanıyor bana demesi)kafama takılıyor.
  • 1 haftalığına değişirsiniz. Denemiş olursun . Ancak htc çok daha şık.
  • G2 hemen her yönden daha üst bir cihaz ben olsam G2'ye geçerim fakat 8X kötü cihaz mı elbette değil ama ikisi arasında G2 tabiki.
  • G2 tabikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasında G2.
  • ikisi arasında g2 demek kanımca pekte mantıklı değil. daha doğrusu adil değil. biri 600 tl diğeri ise 1500 tl... parası çok olan için G2 mantıklı olabilir. ekonomik düşünmek durumunda olan için ise 8X doğru karardır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.