Aslında hiç düşünmeden sansa clip+ alacaktım ama forumu biraz gezince kafam karıştı.Bir arkadaşda benden haber bekliyor bu yüzden.
Clip+ 4gb ile meizu YE-M6 4GB arasındaki fark tam olarak nedir.Bazı arkadaşlar clipden çok daha iyi olduğunu söylemişler.Fiyat olarakta clip+ 120 lira civarı meizu 170 lira.Sizce hangisini tercih etmeliyim? (Sadece ses kalitesi lazım video felan gerek yok).
Yoksa bu iki ürün yerine paraya kıyıp creative x-fi2 mi almalıyım.Ciddi bir fark var mıdır diğerleri ile?
Sanırım bunlar dışında ucuza bulabileceğim kaliteli bişey yok.A845 var oda çok pahalı.D&R'ı yakalasaymışım hiç düşünmeden alırdım. :(
teclast 51 modelide bu ara konuşulur oldu bende iki model arasındayım şimdi ama karar veremedim.
teclast 51 vs meizu m6sl- bas tiz mid ve ses flatlığı açısından ikisinide kullanan arkadaşlar karşılaştırma yaparak kararımda bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Video oynatmak senin için çok önemli değilse o fiyat için , sanıyorum 110 lira , rockboxlı bir sansa clip+ alanında en iyisidir , ipodlarla filan karşılaştıranı yok dikkat edersen , forumda frux adlı arkadaş , meizunun ses kalitesini çok övüyür . Rockboxlı bir sansanın meizu kadar olmasa da ona yakın olabileceğini söyledi . Sansa + rockbox artı şöyle 100 liralık güzel bi kulaklıkla tadından yenmez , fiyat performans olarak olayın dibine vurursun . Hem clip 4+8 gb olabilir kartla , meizunun 8 gb limiti var , kart almıyor . X-fi hakkında pek bilgim yok ama o da forumda seviliyor diye biliyorum . Aslında benim bilgim sınırlı bu konuda sadece sansa kullandım da yardımcı olayım dedim .
HEm clip i hemde meizu sl6 kullanmış biri olarak eğer video foto ile işin yoksa aradaki farki vermene gerek yok gibi. aralarindaki farklar Clip en fazla 12-13 saat müzik çalar meizu 25 30 saati geçer Meizunu ses kalitesi clip daha üstün. Clip in kullanmı daha ergonomik.
Aradan baya bir zaman geçti cevap gelmeyince takip etmeyi bırakmıştım. =)
Almak için bayramı bekledim.Aslında iyide oldu karar vermek için.Verdim mi derseniz hayır hala veremedim. =)
Vatan'a gidip x-fi2 ve A845'i dinledim.A845 adeta mest etti ne yapacağımı şaşırdım..Şu sansayı bi dinleme fırsatım olsaydı keşke.A845'i dinledikten sonra nasıl gelir bilmiyorum ama şeytan 12 taksit yap al diyor.
A845 candır.sansa felan dinleme daha bitti o iş
Deme yav =) Desene gitti paralar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme