Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beşiktaş'tan, Mecidiyeköy'e evimin taşınma esnasında verdiği hizmettten ve gösterdiği titizlik ve yardımlar için çok teşekkür ediyorum.
Forum da ki arkadaşlar bu tip bir konuda arayış içinde olursa eğer aşağıda kendilerine ulaşabilecekleri bilgileri paylaşıyorum.
Eczacıoğlu İstanbul Evden Eve Nakliyat Beşiktaş merkez : 0212 327 83 69 Maltepe şube : 0216 305 35 64 http://www.eczacioglunakliyat.net/
Öncelikle Siteniz İçin Size Başarılar Diliyorum İnşallah Hedeflerinize ulaşabilirsiniz Size destek olmak için reklamlarınızı yayınlıyabileceğiniz bir adreste ben vermek isterim
Merhaba Arkadaşlar öncelikle size SosyalReklamcı Sisteminin Amacını Belirtmek istiyorum Düşününki X Adında Bir Arkadaşınız Var Ve Bu Arkadaşınız Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Bir Sayfa Oluşturmuş Diyelim Bizde X Arkadaşımızı Destek Olmak için Sayfasını Beğenip Reklamlarına Tıklayıp Paylaşımlarını Paylaşarak Daha Çok Yayılmasına Ve Gelir Kaynaklarına Destek Olmaya Çalışırız İşte Sistemimizin Temel Amacı Budur Sisteme Kayıtlı Olan Herkes X Adındaki Arkadaşımız Olup Ona Destek Olmaya Çalışıyoruz…
Sistemin Diğer Bir Faydası da İnternetten para Kazanmak isteyen Bir Ek gelir Elde etmek isteyenler için Web Sitesi, Facebook, Twitter, Google, İnstagram, Youtube vb. Reklamlara Tıklayarak Kazandıkları Kredileri Paraya Çevirebilmeleridir.
Benim Referans Linkim Bu arkadaşlar Bu Link Üzerinden Kayıt olursanız Bende Kazanırım Şimdiden herkeze Teşekkür Ederim
Geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beşiktaş'tan, Mecidiyeköy'e evimin taşınma esnasında verdiği hizmettten ve gösterdiği titizlik ve yardımlar için çok teşekkür ediyorum.
Forum da ki arkadaşlar bu tip bir konuda arayış içinde olursa eğer aşağıda kendilerine ulaşabilecekleri bilgileri paylaşıyorum.
Eczacıoğlu İstanbul Evden Eve Nakliyat Beşiktaş merkez : 0212 327 83 69 Maltepe şube : 0216 305 35 64 http://www.eczacioglunakliyat.net/
Evliyim ve bir bebeğim var;taşınma telaşıyla fazla uğraşmamak adına internetten taşıma firmalarını araştırmaya başladım belki onlarcasıyla telefonda görüştüm;içlerinden birini seçtim.Seçmez olaydım;rezillikler o dolandırıcı firmayla taşınmaya karar verdikten sonra çorap söküğü gibi geldi.Eczacıoğlu nakliyat(ben de sağlık sektöründe çalışan biri olarak belki de ismine aldandım;yakınlık hissettim) aradım Güven Bey(isim de on numara daha konuşmaya başlamadan etkileniyorsun zaten) diye biri çıktı;konuyu anlattım.Adam öyle bir anlatıyor ki sanırsınız Amerikan Uzay Üssüne Malzeme taşıyor(biz şöyleyiz biz böyleyiz,yaptığımız işlerde Kul hakkını gözetiriz,çalışanlarımla sürekli toplantı yaparım;taşınan evi kendinizinmiş gibi düşünün,empati kurun diye sürekli söylerim vs... diye anlattı)biz de bu masallara inanıp tamam dedik;diğer konuştuğum firmalardan en az %30 daha fazla fiyat vermesine rağmen,başımız ağrımasın sorunsuz taşınalım diye.Güven denen şahsiyete özellikle belirtiğim bir konu oldu telefonda;o da dedimki mutfaktaki kırılacak eşyaları ben aracımla bir gün önceden taşıyacağım dedim(Sağolsun hanımın annesi İzmir’den kısa süreliğine bize yardım için gelmişti ve bir gün önceden mutfağı yerleştirecekti)Tamam dedik anlaştık;Cuma günü eve bir eleman gönderdi,ben işte olduğumdan eleman hanımla görüştü.Evdeki eşyalara bakmış;kırılacak süs eşyalarını vs. kesinlikle siz kolilemeyin görmediğimiz kırılacak eşyalara garanti veremeyiz demiş(biz de o yüzden salondaki ve diğer yerlerdeki süs cam eşyaları odanın bir köşesine yığdık;mutfak eşyalarını ben taşıdım zaten.Ayrıca perde ve avizeleri sökeriz ama takma işini yapmayız demiş;onun haricindeki her şeyi aldığımız şekilde kurarız demiş daha önceki yaptıkları işlere ait olduğunu söylediği bir kaç resim göstermiş hanımı da ikna edip gitmiş(Sitelerinde de Tarkan,Orhan Gencebay’ın(daha bir çok ünlü var) evini taşıdık diye yazmışlar;o an ona bile inanmıştım; Allah’ım ne safmışım ben ya!) Günlerden Pazar oldu saat 07:40 aradı bir kişi ben Eczacıoğlu Nakliyat tan bilmem kim dedi(ismini unuttum şimdi) Tamam geliyorum dedim ve serüven başladı.Toplamda 6 kişi gelmişler çoğu yabancı uyruklu iletişim kurulamayan tipler.Neyse başladılar.Telefon eden kişi ekip başıymış(bir o işten az buçuk anlıyor,diğerleri o şunu alın taşıyın demeden hiç bir iş yapmıyorlar.Adam bir şeyler söküyor onlar afedersiniz mal mal onu izliyorlar.Adam sinirleniyor şunları taşıyın ne bakıyorsunuz diye;neyse başlıyorlar 10 dakika sonra yine aynı manzara.Muhtemelen kalan 5 kişi ilk kez ev taşıyordu.çok profesyonel firmanın yeni işe aldığı adaptasyon sürecindeki kişlerdi herhalde.Taşınacağım yer 2 km uzaklıktaydı taşınma işlemi tam 12saat 30 dakika sürdü şaka gibiydi) Saatler geçti tüm eşyalar toplandı yüklendi;bizim cam süs eşyaları öyle bir köşede kaldı;bunları niye toplamıyorsunuz dediğimde patron bizi hiç bir cam eşyayı toplamyın dedi sorumlu arkadaş;o yuzden yanımıza bunlar için malzeme almadık dedi.Öyle saçmalık mı olur dedim aradım Güven beyi(bey kelimesini yazmak içimden gelmiyor ama) durumu anlattım;daha 2 gün önce telefonda kul hakkından bahseden şahsiyet kıvırmaya yalan söylemeye başladı;güya ben tüm cam eşyaları demişim diye beni yalanlamaya çalıştı.Yardımcı olamıyacağım dedi ve siz ordaki arkadaşlarla anlaşın bir şekilde taşısınlar dedi.Güven bey gerçek yüzünü göstermeye başlamıştı.Neyse bırakın ben taşırım sonra dedim(adamlar o kadar yavaştı ve kötüydü ki güvenemedim). Neyse eşyalar yeni eve geldi,taşınmaya başladı.Tabi bunlar hiç bir kutuya hangi odaya ait içinde ne var diye yazmamışlar.Kolileri rastgele bir odaya doldurmaya başladılar.Sorumlu kişi dolapları kurmaya başladı;foyaları onlar gidip koliler açılmaya(kolileri onlar varken açmadım,taşınma işi o kadar uzadiki;bir an önce kaba şeyleri kurup gitsinler diye bekledim) başladıktan sonra daha da ortaya çıkmaya başladı.Onları da kısaca anlatmak istiyorum 1) Banyodaki tum malzemeleri bir kutuya gelisi guzel koymuslar icine de sarmadan tuvalet fircasini;affedersiniz o poklu fırçayı; koymuslar.O kutudaki tüm malzemeler çöp oldu maalesef. 2) Mutfaktaki baharatliklari gelisi guzel bir kutuya doldurmuslar actigimizda tum baharatliklar kirilmis tum baharatlar birbirine karismis durumdaydi. 3) Koskoca oturma odasi halisi kayip;calip gitmisler. 4) Salon parkesinde en az 10 cm uzunlugunda 1cm genisliginde cizik (inanmayin tasinmadan once herseyiniz sigortali zararinizi karsiliyoruz dediklerine; parayi teslim ederken bunlari soyleyip para kesmeye kalkinca;hemen ajitasyon yapmaya başladılar abi bunlar bizim yevmiyelerden kesiliyor yapma kurban olim filan demeye başladılar;ısrar etsem beni doveceklerdi) 5) Yatak odamin şifonyerinin koskoca camini kirdilar; orda da sucu cama buldular zaten cam cok tehlikeliymis simdi kirilmassa sonra kirilacakmis ve bize zarar verecekmis. 6) 2 tane tablomun çerçeveleri kirik; cunku sadece bir strecle kapatip atmislar. 7) Benim bildigim evi nasil topladiysan oyle birakirsin(eve keşif için gelen elemanda öyle söylemişti) ama bunlar getirip kutulari bir odaya yigdilar; hicbirinin uzerinde hangi oda olduguna dair bir yazi yok. 8)Camasir makinasini bile kurmadilar bu dolandiricilar. 9) Mutfak masamin bacagini kirdilar; aslinda o kirikmis ama bana soylemeyi unutmuslar; kaldi ki bu adamlar koltuk takiminin ayagindaki ufak cizikleri gosterip uyaran adamlar.Başlangıçta her şeyiniz sigortalı en ufak zararı karşılarız diye konuştuğum Güven bey arka arkaya 3-4 kez aramama rağmen açmadı telefonu bir gün sonra tekrar aradığımda numaramı engellemişti.Daha sonra farklı bir cep numarasından aradım;merhaba ben Pazar günü evini taşıdığınız x kişi dedim.Derin bir sessizlik oldu;buyrun dedi eksikleri kırılan dökülenleri söyledim;halı bile çalınmış dedim(adamı tepkisi ilginç demek oldu)madem sigortalıydı karşılayın bunları dedim.Ben şuan cenazedeyim sizi akşam ariyacağım diye söz verdi.Bakalım akşamı bekliyorum şimdi;ne diyecek merak ediyorum,aslında ne diyeceğini biliyorumda. Kisacasi uzak durun uzak durun uzak durun. Şikayetimi tüm platformlara yazacağım;İnşallah bu yazı bir çok kişiye yol gösterici olur.