Şimdi Ara

Tavsiye ettiğiniz ileri düzey excel kursu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy civarında bilindik firma var mı ileri düzey excel kursu veren?

• burda bedevasi dururken neden
    https://www.youtube.com/watch?v=MwE0OwA9pzM&list=PLyQFNhZCWRn_-DttMzqRnBlfWnllRw193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 6 Şubat 2018; 8:15:13 >
  • Halk eğitime git, ismeke git.
    Para verme.
  • Exzel yazılım dili değil. Ezel öğrenip zaman kaybetmeyin basic paskal cobol c++ gibi yazılımlar ögrenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

Exzel yazılım dili değil. Ezel öğrenip zaman kaybetmeyin basic paskal cobol c++ gibi yazılımlar ögrenin

ne alaka. excel çok zor değil ki. bilmek faydalı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Exzel yazılım dili değil. Ezel öğrenip zaman kaybetmeyin basic paskal cobol c++ gibi yazılımlar ögrenin

Finans sektöründe çalışıcam o dediğin zimbirtilar ne işime yariyacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

quote:

EXCEL zor değil mi ? normal bir pc kullanıcısı için zor kardeşim.. ha ben 4 işlem formül yaparım liste falan hazırlarım diyorsan basit.. ama excel profesyonel anlamda zor bir program ileri derecede matematik, istatistik, finans, raporlama, programlama bilgisi ister
  • Excel arayüz olarak çok basit, ama dikkat edilmesi gereken şey formül ve tablo yapısı (satır ve sütun) . Ücretsiz kurslardan birine gitsen en az 15 formül öğrenirsin . Gerisi kolay olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 7 Şubat 2018; 13:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

quote:

EXCEL zor değil mi ? normal bir pc kullanıcısı için zor kardeşim.. ha ben 4 işlem formül yaparım liste falan hazırlarım diyorsan basit.. ama excel profesyonel anlamda zor bir program ileri derecede matematik, istatistik, finans, raporlama, programlama bilgisi ister

O dediklerinin hiçbiri zor konular değil.

• Udemyden ahmet sait duranın excel eğitimini tavsiye ederim hocam. Ben çok verim aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.