Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. 2 yıl önce bir sistem toplamıştım. Şuan maddi durumum iyi olduğu için bunu geliştirmek istiyorum. Tavsiye edeceğiniz şeyler varsa lütfen yazın.

Asus GTX 1050 Ti Phoenix PH-GTX1050TI-4G 4 GB Ekran Kartı

Hi-Level 8 GB 2133MHz DDR4 HLV-PC17066D4-8G Bellek

Hi-Level Ultra 240GB 550MB-530MB/s 2,5" Sata3 SSD HLV-SSD30ULT/240G

Gamepower Hypnos Kasa

MSI H110M PRO-VD LGA1151 DDR4 Anakart

Gamepower GP-650 APFC 14cm 80+(BRONZ) 650W PSU

Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX Sabit Disk

Intel Core i5 7400 Soket 1151 3.0GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bütçeniz ile hangi parçaları değiştirebilirsiniz? Eğer ekran kartını yükseltebilecek bütçeniz varsa onu yükseltmeniz en mantıklı seçenek. Onun haricinde Hi-Level markasından kurtulmalısınız, ramleri değiştirebilirsiniz. Birkaç ay içersinde ram fiyatları yükselicek indirime denk geldiğinizde 16GB(8x2) alabilirsiniz. Sizin anakartınız ramleri 2133Mhz ile çalıştaracak. İleriye dönük bir ram almak isterseniz 3000-3200Mhz tercih edilebilir veya 2666Mhz ramler daha da uygun fiyata bulunabiliyor onlarda tercih edilebilir. Sizin bütçeniz hangi parçaları geliştirmeye yeterli?
  • Ekran kartından memnunum onu değiştirmek istemiyorum. Dediğiniz gibi ramları değiştirmek istiyorum ama bu konu hakkında gerçekten bir bilgim yok. Dediğiniz gibi ileriye dönük 3000 alsam herhangi bir sorun olurmu? Bu kafamı çok karıştırıyor. Şuan 0dan PC toplayabilirim. Rahat bir şekilde 7 bin TL gözden çıkarıp bilgisayar alabilirim ama şuan kullandığım pcden memnunum sadece biraz daha hızlandırmaya yönelik şeyler yapmak istiyorum.

• YKsair Y kullanıcısına yanıt
    Guncel olarak ne yapiyorsunuz sistemde? Ne yaptiginizda yetersiz geliyor? Neden gelistirmek istiyorsunuz? Bu sorulara cevap vermeden bu sisteme yapacaginiz cogu yatirim olu yatirim olacaktir ne yazik ki.

Anakartiniz 2133Mhz destekliyor gozukuyor, ayni ram'den bir adet daha alip 16 yapabilirsiniz ama cokta faydasi olmaz acikcasi. Islemci degistirmek isteseniz en iyi 7700K takabilirsiniz, tonla para vermeniz gerekir asla gerek yok. Ekran karti yetiyor demissiniz zaten. Anca SSD takviyesi yapilabilir bu sisteme, o da cok minimal fayda saglar.
  • Sadece oyun oynuyorum günde 5-6 saat falan onun haricinde kullanmıyorum zaten. Yetersiz geldiği noktalar yok Allah'a şükür. Oynadığım oyunlar da full grafik de 140'ın altında FPS almıyorum. Sadece biraz daha hızlandırma niyetindeyim.

• Anakartı yükseltmem bir işe yarar mı yaramaz mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Acil Tavsiye Gerekiyor
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.