Sen aslında sx1 i tarif etmişsin. Hatta + olarak stereo ses + radyo + symbian. Yok beğenmedim diyorsan k700i iyi telefon (hafıza dışında tabii). Hafıza artsın diyorsan s700 derim.
Büyük ihtimal k700i alıcağım zaten hafıza çok kullanıcak değilim arşiv falan yapıcak olsam alırımda s700 bana şimdilik yeter hanımca k700i teşekkürler tavsiyeleriniz için bu arada k700i nin bilinmeyen artılarını eksilerini yazarsanız sevinirim..
6670 mi satıyorum 1 aylık tavsiye ederim tüm özlleilkler var istediğini pm at istersen
buna k700,sx1,6230 örnek verilebilir ...üçü de güzel hangisini beğenirsen...
söylediğin fiyata kamerası iyi,arttırılabilir hafızalı telefon 7610 olmalı bence..ama başka güzel bi özellik bekleme..fiyattan dolayı bu telefonu söylüorum...
arkadaşş o fiyata iyi telefon zor k700i güzel ama kapaklı değil
Kapak önemli değil o kadar hafızasına katlanıcam artık k700i almayı düşünüyorum artık
İyi secim ama sonradan pişman olacaksın hihahaha
quote:
Orjinalden alıntı: yakamos
İyi secim ama sonradan pişman olacaksın hihahaha
Neden sadece hafıza yüzünden mi ?
bence nokia dan we sonyericssondan sasma hatta para durumuna gore gıt s700 bak derım s700 olmazsa nokia ya bak dırek dıger telefonlarla urasma derım ben
İsteklerinin hemen hemen hepsini karşılayabilecek bi telefon tavsiye ediyim sana. Sonyericsson k700i. ama tek kötü yanı 41mb dahili hafızaya sahip olması ve hafızanın da genişletilebilir olmaması! Ama gerçekten çok iyi telefon.ekranı olsun,kamerası olsun,3d oyunları olsun süper.bluetooth ve kızılöteside var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme