Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fiyatlar hakkında pek bilgim yok 50-100 lira arası sağlam bir 2+1 bulabilirmiyim ? Daha önce logitech in 2+1 bir sistemini kullanıyordum bass artı sesin full olarak uzun bir süre açık kalması sonucu hoperlörlerden teki patladı, yine de uzun süre kullandım. İşin özü sistemin sağlayabileceği en yüksek seste açıpta uzun süre iyi performans alabileceğim bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 9 Ocak 2013; 6:22:08 >

• bence yine logitech ten vazgeçme, üstüne tanımıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

arkadaşlar fiyatlar hakkında pek bilgim yok 50-100 lira arası sağlam bir 2+1 bulabilirmiyim ? Daha önce logitech in 2+1 bir sistemini kullanıyordum bass artı sesin full olarak uzun bir süre açık kalması sonucu hoperlörlerden teki patladı, yine de uzun süre kullandım. İşin özü sistemin sağlayabileceği en yüksek seste açıpta uzun süre iyi performans alabileceğim bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz ?

hafta sonu vatandan edifier m-3200 al(o civarlarda 3300 ve bir modeli daha vardı hepside güzel).logitech'ten kat kat üstün bir cihaz.seste bozulma yırtılma fln gibi birşey olmaz.ama hangi cihaz olursa olsun son ses uzun süre dinlersen belli bir zamandan sonra şişer.daha üst seviye daha güçlü bir cihaz alıp sesi tam değilde %75te dinle..

sen sürekli avaz avaz bağırırsan ne olur? sesin gider:)

• Doğru diyosun hocam tabi önemli olan da ses sevıyesının benım için yeterli olması ornegın onceki %100 açıkken beni tatmin ediyordu şimdi alıcağım %80 de çalıştırıp tatmin olursam zaten full olmasına gerek kalmaz. Logitech düşünüyordum ben de ama @sanctuary33 senin dediğinin fiyatları nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

Doğru diyosun hocam tabi önemli olan da ses sevıyesının benım için yeterli olması ornegın onceki %100 açıkken beni tatmin ediyordu şimdi alıcağım %80 de çalıştırıp tatmin olursam zaten full olmasına gerek kalmaz. Logitech düşünüyordum ben de ama @sanctuary33 senin dediğinin fiyatları nasıl ?

edifier x-600 veya m3200 hafta sonu 100 civarına düşüyor sanırım.m3300'ün fiyatı onlardan bi 30-40 lira fln pahallı sanırım.cuma günü vatan bilgisayarın internet sitesine düşer fiyatlar. (+/-) 5 lira fln oynar belki.
  • Bence duşunmeden vatandan X600 al.Eminim memnun kalacaksın
  • m3200 birinci tercihim olucak, daha şık geldı :) finallerim bitsin detaylı bakıcam teşekkür ederim, yardımlarınız için arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Tavsiye istiyorum.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.