Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işlemcim i5 4460
    ekran kartım nivida ge force 730 4 gb
    ram 4 gb

Ben bu bilgisayarda bf1 ounamak istiyorum fakat kasıyor. TAVSİYENİZ anakart ve işlemci değişmeden ekran kartı değiştirip ram eklesem olurmu
    evet sadece ram ve ekran kartı yeter der seniz ekran kartı tavsiye edermisiniz.

• İşlemci yeterli. Rami en az 8 e çıkarın ve bütçenize göre RX570 yada GTX1060 alabilirsiniz. Bütçeniz biraz daha düşükse RX460 yada 1050ti bakın
  • Teşekkür ederim
  • PSU'ya da dikkat edin.
  • zalman zm500-le 500w 120mm fanlı yeterlimidir.

• ASUS GeForce GTX1050 STRIX GAMING GDDR5 2GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

bu kart alınırmı benim sahip olduklarıma göre işime yararmı bf1 oynanırmı kasmadan.
  • Teşekkürlerr... şunu sorabilirmiyim bu rx70 asus var gigabyte var vs vs. bunların birbirinden farkı nedir.
  • merhaba tekrar

bu kartmı Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
    yoksa sizin önerdiğiniz daha mı iyi Ekran Kartı: Gigabyte RX 570 Gaming OC 4 GB GDDR5 256 Bit DX 12http://www.ebrarbilgisa...b-256bit-gddr5-pmu357645
  • quote:

Orijinalden alıntı: gudek

merhaba tekrar

bu kartmı Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
    yoksa sizin önerdiğiniz daha mı iyi Ekran Kartı: Gigabyte RX 570 Gaming OC 4 GB GDDR5 256 Bit DX 12http://www.ebrarbilgisa...b-256bit-gddr5-pmu357645

Merhaba kardeşim.. bütçenin kısıtlı olduğunu düşündüğüm için GTX 1050 önerdim.. GTX 1050 Ti alabliyorsan çok daha iyi olur elbette.. RX 570 ya da 470 modelleri ise GTX 1050 Ti'den de güçlüdür.. ancak fiyatları yüksek.. yine de rahatça yüksek ayarlarda uzun süre keyifle oyun oynamak istiyorsan RX 570'ten aşağısı kurtarmaz BF1 ve diğer tüm güncel oyunlarda.. tabi 4 GB RAM yetmez, mutlaka 4 ya da daha iyisi 8 GB daha takviye yapmalısın.. RAM'i sıfır almana gerek yok, temiz 2. el de işini görecektir.. :)

• işlemci güzel ramlerin mhz degerlerine bakıp bi

eger 2x2 ise ramler bi tane 8 gb al bi slot boşta kalır ama tek 4 gb ise

2 slot boş alır ona göre al

bide gtx1050ti yeterde artar sana

https://www.youtube.com/watch?v=_6X7TrKbQNw

burda ram 16gb sende 8 gb alır isen ramin 12 gb olucaktır
  • teşekkürler son rahatsız edişim :)

Sizin önerdiğiniz
    GIGABYTE RX 570 GAMING OC 4GB 256Bit GDDR5 870,84 TL
    diğeri
    MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4G 4GB 128Bit GDDR5 747 TL

Fiyat olarak çok fark yok aralarında performans ve uzun zaman kullanmak için son tavsiye olarak hangisini almalıyım.
    Birde anakartıma uyar değil m i? acemilik kusura bakmayın :)
  • KArdeşim çok teşekkür ederim gözümle gördüğüm iyi oldu çok kasıyor benimkisi bu akıcı :)
  • quote:

KArdeşim çok teşekkür ederim gözümle gördüğüm iyi oldu çok kasıyor benimkisi bu akıcı :)

bide gtx1050 ti da oc u en fazla olan model tercih edilmeli
    http://www.hepsiburada.com/zotac-nvidia-geforce-gtx-1050ti-4gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-zt-p10510b-10l-p-HBV000002GO23
    https://www.youtube.com/watch?v=RH6vWHGoiqs

burdada bakabilirsin kaç mhz olduguna

5 yıl garantili ve oc u baya yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 11 Mayıs 2017; 12:30:35 >

• kardeşim çok mutlu oldum bu video için anakart ile powerda aynıymış işlemcide aynı bir ekran kartım dandik sanırım ram de eksik.

Motherboard: Asus b85m-g
    PSU: CoolerMaster Thermal Master 500W

tekrar teşekkür ederim
  • dedigim gibi 1050ti yeticektir sana bu yanlız single player performansı multiplayerde 40 50 fps arası alırsın ultrada diye düsünüyorum ama high da akıcı bi 60 70 fps gelir :D

b85m de 4 slot ram var alabildigin kadar ram al belki sonra i7 4790 a geçersin sadece işlemci masrafın olur bide ekran kartı tabi bu baya sonrası için

i7 için power da degiştirilicek onuda söyliyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 11 Mayıs 2017; 12:47:44 >
  • quote:

teşekkürler son rahatsız edişim :)

Sizin önerdiğiniz
    GIGABYTE RX 570 GAMING OC 4GB 256Bit GDDR5 870,84 TL
    diğeri
    MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4G 4GB 128Bit GDDR5 747 TL

Fiyat olarak çok fark yok aralarında performans ve uzun zaman kullanmak için son tavsiye olarak hangisini almalıyım.
    Birde anakartıma uyar değil m i? acemilik kusura bakmayın :)

Önemli değil kardeşim.. Uzun süre kullanacaksan kesinlikle RX 570 tercih etmelisin.. zaten performans olarak da bariz daha iyidir.. :) Evet, anakartında PCI Ex. 16 slotu bulunduğu için rahatlıkla takıp kullanabilirsin, sorun olmaz.. yalnız PSU çok verimli bir model olmadığı için ekran kartında O.C. falan yapmasan daha stabil, sağlıklı çalışır sistem..

• tavsiye, hızlı dönüş ve açıklayıcı yardımlarınız için çok teşekkürler.....
  • quote:

tavsiye, hızlı dönüş ve açıklayıcı yardımlarınız için çok teşekkürler.....

• hocam ekran kartını yükseltmen gerek tabi bunu yapmadan önce rami kesin 8 gba yükselt sonra bir test et sonuç aynıysa ekran kartını değiştir üst model al o işlemci sıkıntı çıkarmaz sana .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.