Şimdi Ara

Tavsiye istiyorumm !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle forumda yeniyim ve sıcak ortamı gördüğüm için sizlere birşeyler danışmak istedim..

Elime 500 TL gibi bir miktarda para geçti ve çok istekli oldugum hevesli oldugum ps3 ü almaya kalkıştım nitekim aldımda . 2. el bir kasa aldım fakat inanılmaz derecede kötüydü aynı gün içerisinde iade ettim saolsun satan arkadaş sıkıntı çıkarmadı .

Sizden beklediğim tavsiye ben açık lisede okuyorum üniversite sınavınıda 1 sene erteledim barajı geçip iyi bir puan almama rağmen yani 1 sene tatil yapmak istiyorum gibi birşey söyleyeyim . Tavsiyeniz nedir sağlam bir konsol mu alayım 1. el.
    Yoksa bilgisayar sistemim sağlam sadece ekran kartım kötü iyi bir ekran kartı alıp GTA 5 gibi online oyunlardamı takılmamı tavsiye edersiniz .. Her türlü fikre açığım.

İlk defa elime böyle bir para geçti ne yapacağımı bilemedim akıllı harcamak istiyorum teşşekkür ederim şimdiden ilginiz için :)

Sistem özelliklerim ektedir.Tavsiye istiyorumm ! Tavsiye istiyorumm !

• 500 TL'ye sıfır PS3 bulamazsın. En mantıklısı yeni bir ekran kartı alman.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen varmı ekran kartı konusunda ? Sistemi atmıstım bi göz atarsan sevinirim :)
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Gta 5 de yüksek performans alırmıyım sence ? Fps sıkıntışı yaşatır mı düşüncelerin neler ??
  • Osco07 O kullanıcısına yanıt
    Konuyu buraya açarsan daha net cevap alabilirsin mevzunun uzmanları burada. Ben fiyata göre kart önerdim yüksek performans için daha pahalı kartları seçmek lazım gtx 1070 1080 gibi. Ama tam cevabını buradan alırsın. Aynı sistemi yazarsan cevaplarlar

https://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Dell tavsiye almak istiyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps3 super slim artı olarak 13 oyun var. Bende satmayı düşünüyordum.

• İkinci elde ara sıra da olsa 650-750 liraya ps4 ilanları oluyor. Ben 600e kolsuz olarak almıştım 1 ay önce yaklaşık. Daha önce ps3 kullanıyordum fakat artık miladını doldurdu bence. Kırık ps3 almak isteseniz 500e bulunur mu tartışılır. Biraz daha birikim yapıp ps4 alın bence, kutulu oyun yerine de yine forumun kardeşlik bölümünden hesap olarak alırsanız oyunları hesaplı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.