Şimdi Ara

Tavsiye listesinden çıkarıldı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
12
Favori
16.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Benimki arada kendi kendine kapanmaya başladı. Kimi zaman kapandığında kendiliğinden açılıyor, sürekli takip edemiyorsun tabi, açılırken çıkardığı sesten anlıyorum açıldığını. Çakmaklık soketinde arada temassızlık yapıyor diyecem ama çözemedim tam.

kameraya giren usb gevşemiş,banada çok oldu,bir tane tornavida al,giren usb ucununun metal kısmını dışa açtır birdaha çıkmaz o

E hiç çıkarmayacam mı

Bazen ilginç enstantaneler oluyor, görüntüleri almam gerekiyor.. Teşekkürler yarın sıkıştırmaya çalışayım biraz.

• quote:

Benimki arada kendi kendine kapanmaya başladı. Kimi zaman kapandığında kendiliğinden açılıyor, sürekli takip edemiyorsun tabi, açılırken çıkardığı sesten anlıyorum açıldığını. Çakmaklık soketinde arada temassızlık yapıyor diyecem ama çözemedim tam.

Çakmaklık soketinden olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

kameraya giren usb gevşemiş,banada çok oldu,bir tane tornavida al,giren usb ucununun metal kısmını dışa açtır birdaha çıkmaz o

E hiç çıkarmayacam mı

Bazen ilginç enstantaneler oluyor, görüntüleri almam gerekiyor.. Teşekkürler yarın sıkıştırmaya çalışayım biraz.

cekince cıkıyor

sen gevsek olanı.sert yapcan

usb ucu metal olan yerde birlesen kısmı.icten dısa kanırtcan

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Çakmaklık soketinden olabilir.

cakmaga giren yandaki metal yan yayları.dısa actırcak

olmazsa temas eden metalin yarısını elektrik bantı dolucak

elektrik bantı kenara tutunuyor.metaller deyiyor

ben hepsini yaptm

• 25 Mart'ta sipariş vermiştim, kamera geldi; yalnız şarj olmuyor, power ışığı yanıp kapanıyor, kamera açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2008_008

25 Mart'ta sipariş vermiştim, kamera geldi; yalnız şarj olmuyor, power ışığı yanıp kapanıyor, kamera açılmıyor.

Pilli değil bu, kapasitörlü. Kontağı kapatınca şov bitiyor.
  • tcmb T kullanıcısına yanıt
    Şarj olmuyor derken yanlış telaffuz ettim galiba, kamera hiç açılmıyor.
    Kamera arızalı, şimdi nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 18 Nisan 2017; 22:52:53 >
  • olgu hocam sağolsun kameranın focus ayarını yaptık kamera on numara çekiyor. burdan tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum
  • quote:

gearbestten ticket atın ilgileniyorlar. Ben para iadesi aldım ürünü istemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

olgu hocam sağolsun kameranın focus ayarını yaptık kamera on numara çekiyor. burdan tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Arkadaşlar ürün geldi hiç memnun değilim.Çekim kalitesi internette ki videolarla denk değil,kart aşırı ısınıyor,biçimlendirirken hatalar veriyor videolar bazen açılmıyor,en önemlisi görüntü noktalaşıyor ve aydınlık ortamda aşırı şekilde kararıyor,bir sürü sorunu var.Şu B40 olandan aldım keşke Viafo alsaydım sanırım replik olduğundan bu sorunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alias57 -- 20 Nisan 2017; 23:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alias57

Arkadaşlar ürün geldi hiç memnun değilim.Çekim kalitesi internette ki videolarla denk değil,kart aşırı ısınıyor,biçimlendirirken hatalar veriyor videolar bazen açılmıyor,en önemlisi görüntü noktalaşıyor ve aydınlık ortamda aşırı şekilde kararıyor,bir sürü sorunu var.Şu B40 olandan aldım keşke Viafo alsaydım sanırım replik olduğundan bu sorunlar.

zatek bir model var

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html?lkid=10122357

• satan yokmu,2.eldede bulamadım
  • niye habire arızalı ürün deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 23 Nisan 2017; 17:25:45 >
  • quote:

Kamera arızalı değilmiş arkadaşlar, hafıza kartıyla ilgiliymiş, hafıza kartını çıkarınca düzeldi.

• quote:

quote:

Kamera arızalı değilmiş arkadaşlar, hafıza kartıyla ilgiliymiş, hafıza kartını çıkarınca düzeldi.

Sorununuzun cozuldugune sevindim. Gearbestin yaklasimi nasil oldu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çok ilgililer.Mesaj atmıştım arıza ile ilgili çözüm yolları sundular, denememi istediler, dediğim gibi hafıza kartıyla ilgisi varmış, düzeldi.

• İndirim kodu yokmu süreleri dolmuş,nerden bulunuyor indirim kodu
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_375217.html

44 dolar

ındırım kodu hala aktifmi 1 tane alayım diyorum.benim arka kamera kabak gibi ortada onu degıscem

aslında kabak gıbı ortada bıryandan ıyı acemisi sıkıstıranı gorunce korna calmadan el kol yapmadan yoluna gıdıyor

mıllet ucmus sıkıstıranı ustune hızla gelenı oluyor nerde o eskı trafik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 25 Nisan 2017; 17:3:35 >
  • Dün gece deneme amaçlı taşınabilire takmıştım, 7 saatlik bir çekim yapmış kamera.Yalnız Timelapse modunu açmıştım, yine de normal çekim yapmış.

• arkadaşlar 2 sorm olacak,

- benm kamerayı çakmaklığa taktım. araca ilk bindiğimde (çalıştırmadan daha) elektrik geliyor kamera normal olarak açılıyor. hemen marşa bastgımda çakmaklığın elektriğini kesiyor o sıra kamera elektriği kesildiği içinkapanıyor. araç çalıştığı zaman tekrar elektrik geliyor. ama kamera kapalı kalıyor. bazen fark etmiyorum o sekil gididiyor. nasıl birşey yapabilirz ki ?

-en son güncel yazılım nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.