Arkadaşlar merhaba.Laptop alacağım ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.Kullanım amacımı anlatayım hemen.
Çok oyun oynayan biri değilim,çizimde vs de yapmıyorum.Amacım performanslı bir laptop alıp uzun yıllar kullanmak.Hızlı açılsın,kapansın.Kasası saglam olsun,film vs izlerim.Uzun yıllar kullanabileceğim,günlük işlerimi yapabilecegim güzel bir laptop arıyorum.Tuşları aydınlatmalı olup,fhd olsun istiyorum. Bu kıstaslarda aşağıdaki iki laptop arasında kaldım. Lenova sıfır,asus ikinci el(temiz)Asus çok daha donanımlı bir cihaz o yüzden ikinci el olmasına ragmen aklımı karıştırdı.İkisi de aynı fiyatlarda.Hangisini almalıyım?Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar
Ürün Kodu125033105 AĞIRLIK2.70 Kg BELLEK16 GB BELLEK TİPİDDR3 BLUETOOTH PORTUVar EKRAN BELLEĞİ4 GB EKRAN BOYUTU15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1920 x 1080 GRAFİK TİPİNVIDIA Geforce GTX850 İŞLEMCİCore i7-4700HQ İŞLEMCİ HIZI2,4 GHz MARKAASUS MODELN550JK-CN090H OPTİK SÜRÜCÜLER9.5"mm 6X Blu-Ray (Write) PİL ÖMRÜ4-cell SABİT DİSK1,5 TB USB BAĞLANTI ADEDİ3 x USB 3.0 YAZILIMWindows İşlemci MarkasıIntel Kart OkuyucuVar Dokunmatik EkranYok Ön KameraVar Kullanım TipiNotebook USB 3.0Var Pil Hücre Sayısı4-cell SSD8GB Sabit Disk TipiSATA İşlemci Turbo Hızı3,40 GHz Bilgisayar TipiNotebook İşlemci TeknolojisiIntel Core i7 Ekran Kartı MarkasıNVIDIA
Asus daha iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Birde şu laptopu abd den getirtebilirim.Sizce deger mi?Ya burdaki asusu alıcam yada abd den bunu getirticem.sizce??