Şimdi Ara

Tavsiye private server..Türk server olmasın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar bir kaç yıl mu online oynadım özellikle private olarak Frienzmu isimli özel bir serverda epey zevk almıstım cok kaliteli bir server exp dengesi abartısız 3 dk da 1 rr atılmıyordu itemlardan exc itemler dusuruluyor kesınlıkle satılmıyor bazı +7 esyalar satılıyordu npclerde .. bless ve benzerı seyler satılıyor soullar ise item alısverıslerınde oyuncularla takas anlasması yerine gecıyordu soullar satılmıyordu bunun gıbı vs..özet geçtim fakat ne oldu bilmiyorum server kapandı ya düşmanları tarafından yok edildi yada maddi sorunlardan kapatmak zorunda kaldılar servarda oynayan duyan bilen vardır mutlaka bana güzel bir server önremenizi istiyorum cok kalabalık olmasın ne de cok az oyuncu olsun orta karari ınsanlar bırbırını tanıyabilsin ıcabında tavsiyelerinizi beklıyorum tskler .. (bu arada frienz konusunda durumu hakkında bılgısı olan varsa söylerse sevınırım sitesi imperial olmus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dornenreich -- 18 Nisan 2012; 15:41:35 >

• AuroraMU gel.Yabancı server türk guildimiz var.

www.auroramu.com
    forum.auroramu.com

Exp : 500x
    Drop Rate: 75%
    Max stat : 32767

Castle Siege calisiyor.

iletişim : BigOTTOMAN , BigOTTOMeN = Guild Master
    Azad = Alt guild master

Benim nickim HaCToR , HactorDL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik41 -- 18 Nisan 2012; 19:09:57 >
  • Hactor şu BK'sı olan HaCToR musun
  • Ya kim olucaktım :D

Her türlü HaCToR bulunur...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.