Şimdi Ara

tavsiye ses kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu sıralar tavsiye edebileceğiniz ses kartı varmı?5.1 destekli jvc amfim var ev sinema sistemi olarak 5*100 w çıkışlı ve birde subwoofer çıkışı var oda 100 w.kolonlarım ise sinema sistem kolonlarıydı 5 tane ufak 1 tane sub.ufakların yerine 5 tane jamo kolon aldım set olarak herbiri 100 w çıkışlı ,2si büyük 3ü küçük kolonların küçük dediğim eski jvc kolonlarımın 4 katı falan.şimdi bende pc de takılı 30ytl lik creative in ses kartı var,ben şimdi şöle 100 dolar civraında bişey alsam farkı hemen hissedermiyim?tavsiyelerinizi bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler dostlarım

birde bişeyi merak ediyorum aldığım jamo marka kolonların büyük olanlarını ben stereo olarak müzik dinlerken kullanıyorum..bu iki büyük kolonun arkasında long range 100w short range 140 w yazıyor bunların anlamı nedir?yakın mesafede daha mı etkili ses veriyor?benim amfim 5*100w çıkışlı yani herbir çıkışa 100w denk geliyor öylemi ?bu aldığım jamo kolonlar tam amfime göremi?hani long range 100w demiş ya benim amfide 100w çıkışlı olduğu için öle düşündm yanlışmıyım?short range e de 140w demiş benim amfi 100 w çıkışlı olduğu için sesi köklesem kolon patlamazmı?düşüncem şu kolon 140w kapasiteli olduğu için 100w lik amfinin son sesini kaldırr diye düşündüyorum yanlışmıyım?

• 100$ a audigy 2 zs alınabilir. ses kalitesindeki artışı mutlaka görürsün.
    diğer soruna gelince 140w kolon, 100w anfi... sesi anfiden köklersen ses bozulacaktır. anfi yada hoparlörden birinin zorlanması seste bozulma için yeterlidir...
  • dostum peki mavi bilgisayarda var stokta fakat nekadar güvenilir mavibilgisayar bi fikrin varmı?kart bozulursa tekrar ankaray6a gerimi yollayacağım nasıl olacak bu?
  • mavi bilgisayardan daha önce alış-weriş yapmadım dolayısıyla da öyledir böyledir diyemiyorum maalesef. kart bozulursa da herhangi bir creative bayisine götürebilirsin. ille de firmanın adının creative olması gerekmiyor yani. ztn ses kartının bozulduğuna da pek şahit olmadım açıkçası...
  • Ben bu güne kadar bozulmuş ses kartı görmedim belki şans. belki gördüm hatırlamıyorum.
    (elimden epiyi kart geçti yalnız ha)

Ancak bir şeye dikkatiniz çekeyim bazılarında (zx yada başka verisyon)
    aud_ext ve spdif dahili konnetktörü olmuyor. yarın optik braket diyenlerin kervanına katılırsanız daha doğrusu o konnektörler yoksa katılamazsınız.
    bilginiz olsun.

resimde iki kart var ikiside audgy 2 (value değil) ama birinde konnektörler yok kırmızı cizgi ile gösterilen konnektörler
    ucuz versiyonlarda olmuyor.
    birde value audgylerde zaten genelde olmuyor ve bu kartlar daha dar uzun oluyor.

tavsiye ses kartı

tavsiye ses kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 23 Mart 2007; 0:26:46 >

• forumdaki bu X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI konusundaki audigy2 zs kartı bu linkteki kartmı arkadaşlar sipariş vericemde yardımcı olursanız sevnrm link:http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2536
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.