Şimdi Ara

tavsiye tablet...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 500 tl bilemeden max 600 tl ye kadar bir tablet almayı düşünüyorum.ama biraz tavsiyeye ihtiyacım var.çok şatavatlı oyunlar hiç oynamadım oynarmıyım onu da bilmiyorum.belkide hiç oynamadığım için oynamam gibime geliyor neyse.benim için önemli olan ekran çözünürlüğünün iyi olması bataryası özellikle arka kamerasının iyi olması aslında ön kamera hiç önemli değil ve 3g modem (avea mf 190) destekliyor olması.bu doğrultuda tavsiyeleriniz neler olur?amatörce bir araştırma yaptığımda karşıma her yerde dark evopad r9720 çıkıyor.az öncede ainol ve artes dikkatimi çekti.çin den sipariş vermek istemiyorum gümrük ptt süre olayları falan korkutuyor.birde 3g modem ile kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum modemle kullanıldığında şarj ne kadar gidiyor?wifi kullanımı ile karşılaştırıldığında 3g modem in ekstra şarj yeme durumu olurmu?yeni marka ve tavsiyelere de açığım.fikirlerinizi vpaylaşırsanız sevinirim.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi identitynumb -- 2 Kasım 2012; 13:52:45 >

• bence tablete arka kamerayı karıştırma. tabletin işlevinden çok uzak geliyo bana
  • görüntülü görüşme yapacağımı hiç düşünmüyorum da o yüzden öyle yazdım kardeşim.tamamen eğlencelik kafa dağıtmalık bişey arıyorum yani anlayacağın.belki arka kamerayı da doğru dürüst kullanmıycam ama bilmiyorum işte kafam çok karıştı.
  • bu günlerde her tablet tavsiyesinin sonu nexus 7 ye çıkıyor. benim de kafam karıştı
  • Aynı şekilde bende tablet alacağım. Benim spesifik bir koşulum yok. Sadece 500-600 arasında tablet arıyorum ve aralarında seçim yapmaya çalışıyorum. dark evopad r9720 alacağım gibi duruyor. polypad le inceledimde darkevo daha iyi geldi. hb hediyeleride var exadan da alanlar olmuş bir bakarsın yerie göre. Farklı bir düşüncen olursa paylaşırsan bende henüz almadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekitapekitapekitap

quote:

Orijinalden alıntı: identitynumb

arkadaşlar 500 tl bilemeden max 600 tl ye kadar bir tablet almayı düşünüyorum.ama biraz tavsiyeye ihtiyacım var.çok şatavatlı oyunlar hiç oynamadım oynarmıyım onu da bilmiyorum.belkide hiç oynamadığım için oynamam gibime geliyor neyse.benim için önemli olan ekran çözünürlüğünün iyi olması bataryası özellikle arka kamerasının iyi olması aslında ön kamera hiç önemli değil ve 3g modem (avea mf 190) destekliyor olması.bu doğrultuda tavsiyeleriniz neler olur?amatörce bir araştırma yaptığımda karşıma her yerde dark evopad r9720 çıkıyor.az öncede ainol ve artes dikkatimi çekti.çin den sipariş vermek istemiyorum gümrük ptt süre olayları falan korkutuyor.birde 3g modem ile kullanan arkadaşlara şunu sormak istiyorum modemle kullanıldığında şarj ne kadar gidiyor?wifi kullanımı ile karşılaştırıldığında 3g modem in ekstra şarj yeme durumu olurmu?yeni marka ve tavsiyelere de açığım.fikirlerinizi vpaylaşırsanız sevinirim.saygılar.

300 TL daha verip Sony Xperia Tablet S al. Tam sana göre. Kamera müthiş. Ve Tegra 3! Yani tüm oyunları diğerlerinden daha iyi oynayabilirsin. Ve ekran kusursuz.

Bencede biraz fazla verip sony almak mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark evopad 9720 al dostum....

Nexus 7 için bizi kazıklıyor türk telekom 840 tl ye geldi türkiyeye.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fikrini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

nexus ta bluetooth yok sanırsam o yüzden düşünmüyorum.800 tl verip nexus 7 alacağına sony al daha mantıklı elbette.tamam sony de marka ama gidipte 900-1000 tl vermekte biraz gereksiz geliyor bana.nihayetinde eğlencelik bir cihaz olacak bu.haaa garanti denebilir ama mesela dark evonun servisi için çok iyi şeyler duydum okudum.ainol içinde öyle.çok hızlı bu çinliler abi.şimdiden 4 çekirdekliler 2 gb ram liler çıktı piyasaya.şuan ki çift çekirdeklilerde 500-600 tl çizgisinde.bunlara bu parayı vermek mantıklımı diye düşünüyorum.ama tabi 4 çekirdeğe 2 gb ram e de 10.000 ma batarya dayanırmı onlarada parayı verip 2-3 saat kullanım süresi olduktan sonra almanın ne anlamı var.kısır döngü oldu yeminle.kafa bulandı iyice bla bla bla.

tekrar tekrar teşekkürler.

fikir alışverişine devam...
  • Sadece işini görecek tabletlere bak derim.Özellikle f/p ürünlerine.Her zaman en iyisini almak zorunda değilsin.
  • Hocam madem eğlencelik bir şey arıyorsun Çin'den kendin sipariş ver 350-400 e çok güzel ürünler alabilirsin. Paranda cebine kalır. Zaten şu anda ne alırsan al 1 sene eski konumuna düşecek. O yüzden al 1-1,5 sene kullan sonra yenisine bakarsın
  • Arkadaşlar ailemden uzak yaşıyorum msn ve skype üzerinden ailemle görüntülü görüşebileceğim sorun çıkarmayan fiyatı 300 geçmeyecek bir tablet arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusraç.

Arkadaşlar ailemden uzak yaşıyorum msn ve skype üzerinden ailemle görüntülü görüşebileceğim sorun çıkarmayan fiyatı 300 geçmeyecek bir tablet arıyorum

garantisi olur Türkiyeden mi yoksa yurt dışındanda alırımmı dersin kardeş.bu, alternatiflerini daraltıp genişleticek çünkü.ben kullanmadım kardeşim ama ainoller gayet şık.şu da var kullanıp diğer markaları tavsiye edicek arkadaşlar olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.