Şimdi Ara

Tavsiye verirmisiniz Tulpar T7 V16.1 17.3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 16.1.2 120hz modelini gecen hafta Kadıköy bayisinden aldım. Cihaz ısınma konusunda 80 dereceyi gecmiyor birde ekran karrı ısısı en zorlayıcı sartlarda 72 derece olduğunu gördüm. Fps olarak bakarsak beni tek memnun etmeyen witcher 3 oldu ultra ayarlarda 35-50 arası değişiyordu. Pubg herseyi ultraya çekerseniz 45-60 arası ben hepsi yüksekte oynıyorum 65-90 arası değerler tabi özelleştirmeler yaparak aldim tek 8 gb rami kaldırıp tek 16 sectim ilerde bi 16 daha takarim diye :) smasungun 3000 okuma 2000 yazma olan ssdsini secmi 1 tb wd 7200rpm hardiskini seçtim şuanda mutluyum ama aklımda olan 1 2 konu daha var. Cs go da 120-190 arasi fps normalmidir. Gtx960m li videolarda bile daha yuksek sonuçlar var bide league of legends oda 130-200 gibi ondada aynı şekilde millet daha düşük kartlarla daha yüksek fpsler alabiliyor moral bozmuyor değil benide bu konuda aydınlatabilecek arkadaşları bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.1.2 120hz modelini gecen hafta Kadıköy bayisinden aldım. Cihaz ısınma konusunda 80 dereceyi gecmiyor birde ekran karrı ısısı en zorlayıcı sartlarda 72 derece olduğunu gördüm. Fps olarak bakarsak beni tek memnun etmeyen witcher 3 oldu ultra ayarlarda 35-50 arası değişiyordu. Pubg herseyi ultraya çekerseniz 45-60 arası ben hepsi yüksekte oynıyorum 65-90 arası değerler tabi özelleştirmeler yaparak aldim tek 8 gb rami kaldırıp tek 16 sectim ilerde bi 16 daha takarim diye :) smasungun 3000 okuma 2000 yazma olan ssdsini secmi 1 tb wd 7200rpm hardiskini seçtim şuanda mutluyum ama aklımda olan 1 2 konu daha var. Cs go da 120-190 arasi fps normalmidir. Gtx960m li videolarda bile daha yuksek sonuçlar var bide league of legends oda 130-200 gibi ondada aynı şekilde millet daha düşük kartlarla daha yüksek fpsler alabiliyor moral bozmuyor değil benide bu konuda aydınlatabilecek arkadaşları bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

Bende msi ge73 var 1060 ve i7 7700hq

Performansa pek bisey diyemem ama

Witcher ultrada oynuyorum sizinkinin aksine hepsi sonda ve saçlarda acık

Henüz 75 dereceyi gecemedim islemcide

Ekran kartı sabit 65 veriyor

Belki bazı üretimlerinde sıkıntı vardır
    Edit : bilgisayarı ilk acıp hemen girdigimde oyuna ilk 1 saat islemci 60 seviyelerinde oluyor
    Biraz zaman geçmiş ama geçen basit bir test yaptım. Aynı oyun en düşük ve en yüksek ayarlarda işlemci ve e. kartı sıcaklıkları aynı seyrediyor. Özellikle yeni nesil oyunlarda . Sadece fps değişiyor. işlemci ve ekran kartı kullanımını kısıtlayan programlar kullanarak fps 65 sabitlemeyi düşünüyorum. O zaman sıcaklıklar düşer sanırım. Çünkü her halukarda ekran kartını %99 kullanıyor. Bunu azaltmak lazım. 60 hz ekranda yüksek fpsye gerek yok. Bir de bilgisayarı direk masaya koyuyorum onunda etkisi var ya soğutucu alıcam ya da bir kitapla filan yükselticem. Elim le kaldırsam bile 4-5 derece düşüyor sıcaklık. Hava girişlerinin önünü biraz daha açmak lazım.

• light in th dark kullanıcısına yanıt
    Olumlu bir sonuc alacagınızı düsünmüyorum ama dediginiz gibi degerler ne olursa olsun ısı dereceleri asagı yukarı hep aynı bendede

İslemci ısısı konusunda cok ciddi bir sıkıntı varsa islemcinin gücünü düsürmeyi deneyin yüzde 80-90 civarına (denetim masası güc secenekleri gelismis kısmından)

Fpse etki etmez

Son dediginizede cevabım sanırsam oda olumsz olur cünkü fanlar herhalde bunu düsünerek dizayn edlmistir yerine ama yinede bir deneyin denemekten bisey olmaz

Ekran kartında kac derece ısı alıyorsunuz oyunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mystical23 -- 18 Temmuz 2018; 22:46:23 >
  • T7 16.1 uzak dur ateş gibi ısınıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.