Şimdi Ara

TAVSİYE YENİ BAŞLAYABİLECEĞİMİZ OYUN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • moonlight blade başladım çin serverinda denemekte fayda var, ping haricinde bir sıkıntı yok şuan.
  • yeni oyunların harika grafiklerden öteye giden hiçir yanı yok 1 hafta oyna sıkılıyor insan ne varsa eski oyunlarda var fiesta dragon saga iris online talisman online cabal online knight online bunlardan denemediklerin varsa bakabilirsin eğer grafikler mıhteşem olsun demiyorsan
  • Final fantasy xıv bakabilirsin.Aylık ödemeleri biraz yüksek olabilir fakat parasını hak eden bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ge4ce

moonlight blade başladım çin serverinda denemekte fayda var, ping haricinde bir sıkıntı yok şuan.

Hocam ben beğenmedim pek o oyunu ya baktım da
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğiniz oyunların çoğunu oynadım fakat ko kadar hiç birinden zevk almamışımdır herhalde
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar hocam aylık ödemesi ?
  • Siteden siteye değişiyor ama 2 aylık kartlar 75-85 TL civarı değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Siteden siteye değişiyor ama 2 aylık kartlar 75-85 TL civarı değişiyor.

• UP
  • rider of icarus kurdum, esoda kuracam ama 70 gb nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reason why

UP

KO oyuncusu isen seni ancak Aion gibi bir oyun patlar. Ko gibi pvp si iyidir. Yine KO gibi aşırı p2w içerir. Herşey paraya dayalı. Parayı bastır itemi yap sonra milletin kafasına vur . Türk oyuncu sayısı da epeyce var. Her akşam en az 1000 e yakın türk oyuncu online oluyor. Server türk ve yabancı karışık. Sen oynuyormusun diye sorarsan şuan sadece ticaret için oynuyorum. Ticaret yapıp çıkıyorum. Pvp yapmaya zamanım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 18 Ocak 2017; 9:52:12 >
  • black desert tabi ki.
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak itibari ile yeni firmasında hayat bulan Atlantica Online'ı önerebilirim. Oyunda yapılabilecek çok fazla şey olması nedeniyle öğrenmesi uzun süre alabileceği için Türk oyuncular tarafından fazla tercih edilmese de genel anlamda oyuncu yoğunluğu, içerik, ve her an öyle ya da böyle bir eventın aktif olması nedeniyle deneyebilirsiniz. Tabi oyunun battle sistemi turn-base'e dayalı, ama kaliteli online oyun yokluğunda iyi bir alternatiftir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkiller17

Ocak itibari ile yeni firmasında hayat bulan Atlantica Online'ı önerebilirim. Oyunda yapılabilecek çok fazla şey olması nedeniyle öğrenmesi uzun süre alabileceği için Türk oyuncular tarafından fazla tercih edilmese de genel anlamda oyuncu yoğunluğu, içerik, ve her an öyle ya da böyle bir eventın aktif olması nedeniyle deneyebilirsiniz. Tabi oyunun battle sistemi turn-base'e dayalı, ama kaliteli online oyun yokluğunda iyi bir alternatiftir.

hocam selam, ocakta yeni server mı açıldı oyunun? TUrn based oyunları baya sevıyorum . Eu serverı var mı ? Sız oynuyor musunuz?
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    Bless den haber var mı ?

EU serveri ne zaman çıkar ?
  • blessten çok fazla umutlanmayın rusya serverında oynadım bi süre classlar, combat sistemi ve ırkların şekli şemalinde bir iç açıcı durum görmedim. dünyası büyük ve güzel sadece.

onun dışında adamlar 2 faction yapmış ama 2 factiondaki ırkların alayı aynı. lore olarak fıs gibi.

kısacası bless bence hayal kırıklığı olacak bende çok ümitliydim. ama kursağımda kaldı gibi rusyada oynadıktan sonra.
  • Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    sanırım yaza doğru çıkacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

blessten çok fazla umutlanmayın rusya serverında oynadım bi süre classlar, combat sistemi ve ırkların şekli şemalinde bir iç açıcı durum görmedim. dünyası büyük ve güzel sadece.

onun dışında adamlar 2 faction yapmış ama 2 factiondaki ırkların alayı aynı. lore olarak fıs gibi.

kısacası bless bence hayal kırıklığı olacak bende çok ümitliydim. ama kursağımda kaldı gibi rusyada oynadıktan sonra.

Bless sanada gw2 gibi gelmedi mi ? bana aynı gw2 çakması gibi geldi. Gw2 varken Bless oynamak çok mantıksız. Bless oynarken sürekli sanki gw2 oynuyormuşum gibi hissettim. Skiller ırklar görevler vs vs. Bless olmamış. Başka bir oyuna benzemeye çalışmak çok saçma. heleki. gw2 zaten çok iyi bir oyun. ona benzemeye çalışarak ancak korede kendine oyuncu bulur. avrupada iş yapmaz. hani beleş olması nedeni ile belki oyuncu kitlesi olabilir.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Selamlar, 2009'dan bu yana (oyun tamamen betadan çıktıktan sonra) yeni server açılmadı, ilerideki günlerde de açılacağını düşünmüyorum, çünkü oyun ortak market kullanıyor ve her haftasonu serverlar arası pvp ve savaş var. 2014 yılında oyunun EU serverı açılmıştı ama o serverın şu andaki durumu hakkında bilgim yok açıkçası. Ben NA serverında oynuyorum, Alexandria'dayım. Şu anda oyun fazla kalabalık olduğundan (Alexandria serverında özellikle belirttiğim zaman dilimlerinde aynı anda en az 50000 kişinin online olduğunu düşünüyorum.) haftasonu özellikle akşamları oyunda delay yaşanabiliyor. 19 Şubat'ta bitecek bir event var, o bittikten sonra oyunun biraz daha stabil bir hal alacağını düşünüyorum. Turn-based seviyorsanız, atlantica denemediyseniz bence kaçırmamanız gereken bir cevherdir bu oyun. Dünya haritasında oynanması ve her şehirin kendine özgü atmosferini yansıtması oyunun en büyük +'sı. İstanbul'a geldiğinizde mesela İstanbul'un fethindeki atmosfer var, etrafta toplar barikatlar, npcler fatih mehmet isimlerinde, moblar bizans ordusu; romanya'ya gittiğinizde ise karanlık şatoların olduğu bir atmosferde vampirler yarasalar ile savaşıyorsunuz. Bunun gibi bir çok özellik barındırmaktadır. Oynayıp kendinizin keşfetmesi daha doğru olur^^

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.