Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a. Ecrasniann kardeş mrb. Daha önce verdiğin tavsiye üzerine yaptığım tesisat 10 numara olmuştu.(sandero vardı) araç satıldı tesisat da gitti. Şimdi 2016 auris var. Orta yollu bi sistem ne yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiore82

S.a. Ecrasniann kardeş mrb. Daha önce verdiğin tavsiye üzerine yaptığım tesisat 10 numara olmuştu.(sandero vardı) araç satıldı tesisat da gitti. Şimdi 2016 auris var. Orta yollu bi sistem ne yapabiliriz?
    a.s. hayırlı olsun. ana ünite nedir? max bütçe nedir?

• Ana ünite orjinal panel değiştirmek istemiyorum. Anfi çıkışı yok. Bütçe 1500

• quote:

Ana ünite orjinal panel değiştirmek istemiyorum. Anfi çıkışı yok. Bütçe 1500
    1 adet massive msh 01 dönüştürücü.

1 takım Jbl gto 609c ön kapılara

sound magus 12p kabinli subwoofer

Qline 90.4 anfi

arka kapılar orjinal kalacak teybin arka çıkışlarından beslenecek.

dönüştürücü den anfiye 2 çift rca kablosu çekilecek.

• Aracın arka kapıları boş. Arkaya pandizota da bi tk mid koysak. Hepsini anfiye girsek olmaz mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

montajı yaptınız mı, sonuç nedir?

Alıntıları Göster
    Hocam montaji yaptirdim sonuc mukemmel oldu ama ertesi gun dinlerken bir anda ses gitti baktim anfinin ustundeki 3 tane 25 lik sigorta gitmis neyse gidip sigorta aldim almaz olaydim sigortayi takmamla anfiden dumanlar cikmaya başladı anfiyi ikinci el almistim bugun söktüm tamir ettirdim 3 saat yüklendim son ses kulaklarim cinladi şuanda sonuç cok iyi montajı kablo seti değil de toplama kablo ile yaptim rca lar massive marka sonuctan oldukca memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 26 Haziran 2018; 21:32:18 >

• quote:

Aracın arka kapıları boş. Arkaya pandizota da bi tk mid koysak. Hepsini anfiye girsek olmaz mı.
    qline 90.4 belirttiğin şekilde front kanala 2 takım mid, rear kanala köprülenip 1 sub kaldırır. mid leri fronta gireceğin için araç içi fader ayarı yapamazsın. tercih meselesi bir durum bu. ya da 5 kanal bir anfi seçeceksin. 90x4 +1x300w civarı 2. el temiz 5 kanal bir anfide iş görür.

• Tamam anladım. Ben 5 kanal bi anfi bakayım 2. El. Arka pandizota mid takımı mı yada oval mi olsa daha iyi.

• quote:

Tamam anladım. Ben 5 kanal bi anfi bakayım 2. El. Arka pandizota mid takımı mı yada oval mi olsa daha iyi.
    arka pandizota sony 6921 iyi olur.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Jbl Gto 609c çok güzelmiş ancak bütçeyi çok aşıyor :) 1 takım için 300 400 civarı bir bütçe ayırmıştım.
    Soundmagus sm-17c veya jbl cs-760c çok mu düşük kalır acaba? ya da sizin varmı başka bir öneriniz 300-400tl bandında?
  • quote:

ön ve arka kapılara Jbl Gto 609c, belirttiğiniz anfi ile kapıdakileri besleyin.

subwoofer için Roadstar rda 1010 mono anfi.

Kicker ya da Jbl sub sırayla takıp hangisi hoşunuza giderse onunla devam edin.

Alıntıları Göster
    Jbl Gto 609c çok güzelmiş ancak bütçeyi çok aşıyor :) 1 takım için 300 400 civarı bir bütçe ayırmıştım.
    Soundmagus sm-17c veya jbl cs-760c çok mu düşük kalır acaba? ya da sizin varmı başka bir öneriniz 300-400tl bandında?

• quote:

Orijinalden alıntı: SsSameTtT

Alıntıları Göster
    2. el temiz infinty 6500cx lere bak derim.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-infinity-referance-6500-cx-581896737/detay

• quote:

2. el temiz infinty 6500cx lere bak derim.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-infinity-referance-6500-cx-581896737/detay

Alıntıları Göster
    İnfinity 6500cs veya 6500csh hakkında fikriniz var mı 350tl civarına sıfır bulunabiliyor ancak bu infinitylerin hemen hepsinde empedans 3 ohm yazıyor. Amfi, 4 ohmdan 55w, 2 ohmdan 75w verebiliyor güç kaybı yaşatmaz mı acaba bu durum? 6500cx lerde 3 ohm dan çalışıyor biraz kafam karıştı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SsSameTtT

İnfinity 6500cs veya 6500csh hakkında fikriniz var mı 350tl civarına sıfır bulunabiliyor ancak bu infinitylerin hemen hepsinde empedans 3 ohm yazıyor. Amfi, 4 ohmdan 55w, 2 ohmdan 75w verebiliyor güç kaybı yaşatmaz mı acaba bu durum? 6500cx lerde 3 ohm dan çalışıyor biraz kafam karıştı :)

Alıntıları Göster
    cs veya csh önermiyorum, 2. el temiz 6500cx alırdım.3ohm empedans kafa karıştıracak bir durum değildir, 4ohm anfide de çalışır.

• quote:

montajı yaptınız mı, sonuç nedir?

Alıntıları Göster
    hocam merhaba tekrardan sistemim şuan gayet yeterli mükemmel bir ses var ama elime ikinci el audio system r105.4 geçti yurtdışından babam getirdi bende değerlendireyim dedim aracıma özel pandizot aldım (astra j sedan) bu pandizota bu anfiyle birlikte 2 takım morel maximo ultra 6x9 düşünüyorum sence nasıl olur güç kablom yeterli gelir mi ikinci anfiye 4GA %100 bakır kablo var ilk anfim 5 kanallı yoksa kaynak kablosu çekmek gerekir mi kaynak kablosu sıkıntı yaratır mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: WinstonCode

hocam merhaba tekrardan sistemim şuan gayet yeterli mükemmel bir ses var ama elime ikinci el audio system r105.4 geçti yurtdışından babam getirdi bende değerlendireyim dedim aracıma özel pandizot aldım (astra j sedan) bu pandizota bu anfiyle birlikte 2 takım morel maximo ultra 6x9 düşünüyorum sence nasıl olur güç kablom yeterli gelir mi ikinci anfiye 4GA %100 bakır kablo var ilk anfim 5 kanallı yoksa kaynak kablosu çekmek gerekir mi kaynak kablosu sıkıntı yaratır mı acaba

Alıntıları Göster
    eğer ses şu an için yeterli ise daha hoparlör eklemenizi önermiyorum. kaliteli ses için yeterli sayıda kaliteli hoparlör tercihimdir. o nedenle arkaya konulacak 2 oval ses seviyesini artırıken , akustiği bozacaktır. illa takacam dersen mevcut anfiden kablo çekip montajı yap, eğer anfide kesme,anfide kırmızı ışık yakma vs gibi sorunlar olursa o zaman kaynak kablosu falan düşünülür.

• quote:

eğer ses şu an için yeterli ise daha hoparlör eklemenizi önermiyorum. kaliteli ses için yeterli sayıda kaliteli hoparlör tercihimdir. o nedenle arkaya konulacak 2 oval ses seviyesini artırıken , akustiği bozacaktır. illa takacam dersen mevcut anfiden kablo çekip montajı yap, eğer anfide kesme,anfide kırmızı ışık yakma vs gibi sorunlar olursa o zaman kaynak kablosu falan düşünülür.

Alıntıları Göster
    hocam ses yeterli hatta son seste bile mükemmel bir ses var dışarıdan bile muazzam şekilde duyuluyor ses yolda giderken herkes dönüp bakıyor ama önceki aracımda arka pandizotumda 2 takım alpine spg 69c3 oval vardı kanal başı 4 ohm da 125 rms veren bir amfiyle besliyordum ben ona alışmışlığımdan olsa gerek eksiklik hissediyorum arkadan çok güzel ses geliyordu bana eski aracımda şuanda arkada sadece kapılarda hoparlör var onları zaten ben duyamıyorum arabayıda çok fazla zorlamak istemiyorum ama ben 2 takım moreli koyucam arkaya o zamanda çok aşırı fazla bir ses olacak bununda farkındayım ama beni hoşnut bırakıcak o yüzden yapmaya karar verdim

• Merhabalar a 101 den 60 liraya usbden calan bi teybim var piranha yanlarda 13 cm 1 xıft hoparlor var sadece biraz daha fazla ses veren biraz daha tatmin edecek arka pandizota hoparlor tavsiyesi istiyorum araç clio 2008

• quote:

Orijinalden alıntı: ccapslockk

Merhabalar a 101 den 60 liraya usbden calan bi teybim var piranha yanlarda 13 cm 1 xıft hoparlor var sadece biraz daha fazla ses veren biraz daha tatmin edecek arka pandizota hoparlor tavsiyesi istiyorum araç clio 2008
    Harward oval bakabilirsin. teybinin çıkışları zayıf bilgin olsun. biraz daha iyi ses versin istiyor isen teybi pionerın giriş seviyesi bir teybi ile değiştirmen gerekli. yoksa oval kolonlardan istediğin performansı alamazsın.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    cadence tercih 4ga olmasindan yanayim 8 ga kullandim mono amfim 1 8ga sterio amfimde 8ga + kablosu vardi mono amfideki kablo ici siyahlasmisti tavsiyem 4 ga ayrica illa ki 3 rca cikicli teyip almaniza gerek yok 2 rca cikisli teyip alip y kablo ile amfinin orda 1 rca cikicini 2 ye bolup sterio amfiye diger 1 rca cikisina da bolmeden mono amfiye baglaya bilirisniz deh 3950 kullandim 2 rca cikisli idi mukemmel ses aliyordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.