Şimdi Ara

Tavsiyelerinize ihtiyacim var.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Amazonda taksitli alışveriş yapılmıyor değil mi ? Ücreti ne kadar ise nakit olarak alınıyor yanlış bilmiyorsam ?
  • Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki taksitli yapılmıyor dediğiniz gibi tek çekim yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Son linkteki daha iyi gibi hem gold hemde moduler 280 tl gibi bir fiyata geliyor vergiler haric sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 31 Ekim 2017; 15:34:40 >
  • turusan kullanıcısına yanıt
    Thermaltake herşey dahil 110 dolara geliyor Corsair herşey dahil 120 dolara geliyor. Aslında bu watt aralığında sertifika bronz dahi olsa sorun olmaz sırf gold sertifika için bu kadar fark ödemeye değmez ama olaya modüler kablo açısından bakıyorsanız olabilir.

Simdi sitesinden baktim sata kablosu 3 tane bana 4 kablo lazim eledim mecburen birde fiyat arastirirken nanokatalog diye biyer buldum burda fiyati 450 tl civarinda diyor nasil bir site acaba yurt disi fiyatiyla hemen hemen ayni gibi

• PSU olarak bütçenize uygun modellere bakın, sonra o modellerin KENDİ sitelerine girip özelliklerine bakın. Kaç adet kablosu var. 12v kanalı kaç tane gibi değerlere bakın. Bir de mümkün ise, bir teknoloji mağazasına gidip görün. Bazen markaların sitelerinde yazan teknik özellikler yanlış veya eksik olabiliyor. Bu duruma çok kere şahit oldum.

Amazondan alabilirsiniz, müşteri memnuniyeti çok yüksektir. Alırken herşey dahil fiyat olmasına dikkat edin. alacağınız ürünler kargoya %99 takılmaz. %1'lik pay bırakıyorum çünkü burası türkiye :)
  • Corsair cx 450 m 290 tl cx 650m 419 tl 650 m mi alsam kararsiz kaldim simdi arada 130 tl var sonucta bir defa alinacak

• turusan kullanıcısına yanıt
    ilerde sistemi güncellerim derseniz olabilir ama bu şekilde kullanacaksanız pek de gerek yok gibi.
    Cs750m 460 tl gold sertifika tx 650 var ayni fiyata yine cx serisimi daha iyi yoksa cs tx cx hangisi daha iyi seri acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turusan -- 1 Kasım 2017; 16:23:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.