Şimdi Ara

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AbusiveBoyz

Z2 mi yoksa G2 mi ikisi arasındayım şuan net bir karar vermek oldukça zor

Z2 nin muadili g2 değil g3 tür o da z2 ye gore çok daha sorun çıkarma potansiyeli var direkt z2 alın alabiliyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2'de teknosada 1500 civarına denk geliyor kasko falanda yapılacağından 1600 olacak zorlamaya çalışacağım dostum ben şimdilik bir sıralama yapıyorum kafamda o an ki cüzdan kalınlığına bağlı olarak listeden birisi olacak :) , Z2 olmazsa ne önerirsin
  • AbusiveBoyz kullanıcısına yanıt
    Düşünecek bir şey yok z2 al geç ne bataryada üzer ne güncellemede ekranı biraz soluk o kadar sorun olacağını düşünmüyorum

• quote:

Z2'de teknosada 1500 civarına denk geliyor kasko falanda yapılacağından 1600 olacak zorlamaya çalışacağım dostum ben şimdilik bir sıralama yapıyorum kafamda o an ki cüzdan kalınlığına bağlı olarak listeden birisi olacak :) , Z2 olmazsa ne önerirsin

Yani m8 desem 1700 den aşşağı bulunmaz z3c küçük gelebilir ama öneririm fazla fiyat farkı yoktur huawei ascend mate 7 var bir de s5 var ama en on planda z2 olur sorunsuz bir g3 de Guzel ama 2k ekrana donanım yetmiyor iyi de şarj yiyor

• Ya şuan ne duşunuyorsam hepsi karıştı, g2de karar kılmıştım en yakın arkadaşım telefoncuda çalışıyordu ve g2 demişti sizde z2 diyorsunuz. telefondan beklentim kamera, goruntu kalitesi,şarj ve her hangi bir programı olabildiğine hızlı açması,surekli wifi kullanıyorum surekli internetteyim normal kullanıcıyım anlayacağınız kararsız kaldım işin ozu bu Z2 ya da g2. tum sorunları eksikleri ve olumlu yonleriyle bir model yazarsanız çok sevinirim

• Hala net bir karar verebilmiş değilim arkadaşlar ve sanırım yeni bir telefon almaktan vazgeçicem
  • quote:

Hala net bir karar verebilmiş değilim arkadaşlar ve sanırım yeni bir telefon almaktan vazgeçicem

G2 al geç kardesim bende iphone aldım beğenmedim. yarın gidip G2 alıcam pişman etmez telefon
  • G3 32gb / z2 / samsung alpha 3u arasında kaldım samsung s3 kullanıp illallah etmiş biri olarak alpha estetik açıdan çok hoşuma gitti,z2 teknik ozellikleri ve estetiğiyle bir başyapıt ve g3 oda tamamen z2 ile aynı denebilir ama benim fikrimce z2 bir tık daha yuksekte. fiyat bakımından 3ude ortalama aynı fiyatlarda geriye karar vermek kalıyor eğer 3ude olmazsa bşr adet g2 beni şuanki telefonumdan kurtarmaya yeter

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.