Şimdi Ara

Tavsiyeniz hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefon alıcağım ama ben bu telefonu minumum 2, 2.5 sene kullanmak istiyorum.Belkide 3 sene yani.
    Araştırma yaptım forumları okudum ama karara varamadım.
    Şöyle söyliyim ilk aldığımda oyun oynarım ama 2 3 hafta sonra oyun oynamayı bırakırım. Tuvalette falan oynarım belki oda
    Facebook,twitter, whatsapp kullanıcağım. Aklımda iphone 5s vardı en başta. Teknik özelliklerini falan kıyaslayınca Z2 , S5 'den baya bir kötü oldugunu gördüm.
    Forumlarda uzun kullanımda iphone'un daha kaliteli olduğunu yazan arkadaşlar vardı.Ben şuan LG optimus p970 di sanırım bu aygıtı kullanıyorum.İlk elime geçtiğinde telefon şuanki kadar kötü değildi fakat şuan lanet bir telefon gibi geliyor.Donmalar, kasmalar mesajı atarken harflerin daha geç gelmesi falan filan saymakla bitmez. Satmaya kalktım adamlar LG marka telefon satın almıyoruz dediler.O yüzden marka takıntımda oluşmadı değil.Benim de telefondan istedigim aradan 6 ay geçince sapıtmaması, bataryanın hemen ölmüş olmaması vs. Zaten çok sık telefon değiştiren biri değilim.
    Sizin önerileriniz nedir acaba? 5s mi, Z2 mi? Z2 nin beni cezbeden özelliği su geçirmemesi. Şuan fazla kararsızım. Umarım yorumlarınızla bi yol gösterirsiniz :)

• Suya dayanıklılık önemliyse alternatifi yok Z2 alacaksın.Eğer istikrarlı olsun sattığımda 2. eli para etisn diyorsan 5S alabilirsin ama Z2'ninde 2. eli iyi para eder Sony'ler çabuk ucuzlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Suya dayanıklılık önemliyse alternatifi yok Z2 alacaksın.Eğer istikrarlı olsun sattığımda 2. eli para etisn diyorsan 5S alabilirsin ama Z2'ninde 2. eli iyi para eder Sony'ler çabuk ucuzlamıyor.

Elimde LG var adamlar almadılar direk LG satın almıyoruz dediler ama yeni modelleri satın alırlar sanırım. Yazılım olarak iyiymiş iphone(Bu konuda pek bir bilgim yok ama öyle diyorlar diyim yanlışsa affola.)
    Satıldığındada iphone çok ucuza değilde geçen yıla nazaran daha iyi bir fiyata gidiyormuş.
  • Z2 gerçekten çok güzel tasarımı olsun özellikleri olsun vs.

O kadar para verseydim telefona kesin onu alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun ömürlü güncel telefon istiyorsan iphone'nu tavsiye ederim. Android cihazlara en fazla 2 yıl güncelleme geliyor ( o da belki 2 yıl ). Amaç oyun oynamaksa 5s ile Z2 arasında çok büyük fark olmaz , diğer uygulamalar da aynı şekilde tek tavsiyem iphone alırsan en az 32 gb olsun (sd kart desteği yok ilerde sorun olur ) .
  • Ferox1101 kullanıcısına yanıt
    bence lg g3 veya sony xperia z2 olabilir. uzun ömürlü kullanım için iphone öneririm. eğer bekleyebilirseniz biraz daha bekleyin iphone 6 alın. beklemem derseniz 5s de iyidir. ama lg g3 veya sony xperia z2 de en en en az 2 sene götürebilecek cihazlardır. 3 seneyi çıkarırlar hatta daha sonrada çalışırlar. ( 2-3 sene sonra telefon kapanıp bir daha çalışmayacak diye birşey yok )
  • Kisa ve net z2,hem arayuz stabilligi hem saglamligi hem donanimi seni uzun sure rahat goturecektir diger yandan ekran boyutu cok buyuk olmamali dersende z1compact yine care olacaktir cebinede 500lira kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 al.
    Tartışmaya gerek yok.
  • seçeneklerinizi amirallerden yapıyorsunuz.sonuçta adı üstünde amiral telefonların en iyisi yani hiçbiri pişman etmez ama 2.el satışlarda iphone doğal olarak daha iyi fiyata gidiyor
  • s5 4 inç, z2 5.2 inç. büyük ekran takıntınız yoksa(ki öyle anlaşılıyor 5s de tercih etmenizden) z1 compact ı da tercihlerin arasına alın. paralel de 1400 altı bulunabiliyor suya ve toza karşı dayanıklı ve donanımı iyi cihaz ram i 2 gb s800 işlemci 720 p ekranla hem de cebe daha sığacak boyutlarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.