MERHABA ARKADAŞLAR BEN BİR NOTEBOOK ALACAĞIM.FAKAT HANGİ MARKA VE MODEL ALMAM GEREKTİĞİ KONUSUNDA KARARSIZIM.BANA BİR SATICI TOSHIBA L300-1Ef VEYA DELL PP41L-INSPIRON 1545 ÖNERDİ.HP ISINMA SORUNU YAŞANIYORMUŞ.ARTI SERVİS SORUNU.BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?BAŞKA ÖNERİLERİNİZDE OLABİLİR. NOTEBOOK DERS ARAŞTIRMASI VE OYUN İÇİN KULLANILACAK.BİR GÜNÜM KALDI.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
hp nin dv6-11xx ve dv612xx modellerinde ısınma sorunu yoktur. ders araştırması ve oyun içinse sadece toshiba f/p ı kötü bir makine sana tavsiyem samsung r620-hp dv6-1238veya dv6-1238 almandır r620 ve 1235 modelleri 1500 lira civarındadır ve ihtiyacını fazlasıyla görür
HP nin ürünlerinin çoğunda bir sorun var.. HP den memnun olan arkadaşımız gerçekten çok şanslıdır.
3 yıl önce aldıgım Hp den zorla kurtuldum. artık sony Ns 21z kullanıyorum. Bir bak tavsiye ederim...
eski pavilion serilerinde ısınma sorunu vardı haklısın yeni seri dv6 larda yok 2-3 tane çıkmış ısıma problemi ama o her marka ve modelde oluyor sony kalite ama çok kötü f/p makineleri var orkadas oyunda oynucaksa şimdi piyasada pack bell in gt240m li ekran kartı olan modelleri var pack bell in sayfasın baksın bi samsung r620 bide hp dv6- 1235et-1238et var