Şimdi Ara

TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şu mizu nasıl bi telefon mx5 bunu beklemeye deyermi?
  • kurban. K kullanıcısına yanıt
    mx5 yavaş çekim video kaydı var 100fsp 720p kaydı yapılabilecek ve tabiki 4k video kaydı da var. kamerası Sony 20.7 MB yalnız Türkiye fiyatı 1200tl olması bekleniyor 2 aya kadar gelmeei bekleniyor. bekleyemem diyorsan çinden telefonu 1000tlye getiren arkadaşlar var.
    burada ayrıntılar var

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107498982

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M4aqua hem su gecirmez hem batarya cok iyi kasa saglam guncel donanim ve oyu. Performansida hayli guzel ayrica teknisa cuma 22 den sonra indirim tapuor gecen hafta g2 999a dustu yine dusrurlwrse kacirmayin 32lik g2 999a cok cok iyi

• hocam bi miktar birikmis var 2 aya kalırsa yok olur o ya m4 aquanin su gecirmeme olayı dısında c4ten bi fazlasini goremiyorum, ayrıca telefonu da suya sokmayalım eksik kalsın ya

• Hocam Oneplus One tavsiye ederim. Sahibinden 'de epey ilan mevcut. 900-1000 lira arasına tertemiz bulabilirsin. Ben daha birkaç gün önce 925 liraya aldım, sıfırdan farksız. Her anlamda da mükemmel bir cihaz. Pili de kamerası da hızı da çok üst düzey. Bir şans verin derim bu telefona.

• g2 hala alınır
  • hocam iyi günler işten güçten anca başımızı kaldırdık kusura bakmayın oneplus one gerçekten iyi bi telefon, android tabanlı cyanogeni kullanması da ayrı bir artısı, fakat ikinci el telefon almak istemiyorum. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş daha önce bi ikinci el telefon olayına girdik başımıza servismiş şuymuş buymuş garantide beklet falan bayağı uğraş çıkardık. şanslısınız ki size temiz bir ikinci el telefon gelebilmiş ama riske girmek istemiyorum. aklımda şu anda 2 adet telefon var dediğim gibi, birisi xperia c4 diğeri zenfone 2 bana bu ikisinden biri hakkında tavsiyede bulunabilirseni cok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.